Polskie kluby w europejskich pucharach
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8358
Legia nie dostała kilka lat temu po dupsku od tego Karabachu?
A nie Wisła?
Piast przegrał z Karabachem
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8358
Dobra, miałem na myśli Astanę. Nie wiem, czy tylko mnie się te Kazachstany z Azerbejdżenami mylą, ale o coś takiego mi chodziło.
Przecież Azerbejdżan to jest od Kazachstanu położony o jakieś 4000 km. To z Warszawy do Baku jest bliżej.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Vuković będzie miał swój test, bo Qarabaq jest w zasięgu ale trzeba zagrać w piłkę. Klub rozstawiony co prawda i najtrudniejszy z puli, ale w zasięgu.
Lech tak pewnie ograł Hammarby że można się poważnie zastanawiać, czy się nie uda wślizgnąć do grupy. Losowanie bardzo udane, Uniknęli Wolfsburga i Malmo, ale trzeba to wykorzystać.
Piast ma trudniejszego przeciwnika w tej rundzie niż w finałowej
Lech tak pewnie ograł Hammarby że można się poważnie zastanawiać, czy się nie uda wślizgnąć do grupy. Losowanie bardzo udane, Uniknęli Wolfsburga i Malmo, ale trzeba to wykorzystać.
Piast ma trudniejszego przeciwnika w tej rundzie niż w finałowej

Wczoraj komentator na koniec meczu Piasta powiedział, że mocno liczy na sukces polskiej piłki żeby polska drużyna dostała się w końcu do grupy LE. Wtedy do mnie doszło jak bardzo w dupie jesteśmy 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
HAHA
słyszałem to i też chciało mi się śmiać, ale to prawda co mówisz i chyba nic nie zapowiada tego, że będzie lepiej...
Vukovic to w tygodniu wyłysieje. Nie dość że LE i trzeba zagrać i wygrać bo mecz u siebie to jeszcze jutro z Górnikiem też u siebie i też odpuszczać nie wypada. Jeszcze jak by był pierwszy w lidze z dobra grą. Do takiego Lecha czy Piasta to nikt za ligę nie będzie miał pretensji.
Lech, Lech, Kolejorz! walka trwa 
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Ramirez wreszcie pokazuje na co go stać. Dwie kozackie asysty. Brawo!
Piątka do zera, kolejorz żegna frajera

Ten Apollon to takie dziady, że aż szok. Myślałem, że to konkretniejsza drużyna, a Lech robił z nimi co chciał. Ostatnia akcja to wręcz ośmieszenie drużyny z Cypru. Brawa dla Lecha, w końcu polska drużyna coś pokazuje na arenie międzynarodowej

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Po bramce na 3:0 przestali walczyć. Dlatego nigdy nie jaram się żadnymi fajerwerkami w sytuacjach gdy rywal myśli już tylko o zejściu z boiska.
Haha, standard Salasa.