Temat dotyczący Reprezentacji Europejskich które to tuzów Światowej pilki nie naleza i z pewnoscią nie beda .
Chodzi tu o :
- Maltę
- San Marino
- Luxemburg
- Liechtenstein
- Andore
- Wyspy Owcze
Ostatnio sie dowiedzialem ze reprezentacja San Marino nie jest ot tak tylko do meczy reprezentacyjnych . Jest to tez zespol klubowy który wystepuje w 3 lidze wloskiej .
I na dodatek tylko chyba jeden zawodnik jest profesionalnym pilkarzem reszta to sami piekarze, hydraulicy lekarze i aptekarze Ot zbieraniana milosnikow pilki noznej
POZDRO
RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
Liechtenstein to nie jest taki kopciuszek. W eliminacjach zebrali 8pkt czyli chyba tyle co Walia. Największą gwiazdą jest Mario Frick grający bodaj w Ternanie (czy gdzieś w 2 lidze).
San Marino ma swojego Andy Selve błąkającego się po niższych ligach włoskich. A Luksemburg Jeffa Strassera podporę defensywy Gladbach.
Nie zapomnijmy także o Maltańczyku Michaelu Mifsudzie , który grał w Kaiserslautern. A reprezentanci Wysp Owczych grają głównie w lidze duńskiej.
A więc każdy ma swoją gwiazdę/lidera. (no może prócz Andorry. )
Przypominam sobie jaką miałem mine, gdy postawiłem na Portugalię, a oni przegrywali z Lienchenstainem 0:1 matla też taki słabiak nie jest, przecież jak było głośno, gdy zremisowali z Chorwacją 1:1
Ci piłkarze, którzy grają w/w reprezentacjach, to sami amatorzy, którzy kopią piłke rekreacyjnie, bez żadnych większych celów piłkarskich(dobry klub europejski).
Mikusinski pisze:Przypominam sobie jaką miałem mine, gdy postawiłem na Portugalię, a oni przegrywali z Lienchenstainem 0:1 Laughing Laughing matla też taki słabiak nie jest, przecież jak było głośno, gdy zremisowali z Chorwacją 1:1 Exclamation
Ci piłkarze, którzy grają w/w reprezentacjach, to sami amatorzy, którzy kopią piłke rekreacyjnie, bez żadnych większych celów piłkarskich(dobry klub europejski).
No co ty ku.wa powiesz, po co powtarzasz to co bylo juz tu napisane?
Lakier pisze:No co ty ku.wa powiesz, po co powtarzasz to co bylo juz tu napisane?
Napisałem cos nowego.
Mikusinski pisze:Przypominam sobie jaką miałem mine, gdy postawiłem na Portugalię, a oni przegrywali z Lienchenstainem 0:1 matla też taki słabiak nie jest, przecież jak było głośno, gdy zremisowali z Chorwacją 1:1
hmm... San Marino chyba jest z tych wszytkich zespołów najgorsze ale patrząc Wybrzeże Kości Słoniowej na którym piłka praktycznie nie istniała, a teraz Drogba, Toure ten napastnik co grał w Anderlechcie zapomniałem jak mu było i jescze chyba kogoś tam mają bardzo dobrego... więc ze słabeusza teraz stali się całkiem niezłym zespołem
Czy zwyciężasz, czy nie
Ja i tak kocham cie
W sercu moim Hertha
I na dobre i na złe!
HA HO HE Hertha BSC!!!
kaczy pisze:
Ostatnio sie dowiedzialem ze reprezentacja San Marino nie jest ot tak tylko do meczy reprezentacyjnych . Jest to tez zespol klubowy który wystepuje w 3 lidze wloskiej .
To źle się dowiedziałeś. W klubie San Marino grają głównie Włosi i ma on mało wspólnego z reprezentacją. Największa gwiazda reprezy - Andy Selva gra w Padwie (były klub Del Piero).
San Marino to przecieżsami Włosi, a nie jak napisałeś głównie Włosi. Byłem w tym kraju i na stadionie, całkiem fajny, malutki kraj. Z suuuuper widokami i znakomitym alkoholem
Rufus pisze: ten napastnik co grał w Anderlechcie zapomniałem jak mu było i
Zapewne Aruna Dindane. Tak samo było z Angolą, gdzie w sporcie była dobra tylko koszykarski zespoł zenski. A teraz Dindane, Toure, Drogba, by sie tak bardzo nie cieszyli, gdyby nie feralny karny wykonywany przez Wome(jego głupia upartość, karny mial przecież wykonywać Eto'o)
Zapewne Aruna Dindane. Tak samo było z Angolą, gdzie w sporcie była dobra tylko koszykarski zespoł zenski. A teraz Dindane, Toure, Drogba, by sie tak bardzo nie cieszyli, gdyby nie feralny karny wykonywany przez Wome(jego głupia upartość, karny mial przecież wykonywać Eto'o)
no właśnie o niego mi chodziło, ale jaką Angolą Drogba, Toure to przecierz piłkarze z Wybrzeża Kości Słoniowej...
Czy zwyciężasz, czy nie
Ja i tak kocham cie
W sercu moim Hertha
I na dobre i na złe!
HA HO HE Hertha BSC!!!
no właśnie o niego mi chodziło, ale jaką Angolą Drogba, Toure to przecierz piłkarze z Wybrzeża Kości Słoniowej...
Rufus-chodziło mi, że Angola też nie była jakąś afrykańską potęgą w piłce nożnej.