FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Kogo poleciacie z polskich lub zagranicznych pilkarzy bardzo dobrych ktorzy przejda do 2 ligowca ??

Kamil Grosicki. Bodajże z Korony. Po 2 latach gry ma świetne statsy :D

Znacie jakiegoś dobrego pomocnika środkowego na rezerwę do Inter'u ? Mam 2007 rok
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Fubu pisze:lebohang mokoena-super napastnik, tevez jest najlepszym napastnikiem jakiego mialem troche drogi okolo 15 mln funtow
Gram trzeci sezon i Tevez gra w Barcy, a Mokoena w Besiktasie (mój były klub) i grał... nieźle, ale bez rewelacji. jeszcze to przemyśle i zobacze po sezonie.
Rotnok pisze:A tak btw teraz się w 2006 gra
Jak sie ma to sie gra. Ja niedługo bede mial ale na razie mam za ciekawa sytuacje w grze by przerywać sezon. Jak mi się znudzi to załączę fm2006.
LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: LookAsh »

Wlasnie od dzisiaj mam FM 2006 i jak zwykle rozpoczalem gre Wisla.

Jak narazie zakupilem tylko Jeziornego i Kuliga.

I chcialbym zeby ktos mogl podac jakis przydatnych zawodnikow do Wiselki, szczegolnie potrzebuje zawodnikow na pozycje srodkowego obroncy, ofensywnego pomocnika i napastnika.

Chce tez podkreslic ze interesuje mnie walka o conajmniej II runde LM w zwiazku z czym wolalbym cudzoziemcow :D
Awatar użytkownika
mumfi
Żenujący nabijacz :/

Post autor: mumfi »

polecam zawodnika - Gary Kenneth - 18-letni obronca z dundee utd
nie jest nadzwyczajny ale kupilem go do middlesbrough za 170 tys. ojro
i gra w pierwszym skladzie
calkiem dobrze sie spisuje
Bayern, Bayern uber alles!!!
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: kulekfcb »

bagg pisze:
Kogo poleciacie z polskich lub zagranicznych pilkarzy bardzo dobrych ktorzy przejda do 2 ligowca ??

Kamil Grosicki. Bodajże z Korony. Po 2 latach gry ma świetne statsy :D

Znacie jakiegoś dobrego pomocnika środkowego na rezerwę do Inter'u ? Mam 2007 rok

Altintop jest świetny przynajmniej u mnie w Barcy. W samej LM w pierwszym sezonie strzelił 16 bramek. Teraz ma niestety kontuzje. W połowie drugiego sezonu, Liverpool złożył mi ofertę pracy. Odmówiłem, muszę anjpierw zdobyć Barca wszystko. Potem się bedę zastanawiał.

Środkowi pomocnicy: Fabregas, Obi Mikel, Sneijder, Diego (Porto), Lincoln, Zokora.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Altintop jest świetny przynajmniej u mnie w Barcy.

Kupiłem go za 3 miliony euro. Ale niestety nie pogra u mnie za długo. Bo przyszła oferta z Marsseille opiewająca na 5 mln euro za...wypożyczenie zawodnika. Zgodziłem się oczywiście.
Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: morświn »

Ja zaoczolęm gre Legią Warszawa. Kupiłem Kazimierczaka za 28 tys i w pierwszym sparnigu strzelił 2 bramki. Bardzo dobry interes zrobiłęm a mianowicie Wisła chciałą kupić odemnie Sokolowskiego, ja sie chiałęm go pozbyc, ale zaproponowałem Wisle wymiane. Sokołowski za Zieńczuka. Wisłą sie zgodziła i Zienczuk jest mój. Teraz potrzebuje bramkarza, obronce i napastnika. Jakich mi polecicie zawodników na te pozycje. Cena do 900 tyś
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Juras_InterFan »

LookAsh pisze:Wlasnie od dzisiaj mam FM 2006 i jak zwykle rozpoczalem gre Wisla.

Jak narazie zakupilem tylko Jeziornego i Kuliga.

