Czwarty sezon oczywiście
Seriale
Seriale
Skończyłem tydzień temu Narcos, a teraz Nawiedzony dom na wzgórzu. Polecam tym którzy nie oglądali.
Teraz zastanawiam się czy kontynuować The Walking Dead (stanąłem na 2. odcinku 6. sezonu
), czy odpalić coś nowego. Doradzicie? Bo nie wiem czy warto kontynuować. Jak to z poziomem?
Teraz zastanawiam się czy kontynuować The Walking Dead (stanąłem na 2. odcinku 6. sezonu
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
Seriale
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Seriale
Ja go nie dokończyłem dawno temu i nie chce mi się kompletnie do niego wracać. Po paru odcinkach odpuściłem, w ogóle się w niego nie wciągnąłem
Za to kończę czwarty sezon Gry o Tron

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
Seriale
Ja od roku zabieram się za ostatni odcinek GOT ale kompletnie mi się nie chce.
Dom z Papieru w dwa tygodnie 4 sezony obejrzeliśmy z żoną. Niestety możliwość oglądania dopiero jak dzieci poszly spać więc zdążały się seanse do 3 w nocy i pobudki o 5 z młodą. Dawno mnie zadań serial tak nie wciągnął chociaż bardzo dużo w nim idiotyzmow.
Dom z Papieru w dwa tygodnie 4 sezony obejrzeliśmy z żoną. Niestety możliwość oglądania dopiero jak dzieci poszly spać więc zdążały się seanse do 3 w nocy i pobudki o 5 z młodą. Dawno mnie zadań serial tak nie wciągnął chociaż bardzo dużo w nim idiotyzmow.
Bez kiboli nie ma goli.
Seriale
Pierwszy sezon rzeczywiście przeciętny ale skusiłem się na drugi i tydzień temu skończyłem trzeci i powiem że jednak warto bo jest zdecydowanie lepiej.
Seriale
nowość od Netflix https://www.filmweb.pl/serial/Outer+Banks-2020-839052
jak ktoś lubi trzymające w napięciu przygodówki to polecam. Dobrze się ogląda.
jak ktoś lubi trzymające w napięciu przygodówki to polecam. Dobrze się ogląda.
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
Seriale
dwa odcinki za mną. Na razie te odcinki bardzo "bezpieczne" coś jak ten dokument F1 na Netflixie
Na razie z tych materiałów co było nagrywane w sezonie 97/98 nie wiele tego. Ciekawe czy Rodman też dostanie osobny odcinek
Seriale
Jest "bezpiecznie" bo Jordan ma całkowitą władzę nad tym dokumentem i wszystkie treści musiały przejść przez niego. Więc nie będzie pewnie tych najbardziej pikantnych szczegółów, chociaż było pokazane kilka razy jaki jest wymagający
Ja jestem zachwycony tymi dwoma odcinkami, szkoda że wychodzą po dwa a nie całość. No ale może z drugiej strony dobrze bo obejrzałbym wszystko w dwa-trzy dni i potem smuteczek, tak jak było z dokumentem o F1.
av by woops from gfxworld
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
Seriale
Oglądał ktoś serial The Terror? Akurat czytałem o poszukiwaniach przejścia północnego i pomyślałem, że to genialny wątek na film/serial, a teraz widzę, że jest produkcja w temacie.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
Seriale
Serial świetnie zrobiony (polecam na słuchawkach), czuć klimat i izolacje północy. Ale sama fabuła już tak nie pociąga, rozwija się wolno i w sumie w oczywistym kierunku.
IMO warto. Na pewno nie każdemu podejdzie, ale to już musisz sam ocenić.
IMO warto. Na pewno nie każdemu podejdzie, ale to już musisz sam ocenić.