Wasze samochody

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Wasze samochody

Post autor: Delpiero14 »

Sawyer pisze: 03 sie 2020, 12:43 W Toruniu dramat, system kolejkowy, terminy na miesiąc do przodu, o godz. 8:00 pojawiają się nowe terminy (jeden dzień). Dwa tygodnie codziennie o 8 próbowałem się zarejestrować i za każdym razem po wpisaniu danych wyskakiwało info, że termin już zajęty... Dziś jakimś cudem się w koncu udało...
wtf, to przez pandemię, czy jak?

Ja przerejestrowywałem jakiś rok temu to normalnie podjechałem sobie po pracy i załatwiłem wszystko w zasadzie bez żadnych kolejek.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Wasze samochody

Post autor: Sawyer »

Delpiero14 pisze: 03 sie 2020, 12:47 wtf, to przez pandemię, czy jak?
Tak.
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1777
Kibicuję: WRE

Wasze samochody

Post autor: 19B10 »

W Łodzi terminu na rejestrację nie szło ogarnąć już przed pandemią, kolejki stały od 7 rano.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Wasze samochody

19B10 pisze: 03 sie 2020, 12:53 W Łodzi terminu na rejestrację nie szło ogarnąć już przed pandemią, kolejki stały od 7 rano.
W dużych miastach bardzo często jest dramat i swoje trzeba wystać, no, ale brało się po prostu dzień wolnego i jakoś szło to załatwić, a teraz to masakra.

Jeszcze mi pewnie kare wlepią bo nie wiedziałem, że teraz są kary za brak przerejestrowania auta w ciagu 30 dni, a ja kupiłem na początku lutego, wiec nie obejmuje mnie wydłużenie terminu w związku z COVID ;p, ale moze sie jakos wywinę ze względu na sytuacje ;)
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Wasze samochody

Post autor: futbolowa »

Sawyer pisze: 03 sie 2020, 12:43 Rejestrowal ktos ostatnio Auto? Jak to wyglada w waszych miejscowościach?

W Toruniu dramat, system kolejkowy, terminy na miesiąc do przodu, o godz. 8:00 pojawiają się nowe terminy (jeden dzień). Dwa tygodnie codziennie o 8 próbowałem się zarejestrować i za każdym razem po wpisaniu danych wyskakiwało info, że termin już zajęty... Dziś jakimś cudem się w koncu udało...
Teraz jak kupowałam, rejestrował mi leasingodawca. Normalnie procedura zajmuje im dwa dni, teraz to było 8 dni, a i tak załapaliśmy się cudem, bo gość, który tego samego dnia był zgłoszony, nie dostał w tym samym dniu, co my.

Inaczej u moich rodziców na wiosce. Ojciec ma moje upoważnienie i załatwił wszystko z dnia na dzień po negocjacjach telefonicznych :D Co ciekawe, jego ziom, który zajmuje się handlem furami i ogólnie dobrze zna się z paniami w urzędzie, dzwonił dzień wcześniej, a termin dostał parę dni później.
Awatar użytkownika
HMK
Toni Kroos
Reputacja: 2462
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Wasze samochody

Post autor: HMK »

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a7-s ... 28714a915d
Jechałbym nawet dzisiaj po nią. :love: Dawno nie widziałem lepszego A7 w tych pieniądzach.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd
Obrazek Obrazek
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Wasze samochody

Post autor: Slim91 »

Prezentuje się fajnie, ale sam nie wiem jak musiałbym być bogaty aby kupić samochód za 100k.
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Wasze samochody

Slim91 pisze: 03 sie 2020, 15:01 Prezentuje się fajnie,
Ciekawe ile gość juz dostał zapytań o zdjęcia "bez gleby", bo widze ze jest mozliwosc sterowania, ale wszystkie zdjęcia są z wiejską glebą :|
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1777
Kibicuję: WRE

Wasze samochody

Post autor: 19B10 »

Sawyer pisze: 03 sie 2020, 15:15
Slim91 pisze: 03 sie 2020, 15:01 Prezentuje się fajnie,
Ciekawe ile gość juz dostał zapytań o zdjęcia "bez gleby", bo widze ze jest mozliwosc sterowania, ale wszystkie zdjęcia są z wiejską glebą :|
Z taką glebą to moc generowana przez to auto jest kompletnie bez znaczenia, bo i tak z niej nie skorzystasz.
Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Wasze samochody

Post autor: dziki »

Nie kumam jak można sobie tak auto spierdzielić tą glebą. Co to ma na celu w ogóle? xD
av by woops from gfxworld
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Wasze samochody

19B10 pisze: 03 sie 2020, 15:18 Z taką glebą to moc generowana przez to auto jest kompletnie bez znaczenia, bo i tak z niej nie skorzystasz.
No ja zakładam, że to jest używane tylko podczas postoju, ale wlasnie zastanawia mnie fakt, że gość nie wstawił żadnej fotki na którym to auto wyglada normalnie (z podniesionym zawiasem).
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
dziki
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 66
Kibicuję: Arsenal

Wasze samochody

Post autor: dziki »

Ale podczas postoju w jakim celu? Żeby koty mu pod auto nie wchodziły czy o co chodzi xD Czy do zdjęć?
av by woops from gfxworld
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Wasze samochody

dziki pisze: 03 sie 2020, 15:21 Ale podczas postoju w jakim celu? Żeby koty mu pod auto nie wchodziły czy o co chodzi xD Czy do zdjęć?
W to nie wchodzę, bo są różne gusta, dla mnie też to jest istna masakra ;) zastanawia mnie tylko, że gość nie wstawił normalnej fotki, gorzej jak myśli, że taki wygląd auta przyciągnie większą ilość zainteresowanych ;)

Bo nie zakładam, że tego nie da się podnieść (np. z poziomu aplikacji) :wink:
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4322
Kibicuję: AC Milan

Wasze samochody

Post autor: Eyesmon »

Rejestrowałem moto w Rybniku.

U nas jest tak, że w każdy piątek rejestrujesz się telefonicznie albo przez system online (decyduje kolejność) na cały następny tydzień.

Umawiasz dzień i godzinę po czym stawiasz się o tej porze w UM i w 15 załatwiasz tablice i inne rzeczy.

Łatwo i przyjemnie, lepiej niż wcześniej kiedy przychodziłeś do urzędu i po prostu musiałeś odstać w kolejce (czasem kilkudziesięcio osobowej)
Life is an unexpected journey
Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Wasze samochody

Post autor: Delpiero14 »

Robił ktoś kiedyś chiptuning w swoim aucie?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”