Mieliśmy 3, z których każdy zaniżał temperaturę o stopień. Partnerka chciała więc kupić nowy. Mówię, nie kupuj, będzie to samo. Albo kup jakiś w necie, co ma dobre opinie. Kupiła. Mamy cztery. Wszystkie złe.
Nowy koronawirus (COVID-19)
- 10
- Gwiazda

- Reputacja: 615
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony 18 mar 2020, 10:31 przez 10, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale, Alex; Alessandro. DEL PIERO!
Ktorego ludzie dotknieci kryzysem zwiazanym z koronawirusem wrecz oczekuja.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
Bo o pomoc można prosić i jej oczekiwac własnie w momencie takiej klęski, nieprzewidzianych sytuacji, chorób, a nie na co dzień.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Dziwny z ciebie człek. Niby lewak, ale gospodarczo bardziej na prawo od korwina.
Ja jestem swiatopogladowo lewicowy. Niech sobie tam kazdy wierzy i robi co chce byleby mnie tym nie draznil ani nie wchdzil w moja strefe komfortu. To sa w zasadzie kwestie nieistotne.
Gospodarka natomiast jest zbyt kompleksowa zeby ja ograniczac tylko do kapitalizmu lub socjalizmu czy liberalizmu. Najlepiej byloby to wyposrdokowac, tym potrzbujacym pomoc, a tych zdolnych do prcay zagonic do roboty. Podatki rozlozyc tak zeby wielkie korpo je realnie placilo. Sluzba zdrowia, edukacja powinny byc darmowe.
Jednakze w dobie kryzysu widac jak na dloni, ze to nie kapitalizm jest kolem ratunkowym, a wlasnie socjalizm i centralne sterowanie. Malo tego, Chiny pokazaly, ze to wlasnie artorytaryzm lepiej radzi sie sobie w sytuacjach gdy trzeba podjac drastyczne dzialania.
Gospodarka natomiast jest zbyt kompleksowa zeby ja ograniczac tylko do kapitalizmu lub socjalizmu czy liberalizmu. Najlepiej byloby to wyposrdokowac, tym potrzbujacym pomoc, a tych zdolnych do prcay zagonic do roboty. Podatki rozlozyc tak zeby wielkie korpo je realnie placilo. Sluzba zdrowia, edukacja powinny byc darmowe.
Jednakze w dobie kryzysu widac jak na dloni, ze to nie kapitalizm jest kolem ratunkowym, a wlasnie socjalizm i centralne sterowanie. Malo tego, Chiny pokazaly, ze to wlasnie artorytaryzm lepiej radzi sie sobie w sytuacjach gdy trzeba podjac drastyczne dzialania.
Godzinę temu pisałeś coś innego. Ogarnij się.
I teraz magiczne - Umiesz czytac ze zrozumieniem?
I teraz magiczne: co to ja powiedziałem wcześniej o socjalu?
- fillion
- Gwiazda

- Reputacja: 1161
- Kibicuję: FC Barcelona Holandia
KNURÓW: LEKARKA PRZERWAŁA KWARANTANNĘ I PRZYJMOWAŁA PACJENTÓW. TESTY WYKAZAŁY, ŻE JEST ZAKAŻONA
https://www.nowiny.gliwice.pl/knurow-le ... t-zakazona?
https://www.nowiny.gliwice.pl/knurow-le ... t-zakazona?
do pierdla taką idiotke jak tylko wyzdrowieje (choć nie wiem czy lepiej gdyby jednak nie)
we Włoszech wciąż przyspiesza
Wielka Brytania zamyka szkoły