Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZ

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

Po I połowie można chyba nawet delikatnie pochwalić Polaków bo nie grają źle. Widać dużo walki, zaangażowania. Nie odpuszczamy żadnej piłki. Stwarzamy zagrożenie. Szkoda, że warunki są tragiczne. Śmiem twierdzić, że gdyby boisko było chociaż w przyzwoitym stanie to prowadzilibyśmy więcej niż 1:0. Cieszy współpraca Smolarka z Frankowskim. Boruc miał trochę piłek do wyłapania, ale raczej nie były one szczególnie groźne. Liczę na zmiany w II połowie żeby inni też mogli się pokazać. Póki co nie ma na co narzekać specjalnie.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: vieris »

Co myślicie o dryblingu Ebiego z końcówki meczu moim zdaniem niepowstydził by się nawet Ronaldinho naprawde świetny mecz Ebiego
Ps. Swietna ta sonda
Brawa dla forumowicza który ją wymyślił :lol: :D :wink:
Obrazek
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Pepino Prisco
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8599
Kontakt:

Post autor: cloner »

Niggaz pisze:Liczę na zmiany w II połowie żeby inni też mogli się pokazać
ja na nie licze :) mam nadzieje, ze Janas wpusci Rasiaka :)
tylko kto zejdzie :roll:
piwus pisze:Klepowisko to nawet nie jest, tylko bajoro. Ale to raczej źle działa na południowców na razie
bo poludnowcy dobrze graja tylko, gdy jest sucho, i najlepiej zeby boisko bylo przynajmniej 2500m n.p.m. :lol:
piwus pisze:Swoją drogą jednym z atutów Rasiaka, dla których gra w pierwszym składzie jest zdolność gry w powietrzu i zastawiania się. A tutaj proszę, Frankowskiego prawie kałuża przykryła, jeszcze stoi koło niego jakiś Ekwador, piłka leci górą a Franek nie dał sobie odebrać. Ale spoko Rasiak is 8)
albo kiepska ironia
albo nie pij wiecej :lol2:

mnie najbardziej podoba sie gra moich ulubiencow czyli Jopa i Radomskiego :)

mam nadzieje, ze beda jakies zmiany [oby nie na pozycji bramkarza, tego sie obawiam]
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

To co lubię najbardziej w meczach - zaangażowanie :!:
Polacy walczą o każdą piłkę. Smolarek wymiata w ataku jakby grał tak całe życie [a przecież tylko kilka razy w Dortmundzie wystąpił]
Szkoda tylko tej pogody i co za tym idzie złego stanu boiska. Piłka zatrzymuje się tam gdzie nie powinna, co wcale naszym nie pomaga.
No ale mecz może się ogólnie podobać, zobaczymy jakie nastroje będą po II połowie.
Niggaz pisze:Liczę na zmiany w II połowie żeby inni też mogli się pokazać. Póki co nie ma na co narzekać specjalnie.
tylko co będize chciał zrobić Janas?
Jak będzie dalej szukał jakichś nowych rozwiązań, to może zdjąć któegoś napastnika - bo ci już pookazali, ze razem spokojnie moga grać. Jak Janas będzie chciał podtrzymać wynik - zachować obraz gry z pierwszej polowy to pewnie zostawi napastników Sobola i Krzynka, a zmieni Kosowskiego, Radomskiego [ źle nie grają - ale też nie najlepiej]
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

cloner pisze:ja na nie licze Smile mam nadzieje, ze Janas wpusci Rasiaka
W sumie ja też liczę na to, że zobaczymy Rasialdo. To zagwarantuje chociaż ożywienie na forum po meczu.
cloner pisze:tylko kto zejdzie
Pojęcia nie mam.

Houston mamy problem :hardkor: Chyba trochę pada :?
Ostatnio zmieniony 13 lis 2005, 18:46 przez Mentor, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher »

cloner pisze:ja na nie licze mam nadzieje, ze Janas wpusci Rasiaka
niech go wpusci bedzie troche smiechu - ladnie bedzie latal "jak szmata" na tej murawie
A swoja droga to cloner nie boisz sie ze rasialdo polamie swoje drewienka w tych warunkach- bo to jest bardzo mozliwe

Ladnie jechal po tej muraiwe Ebi i krzyniu jak ich podcieli - dobre pare metrow

W suemie nie mozna wiele oczekiwac po teamach ze wgledu na beznadziejne warunki
Ekwador wydaje sie zmeczny "podroza" no i takie warunki widocznie im nie leza ale wynik dobry dla nas
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
:!: LUCA TONI SHOW :!:
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

Cloner po co komentujesz wypowiedzi innych, skoro nie masz zamiaru dyskutować? Niedługo nikt nie bedzie tego czytał :lol2:.

