jesli wolno zauwazyc to post tego goscia byl kilka dni zanim na niego odpowiedzialem i jakos nikt sie nie kwapil zeby go ukarac za obrazanie a jak odpisalem w tym samym duchu to zaraz 3 wp jeszcze 1 to moge zrozumiec ale 3 cos tu jest nie tak
"Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych co trzeba"- Korwin-Mikke
No ja mam problem bo dostalem drugie ostrzezenie niewiem za co... Jedno za prtzeklinanie a drugie poprostu znikąd. Miałem napisane 1 ostrzeżenie a teraz mam dwa i zadnej prywatnej wiadomosci w tym zwiazku
"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Creek gosc został zbanowany i oczym tu jeszcze gadac? Kazdy dostał kare. lazio - ostrzeżenia nie znikają. Myślę, ze zatrudnienie jeszcze kilku moderatorów nie jest potrzebne. Myślę, że dobrze wywiazujemy sie ze swoich obowiazkow
jesli wolno zauwazyc to post tego goscia byl kilka dni zanim na niego odpowiedzialem i jakos nikt sie nie kwapil zeby go ukarac za obrazanie a jak odpisalem w tym samym duchu to zaraz 3 wp jeszcze 1 to moge zrozumiec ale 3 cos tu jest nie tak
Sam sobie odpowiedz na pytanie kto zaczal sie czepiac