FMy
qurcze, gram wisłą już mam za sobą dwa sezony oto zodbycze: 2X mistrz, 2X Puchar polski, i raz puchar uefa, no i cwiercfinal LM, ale mam problem bo nikt z zagranicznych zwodnikow nie chce przejsc do wisly, a takze inne kluby nie hcca mnie zatrudniac
o co chodzi ?? mam reputacje kontynentalną ale nikt mnie nie chce 
Ja gram Juve, ale mam problemy z wygraniem ligi. Zdobyłem Puchar Włoch, LM, Puchar kontynentalny. Tylko czegoś mi zawsze w lidze brakuje. Przegrywam walke o Scudetto kilkoma punktami.
Jak nie Inter to Milan mnie uprzedza. A ludzi kupiłem sobie bardzo dobrych.
Frey (rezerwowy za Gigiego), Kompany(as w drużynie), Sneijder, Bojinov, Heitinga no i Lebohang Mokoena(tani i wypasione noty, nawet do Polskiej ligi przyjdzie).
Juz nie mówie o Zlatanie który strzela w pierwszym sezonie 47, a w drugim 57 bramek w sezonie.
Jak ktoś ma jakiś sposób by wygrać to proszę o pomoc.
Oczywiście daje pograć wszystkim i to może jest mój błąd.
Jak nie Inter to Milan mnie uprzedza. A ludzi kupiłem sobie bardzo dobrych.
Frey (rezerwowy za Gigiego), Kompany(as w drużynie), Sneijder, Bojinov, Heitinga no i Lebohang Mokoena(tani i wypasione noty, nawet do Polskiej ligi przyjdzie).
Juz nie mówie o Zlatanie który strzela w pierwszym sezonie 47, a w drugim 57 bramek w sezonie.
Jak ktoś ma jakiś sposób by wygrać to proszę o pomoc.
Oczywiście daje pograć wszystkim i to może jest mój błąd.
JUVENTUS TORINO
CAMPIONATO 2004/2005
CAMPIONATO 2004/2005
-
Gangreniak_90
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
- kama_reda
- Rodowity Bawarczyk
krysbom pisze:Ja gram Arka Gdynia idzie jakos pokonalem wisle 2:1 i wisla tylko ma 1 porazke chce walczyc o 2-4 miejce a mam 9 do czwartego brakuje 6 punktow moze sie uda
Tez gram Arka
P.S.
Moze mi powiedziec kogo sciagneles do zespolu, moze tez skorzystam
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt:
Ja jak zmieniłem trening, to wszyscy pilkarze zaczęli notorycznie łapać kontuzję i byli zmęczeni. Teraz z podstawowego składu w Corinthians zostało mi tylko dwóch piłkarzyLeny pisze:Ej kurde a jaki dawaliscie trenig zmienialiscie cos ??
Prosze o odpowiedz
PS. Po co tu jest rozmowa motywująca? Co nie pwoeim piłkarzom w przerwie to w drugiej połowie grają 5 razy gorzej niż w pierwszej

- kama_reda
- Rodowity Bawarczyk
To moze nic nie mówCorinthians pisze:PS. Po co tu jest rozmowa motywująca? Co nie pwoeim piłkarzom w przerwie to w drugiej połowie grają 5 razy gorzej niż w pierwszej
A ja narazie Areczką rozegralem 3 mecze i mam 5 punktow, zajmujac 4 miejsce w lidze
P.S
Ci co graj polską lige, polecam z Arki: Krzysztof Majda (moj kluczowy defensywny zawodnik) i Griszczenko - 3 mecze, 3 bramki. Dobry jest tez Lawa.
To by bylo narazie na tyle
EDIT:
Kolejny mecz i wygrana 3:1 na wyjezdzie z Cracovia. Ale sie ciesze
Ostatnio zmieniony 10 lis 2005, 21:10 przez kama_reda, łącznie zmieniany 1 raz.
-
_Romanista_
Bak z Lechii Gdańsk<LILI> Romanista pisze:Prosiłbym abyście mi podsuneli jakiegoś bramkarza najlepiej młodego i zdolnego który by chciał przejść do korony cena niegra roli (znaczy najlepiej do 4 mln zł) bo dostałem kase od sponsora i wziął mnie nowy zarząd bo mam dosyć dobre wyniki 2 w lidze za pogonią z wisłą 5-1 w przód