I chcialbym zeby ktos mogl podac jakis przydatnych zawodnikow do Wiselki, szczegolnie potrzebuje zawodnikow na pozycje srodkowego obroncy, ofensywnego pomocnika i napastnika.

Chce tez podkreslic ze interesuje mnie walka o conajmniej II runde LM w zwiazku z czym wolalbym cudzoziemcow :D
No ja tez gram Wiselką teraz juz 3 sezon - wiec moge polecic - z polaków nie drogich - Gorawski, Jop,Smolinski
A z zagranicznych - polecam Asprilla, Keviades..
A tak w ramach ciekawosci powiem ze po 2 sezonach sciagnelem se na free Grzesia Rasiaka .... i ???
Wymiata !!!!
Teraz to ja jestem Chuck Norris, a Ty jestes pragnienie... !!!
Obrazek
Awatar użytkownika
mumfi
Żenujący nabijacz :/

Post autor: mumfi »

rasiak jest dosc realistycznie odwzorowany :lol:
drybling bodajze 17 lub 18 :shock:
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Inter poszedł w odstawkę :P ( z nadmiaru wygrancyh :lol: )

Teraz czas na dużo trudniejsze zadanie czyli...gra Świtem Nowy Dwór Maz.

2. liga skład taki sobie, kasy trochę jest na transfery tylko nikt nie chcę do mnie przyjść. Znacie może kogoś kto byłby chętny na grę w 2. ligowym, ale dośc słabym klubie?
cotleto15
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: cotleto15 »

LookAsh ja bym ci polecił Neto I Michaela Platiniego(brazylijczyka nie francuza u mnie wymiatają)
eumnuch
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: eumnuch »

witam, a czy jest cos zeby nie obowiązywało " 5 non EU " bo nakupilem graczy z poza unii i nagle zonk :D moze jest jakiś patch, kod czy jakieś obejscie, gram ligą polską

czy ktoś cos wie na ten temat ???
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: limansky »

Baqq napisz szybko jeszcze 1 posta bo 997... sam rozumisz, jakoś źle mi się kojarzy :P

A żeby nie było offtopica to do Świtu zależy jaką pozycję chcesz wzmocnić. Obrona to Lazarenko polecam, pomoc - Biskup, Kaczmarek, Kaźmierczak, a atak to Salami albo ten czarnoskóry z Finishparkietu no... Inenacho czy jakoś tak, wiadomo o kogo chodzi,
pozdro 600
Obrazek
Awatar użytkownika
coo1er
Pseudoforumowicz

Post autor: coo1er »

Witam:)
Jakiego polecicie mi napastnika do HSV ? mam 5 mln euro na transfer.
Obrazek
Scoobex
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: Scoobex »

Witam!

Gram w FM-a Zagłębiem Sosnowiec i po pierwszym sezonie zajołem 3 miejsce w II lidze, a w barażu o I pokonałem Lech Poznań (2:0 wyjazd, 3:0 u siebie). W I lidze po 9 kolejkach zajmuje 3 miejsce, za bezkonkurencyjna Wisłą i dobrze grającą Legią. Godnym polecenia piłkarzem grającym w mojej drużynie jest Janusz Wolański (prawy pomocnik), Arkadiusz Aleksander (lewy pomocnik - sciagniety z Górnika Zabrze), Hadis Zubanovic (napastnik, który na początku gry był wart 100 tyś. zł a teraz jego wartość dochodzi do.... 3,25 mln zł... a wszystko przez to, ze w drugiej lidze zostal krolem strzelców) oraz Gajtkowski (napastnik sciagniety z Lecha Poznan za psie pieniadze... gdyz jak juz wiecie wyeliminowałem Lecha w barażach... wiec jego cena drastycznie spadła)!!! Polecam wszystkim takze obronców a mianowicie Treścnińskiego i Hosicia oraz bramkarza Marcina Bębna... dzięki nim trace bardzo mało bramek!!!

Teraz czekam na zakończenie rundy jesiennej I ligi gdyż będe chciał sie jeszcze wzmocnić i powalczyć jako beniaminek o puchary!!!

Pozdro dla wszystkich FM-maniaków!!! 8)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”