Kto w ataku reprezentacji Polski?
Od jakiegos czasu widac ze atak sie bardzo widocznie wykrystalizowal a mianowice Franek z Żurawiem.Obydwaj strzelil po bramce z Azerami,Żuraw jedyny gol w meczu towarzyskim z Albania.Gol Żurawia w meczu w Wawie z Irlandia.
Z tego wynika ze 2 klasowych podstawowych napstnikow juz mamy i niech tak pozostanie
Franek & Żuraw
Z tego wynika ze 2 klasowych podstawowych napstnikow juz mamy i niech tak pozostanie
Franek & Żuraw
Wiecie co . Wydaje mi sie że Janas powinnien na najbliższe mecze powolać Olisadebe
Zwrocilem na to uwagę po ostatnim wywiadzie z Borkiem dla polsatu sport po meczu z Panathinaikosem .
A wy co sadzicie o Olim i jego ewentualnym powrocie do kadry . W sumie to on byl w kadrze na meczu z Austria i Walią , ale nie dostal szansy nawet minuty nie zagral
Zwrocilem na to uwagę po ostatnim wywiadzie z Borkiem dla polsatu sport po meczu z Panathinaikosem .
A wy co sadzicie o Olim i jego ewentualnym powrocie do kadry . W sumie to on byl w kadrze na meczu z Austria i Walią , ale nie dostal szansy nawet minuty nie zagral
- Mefiu
- First love...United
- Reputacja: 0
Tak, masz rację. Oli w tym wywiadzie udowodnił w jakiej jest świetnej dyspozycji. Pokazał swoje najlepsze walory. Przede wszystkim szybkość, przygotowanie techniczne oraz taktyczne. Do tego biegle wypowiadał się po polsku...kaczy pisze:Wiecie co . Wydaje mi sie że Janas powinnien na najbliższe mecze powolać Olisadebe![]()
Take me home, United road, to the place I belong...
- kibic_korony
- Rezerwowy

Zurawski powinien grać na bank w pierwszym składzie, z kadrą powinien pożegnać się raz na zawsze Drewnialdo, i możnaby pobróbować postawić na Smolarka w ataku, ale tak to napewno Żurawski z Frankowsim, oni mają zgranie, czują się ze sobą dobrze na boisku i napewno dużo zdziałają razem na MŚ. Kibi_korony, mam nadzieję, że byłeś nietrzeżwy jak to pisałeś. Żurawski i ława, to jak Lepper i prawdziwa* opalenizna.
*prawdziwa- niesztuczna, czyli nie uzyskana za pomocą solarium
*prawdziwa- niesztuczna, czyli nie uzyskana za pomocą solarium

Im bliżej kontrolnych spotkać z Ekwadorem i Estonią, tym więcej zmagań dziennikarzy poruszających gniazdo os, jakim się stała obsada ataku.
O Żurawskim i Frankowskim pisać nie ma sensu. I tak wiemy co i jak się toczy w kółku Janosika. Rasiak - można powiedzieć ,,chłopak Janasa" ( cokolwiek to znaczy
) jest i chyba zawsze będzie nieudanym eksperymentem. Ponoć, 3 miejsca obsadzone w szpicy. Ja bym widział Smolarka i Niedzielana - uzupełnienie. Poza tym, może podczas spotkań niedługo odbywających się trener zauważy wybijającego się ponad szarość zoży polarnej polskiej ekstra - ogórkowej - ekstraklasy Piechnę, który łupie z armaty w twierdze bramkarzy
Chyba ze Rasiak znów zabłyśnie na treningu drugiej drużyny ... Janas nie widzę w tych mistrzostwach z nim w składzie ... 
O Żurawskim i Frankowskim pisać nie ma sensu. I tak wiemy co i jak się toczy w kółku Janosika. Rasiak - można powiedzieć ,,chłopak Janasa" ( cokolwiek to znaczy
-
Mikusinski
- Grafomańskie harakiri
- Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
- Kontakt:
Trojkąt Smolarek, a przodu wysunięci Franek i Zuraw. Rasiak niech idzie na trybuny, bo Janas dokładnie powiedział "Kto chce grać w reprezentacji, musi mieć pewne miejsce w swoim zespole", a z Rasiakiem tak nie jest, bo jak na razie ogląda z trybuin poczynania kolegów. Do nich może jeszcze dolączyć Piechna i Niedzielan, którzy są ostatnio w dyspozycji(szczególnie ten pierwszy). Mógłby jeszcze oczywiście sprawdzić Brożka, w kilku sparingach. A co z naszym Olisadebe???Ja myślę, że nie ma już szans na powrót, są inni, lepsi którzy mogliby zagrać w s-kadrze i to bez łaski.

SIARKA-Jadachy 6:0
- Rufus
- Imitacja forumowicza

- Kontakt:
Żurawski z Frankowskim
chyba bez żadnych wątpliwości a Janas jak się tak uparł za Rasiaka to zamiast mu płacić za wszystko wbili by kołek w pole karne rywali
ewentualnie trojka napadziorow z Smolarkiem jeszcze
Czy zwyciężasz, czy nie
Ja i tak kocham cie
W sercu moim Hertha
I na dobre i na złe!
HA HO HE Hertha BSC!!!
Ja i tak kocham cie
W sercu moim Hertha
I na dobre i na złe!
HA HO HE Hertha BSC!!!
- RauL
- Kluczowy Zawodnik

Ja też stawiałbym na Żurawskiego i Frankowskiego, a Smolarek to może grać na skrzydle, bo lepszy moim zdaniem on niż Kosowski na to miejsce. W ataku mozę być jeszcze Niedzielan, tylko nie Rasiak... Dla mnie ładnie grał, starał się w meczu z Estonią Jeleń, ale pewnie nie będzie dla niego miejsca...

"Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna" - Eldo