Kogo poleciacie z polskich lub zagranicznych pilkarzy bardzo dobrych ktorzy przejda do 2 ligowca ??
Kamil Grosicki. Bodajże z Korony. Po 2 latach gry ma świetne statsy
Znacie jakiegoś dobrego pomocnika środkowego na rezerwę do Inter'u ? Mam 2007 rok
Gram trzeci sezon i Tevez gra w Barcy, a Mokoena w Besiktasie (mój były klub) i grał... nieźle, ale bez rewelacji. jeszcze to przemyśle i zobacze po sezonie.Fubu pisze:lebohang mokoena-super napastnik, tevez jest najlepszym napastnikiem jakiego mialem troche drogi okolo 15 mln funtow
Jak sie ma to sie gra. Ja niedługo bede mial ale na razie mam za ciekawa sytuacje w grze by przerywać sezon. Jak mi się znudzi to załączę fm2006.Rotnok pisze:A tak btw teraz się w 2006 gra

bagg pisze:Kogo poleciacie z polskich lub zagranicznych pilkarzy bardzo dobrych ktorzy przejda do 2 ligowca ??
Kamil Grosicki. Bodajże z Korony. Po 2 latach gry ma świetne statsy
Znacie jakiegoś dobrego pomocnika środkowego na rezerwę do Inter'u ? Mam 2007 rok

No ja tez gram Wiselką teraz juz 3 sezon - wiec moge polecic - z polaków nie drogich - Gorawski, Jop,SmolinskiLookAsh pisze:Wlasnie od dzisiaj mam FM 2006 i jak zwykle rozpoczalem gre Wisla.
Jak narazie zakupilem tylko Jeziornego i Kuliga.
I chcialbym zeby ktos mogl podac jakis przydatnych zawodnikow do Wiselki, szczegolnie potrzebuje zawodnikow na pozycje srodkowego obroncy, ofensywnego pomocnika i napastnika.
Chce tez podkreslic ze interesuje mnie walka o conajmniej II runde LM w zwiazku z czym wolalbym cudzoziemcow