cloner pisze:mam nadzieje, ze Janas wpusci Rasiaka Smile
tylko kto zejdzie Rolling Eyes
Frankowski, Rasiak pokaze wszystkim jak gra się w trzeciej lidze angielskiej.
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Paszti »

piwus pisze:cloner napisał:
mam nadzieje, ze Janas wpusci Rasiaka Smile
tylko kto zejdzie Rolling Eyes

Frankowski, Rasiak pokaze wszystkim jak gra się w trzeciej lidze angielskiej.
ja nei wiem jak on sobie tu poradzi... taka tyczka przewracająca się <lol> może zrobi jakis szpagat :lol:
Obrazek
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

'Teraz niewiele brakowalo Rasiakowi' :lol: 5 metrow od bramki to jest niewiele, rozumie euforie komentatora tym ze Rasiak trafil w pilke.

Oł je na boisku zlote dziecko Mila
:)
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Ale trzeba przyznac ze lepiej sobie nasz Rasiak radzil w tych warunkach niz w na super boisku, powod nie musial przyjmowac pilki bo ta sama zatrzymywala mu sie kolo nogi :!: tak wiec jedynie co musial zrobic to trafic w nia :!:
Ale asyste ma i pewnie przez ta znowu wywalczyl sobie miejsce w podstawowym sk;ladzie :!: :arrow: nasz najlepszy napastnik

Fajnie sie przewrocil jak chcial oddac strzal na bramke w w polu karnym

W moim odczuciu nie ma co tego wyniku brac na powaznie grajac w takich warunkach :!: trzeba czekac do stycznia czy lutego na jakis powazny sprawdzian w godnych warunkach

piwus pisze:Cloner po co komentujesz wypowiedzi innych, skoro nie masz zamiaru dyskutować? .
a czy ty widziales u niego cos co mozna byloby wyjasnic w logiczny sposob :?:
Ale co tam taki juz jego fenomem
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8599
Kontakt:

Post autor: cloner »

POLSKA - ESTONIA 1-0 ht

Brawo Lewandowski :)
piekny gol, no i piekna gra w defensywie :)
moim zdaniem to jeden z nielicznych [jesli nie jedyny] pilkarzy, ktory nie popelnil w 1.polowie bledu :!:

Mozna pochwalic rowniez Saganowskiego [biega], Wasilewskiego [biega], oraz Mile [biega i podaje]
Reszta slabiutko - Dudek, kiepskie podanie, tylko jedno, ale to wystarczy
Kaczmarek - za duzo popisywania sie, za duzo fauli, wyjazd z reprezentacji, Gorawski, za duzo strat, Brozek - kompletnie niewidoczny
Giza - niewidoczny

no nic, pozostaje czekac na 2.polowe :)
mam nadzieje, ze za Brozka wpusci Piechne :)
za Gize wpusci Kazmierczaka, i za Dudka wpusci Kowalewskiego :)

pozdrawiam
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Ajgor »

No nie powiedziałbym, że Kaczmarek słabo. Według mnie był najlepszy w 1. połowie, biegał, kilka przechwytów, dryblingów, udanych podań. Całkiem nieźle. Oprócz tego dobry początek Mili, dość nieźle Wasilewski i pare razy udanie Sagan zagrał, ale rochę to za mało.
Siamo della BRIGATA ROSSONERA

A.C.A.B.
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post autor: Uchi_ »

No i proszę, Piechna strzelił gola w debiucie.Oj bardzo mu się to przydało, mam nadzieję, że wpadł w oko Janasowi swoimi akcjami.A gol to bardzo ładna jego akcja, zwód i mocny strzał w bok :D.Może coś z niego będzie, w sensie reprezentanta Polski.
"Nie rodzimy się żydami, katolikami czy muzułmanami, tylko przyłączamy się do nich i dajemy im pieniądze, po czym uzyskujemy w ten sposób usprawiedliwienie naszej niechęci do innych."
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

A ja napisze tak
Janas i tak wie kto pojedzie, dal szansea dublera zeby zamknac usta prasie na jakis czas a potem i tak zrobi swoje
Mimo dobrej gry Piechny, Jelenia na MS i tak pojedzie pan R
Dobrze ze gole strzelili Mila i Kielbasa, przyda im sie to bardzo, pierwszy moze troche odzyje zas drugi bedzie jeszcze bardziej pewny swoich umiejetnosci strzeleckich
Dobry wystep Gorawskiego, mysle ze Adamski tez sie spisal, co do Glowackiego to nie wiem co sie z tym chlopakiem stalo :!: :!:
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: vieris »

1 Jeleń najlepszy z napastników!
2 Adamski za Rząse na MŚ
3 Jeleń, Sagan,Piechna któryś z nich za Rasiaka na MŚ
4 Gorawski jako zmiennik na MŚ za Kose albo nawet w pierwszy składzie
ale raczej jako zmiennik
5 Wasilewski też niezły mecz
Obrazek
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Pepino Prisco
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”