Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Ja z kolei pokonałem te skurwiałą sowę z Nioh 2. Namęczyłem się, ale taktyka defensywna i skuteczna kontrola ki przyniosły oczekiwane efekty. Kolejny ciężki boss z głowy, jedziemy dalej.
piotrcies pisze: ↑23 kwie 2020, 18:33
Dobry ten Nioh2?
spoko jest, sporo taktyk do wyboru, masa broni i duży zakres ataków. Podoba mi się, że w tym trybie płynnym gra naprawdę wizualnie cieszy oko a przy tym komfort grania jest naprawdę wysoki, praktycznie żadnych spadków płynności.
Potwierdzam, Nioh 2 bardzo dobry. Non stop gram od premiery, wczoraj zacząłem czwarty region. Najwięcej krwi mi napsul oczywiście wąż w misji 3. Poza tym w miarę ok - ale gra chyba trudniejsza niż większość Souls.
wloski pisze: ↑24 kwie 2020, 8:43
Gry ze znajomymi gdzie jest strzelanie to tylko GTA, bo reszta to lamus jestem xD
Ale Division 2 nie jest jakieś mega trudne, można bez problemu samemu też grać tylko wtedy ubicie przeciwników i bossów dłużej trwa.
Mi się bardzo spodobała ta gierka, można sobie swojego ziomeczka poubierać jak się chce, rozwijać mu umiejętności, skórki na broń itd itp, no masę jest do roboty. A i opuszczony Waszyngton wygląda rewelacyjnie a w dodatku jest jeszcze Nowy Jork.
Nie jarają mnie takie gry podchodzące pod realizmem kupiłem kiedyś jakąś gierkę na PS4 od DICE, nie pamiętam jakieś Battlefield? [ch**] mnie strzelał, najlepiej sobie pykać tego PES i jakieś przygodówki xD
cloner pisze: ↑25 lut 2026, 9:38Z mojej strony EOT.
wloski pisze: ↑24 kwie 2020, 9:11
Nie jarają mnie takie gry podchodzące pod realizmem kupiłem kiedyś jakąś gierkę na PS4 od DICE, nie pamiętam jakieś Battlefield? [ch**] mnie strzelał, najlepiej sobie pykać tego PES i jakieś przygodówki xD
Division 2 jest realistyczne? xD Czy do czego Ty się odnosisz teraz?