Seriale
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Seriale
IMHO na pewno Kruk > Belfer, ten drugi dobry ale jednak Kruk podobał mi się bardziej. Jeszcze by wypadało kiedyś te Ślepnąc od świateł zobaczyć.
Na jesieni jeszcze na canal+ wlatuje ten Król z Żurawskim właśnie. Tez może być dobry.
Na jesieni jeszcze na canal+ wlatuje ten Król z Żurawskim właśnie. Tez może być dobry.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Seriale
O czym jest ten Król? To jest ten serial C+, który zapowiadają od roku?
Co do Blefra - miał świetny pierwszy sezon, drugi gorszy. I tego najbardziej się boję w przypadku Kruka właśnie.
Co do Blefra - miał świetny pierwszy sezon, drugi gorszy. I tego najbardziej się boję w przypadku Kruka właśnie.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Seriale
Nie no, końcówka w żmijowisku rozwaliła
Seriale
Najlepszy polski serial jaki oglądałem w ostatnich latach, ale nie każdemu podejdzie. Wataha to też top polskich seriali.
Belfra sezon 1 dobry, w połowie drugiego dałem sobie spokój.
Seriale
Ja oglądam ze względu na dziewczynę
chociaż teraz z nagrywania bo w niedzielę Juve leci. Nie oglądałem nawet minuty z trzech poprzednich sezonów, ale to ujdzie. Nie lubię takich seriali, ale ten nie męczy specjalnie

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Seriale
U mnie zazwyczaj ciężko z serialami w tv. Nie potrafię się dostosować żeby w danym dniu o tej godzinie siedzieć i oglądać. Poza tym często w trakcie takowego serialu lecą mecze
Poza śnieżnobiałymi zębami Wilczaka, które eksponuje na potęgę to chyba nic mnie nie irytuje
żarciki są, powaga jest, fabuła również więc znośnie chociaż ja jestem fanem seriali kryminalnych
ona się poświęca dla mnie i siedzi ze mną jak leci Juve czy LM to ja też wysiedzę tę godzinę z serialem 
Poza śnieżnobiałymi zębami Wilczaka, które eksponuje na potęgę to chyba nic mnie nie irytuje
Co

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."