Gry...
Gry...
Ta gra rzeczywiście jest super. Wszystko w niej fajnie wygląda. Grafika, mechanizm walki czy wiele innych fajnych możliwości. Ja zdecydowanie jestem fanem i być może zagram jeszcze raz. Zecydowanie lepsze Assassin niż te po serii Ezio. Choć nawet tam zdarzały się dość niezłe typu Black Flag.
Polecam jeszcze Assassins Creed Originis. Również fajny.
Ja zacząłem Wieśka od nowa. Nie powielam zdania @emski i gra mi się dalej bardzo przyjemnie tą gre. Jedynie mam taki problem. Zacząłem na drugim poziomie(na tym ukończyłem za pierwszym razem), a próbowałem na trzecim poziomie to szybko się spaliłem na pierwszej misji z Keirą gdzie goniłem Dzikiego Gona.
e:Właśnie @cruel el wspomniał największy minus. Powtarzalność. Questów mogłoby być mniej, ale bardziej urozmaicone mogłyby być. Ogólnie mówiąc gra dla ludzi którzy mają sporo czasu.
Polecam jeszcze Assassins Creed Originis. Również fajny.
Ja zacząłem Wieśka od nowa. Nie powielam zdania @emski i gra mi się dalej bardzo przyjemnie tą gre. Jedynie mam taki problem. Zacząłem na drugim poziomie(na tym ukończyłem za pierwszym razem), a próbowałem na trzecim poziomie to szybko się spaliłem na pierwszej misji z Keirą gdzie goniłem Dzikiego Gona.
e:Właśnie @cruel el wspomniał największy minus. Powtarzalność. Questów mogłoby być mniej, ale bardziej urozmaicone mogłyby być. Ogólnie mówiąc gra dla ludzi którzy mają sporo czasu.
Gry...
Mnie właśnie w Originsie zniesmaczyła ta powtarzalność. Było to fajne do pewnego momentu, później każdy atak na fortecę/królestwo wyglądał identycznie tylko miejsce się zmieniało
Później czytałem, że w Odyssey jest tego jeszcze więcej i nawet nie podchodziłem do tej gry
Później czytałem, że w Odyssey jest tego jeszcze więcej i nawet nie podchodziłem do tej gry

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Gry...
No i Bloodborne skończony. Uff, co za gra.
Tak na szybko napiszę, że muszę to przejść jeszcze raz, tym razem od początku bardziej pieczołowicie podchodząc do rozwoju postaci. No i oczywiście z DLC, bo ostatecznie pierwsze przejście zrobiłem sobie normalnie. Masakra, jak to wciąga.
W trakcie mocno się rozwinąłem pod kątem walki, na początku dużo ataków siłą, teraz głównie bazuję na parowaniu, brutalnym ataku i szybkich ciosach. Trochę trwało, zanim to opanowałem, ale gra stała się znacznie przyjemniejsza.
Dzięki za wszystkie rady podczas przechodzenia gry, naprawdę sporo pomogły!:)
Tak na szybko napiszę, że muszę to przejść jeszcze raz, tym razem od początku bardziej pieczołowicie podchodząc do rozwoju postaci. No i oczywiście z DLC, bo ostatecznie pierwsze przejście zrobiłem sobie normalnie. Masakra, jak to wciąga.
W trakcie mocno się rozwinąłem pod kątem walki, na początku dużo ataków siłą, teraz głównie bazuję na parowaniu, brutalnym ataku i szybkich ciosach. Trochę trwało, zanim to opanowałem, ale gra stała się znacznie przyjemniejsza.
Dzięki za wszystkie rady podczas przechodzenia gry, naprawdę sporo pomogły!:)
Gry...
Kiedyś to zakupiłem, straszny gniot

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Gry...
Ale koszmarek
Na wyjeździe miałyśmy do użytku własnego pokój gamingowy i tam na PS4 można było zagrać m.in. w Ratchet & Clank. Tak się wciągnęłam, że po powrocie do domu musiałam sobie kupić
Ogrywam też "NFS Payback" i jest całkiem okej (fabuła, świat itd.), ale jednak do Forzy Horizon się nie umywa.
No i kupiłam też coś rozrywkowego - "Wiedza to potęga" i "Wiedza to potęga. Dekady" - fajna imprezówka, moja Zocha jest zachwycona