South Park
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
kurde bardzo wolno z tego ściąga:/a south parku odcinkowego to nie widzialem wcale ale film wymiata,dzięki szefowi żyje teraz w udanym związkuMrsnh pisze:Kod: Zaznacz cały
ftp://80.92.200.79/pub/
south park po prostu świetny, zacząłem od pełnometrażowego, oglądnąłem kilka razy i śmiać się chce non stop, świetne są te śmieszne teksty zupełnie bezsensowne (mają swój urok), a i i świetne są te z jakimś morałem. Co dłechtaczki, to był raczej z morałem, niż bezsensu, w końcu synek miał chyba 8 lat więc nie wiedział cóż to jest. Ale tego nic nie przebiję: -wiesz jak odnaleźć łechtaczkę? Cartman: Czy to coś jak odnalezienie Jezusa?. Heh. Ostatnio zaczynam ściągać serial parę odcinków już obejrzałem, są świetne, przewyższają film w tym, że w pełnometrażówie niektóre wątki są niedopowiedziane, a w seriali można je rozwikłać. Polecam odcinek "Volcano" i reakcje sejsmologa na wieść o tym, że w South Parku jest czynny wulkan, i tu ukłon do ludzi od animacji, wszystko naprawdę świetne. Aha nie wiem czy już ktoś to podał ale jak coś to stąd można ściągnąć odcinki, jakość bardzo dobra, szybkość ściągania dobra, tylko wszystko po angielsku (da się zrozumieć) http://mrtwig.net/board/viewtopic.php?t=899 POLECAM!!!!!
"Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
tak na przyszlosc :Baqu pisze:wszystkie odcinki South Parku do Pobrania :
http://mrtwig.net/board/viewtopic.php?t ... sc&start=0
po 1. - sprawdzaj linki przed wklejeniem je na forum
po 2. - nie nabijaj [nikt Cie o nic nie prosil, a Ty ni stad, ni z owad podajesz spieprzone linki]
pozdro
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Baqu
- Warrior of Light

- Reputacja: 0
tak na przyszłość sprawdzam linki przed wklejeniem na forumcloner pisze:tak na przyszlosc :Baqu pisze:wszystkie odcinki South Parku do Pobrania :
http://mrtwig.net/board/viewtopic.php?t ... sc&start=0
po 1. - sprawdzaj linki przed wklejeniem je na forum![]()
po 2. - nie nabijaj [nikt Cie o nic nie prosil, a Ty ni stad, ni z owad podajesz spieprzone linki]
pozdro
btw sam widze ze lubisz nabijac jezeli piszesz ze działajacy link nie działa
rotfl z Ciebie cloner !
Ostatnio zmieniony 30 lis 2005, 19:32 przez Baqu, łącznie zmieniany 1 raz.
Visca el Barça y Viva la Catalunya

- Pisakk
- Wraca do meritum
Oglądałem ten odcineksquash pisze:Polecam odcinek "Volcano"
Fajny był też odcinek (nie pamiętam tytułu), gdy Kenny dla żartów podczas szkolnych zdjęć wystawił swoją dupę do fotografowania i Cartman umieścił to zdjęcie na kartonie mleka jako zaginione dziecko (w USA na kartonach mleka są informacje o zaginionych dzieciach) i przyszła do nich zrozpaczona rodzina z dupami zamiast twarzy, którzy poszukiwali swojego dziecka. Jak Cartman ich zobaczył to stracił "umiejętność" śmiania się, gdyż jak twierdził: "zobaczył najgłupszą rzecz na świecie"
[EDIT]
U mnie link działa. Dzięki
Ostatnio zmieniony 30 lis 2005, 19:33 przez Pisakk, łącznie zmieniany 1 raz.

Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
- Baqu
- Warrior of Light

mnie nie interesuje czy Ci ten "spieprzony link" jak go nazwałes działa czy nie działa, ważne że całemu świetu działa cloner, a Ty się zachowałeś jakbyś był pępkiem świata, dlatego rotfl.cloner pisze:mnie zaden link nie dziala, moge Ci udowodnic "print screenem"Baqu pisze:tak na przyszłość sprawdzam linki przed wklejeniem na forum
btw sam widze ze lubisz nabijac jezeli piszesz ze działajacy link nie działa
rotfl !
Visca el Barça y Viva la Catalunya

sam jestes rotfl i do tego nabijaczBaqu pisze:mnie nie interesuje czy Ci ten "spieprzony link" jak go nazwałes działa czy nie działa, ważne że całemu świetu działa cloner, a Ty się zachowałeś jakbyś był pępkiem świata, dlatego rotfl.cloner pisze: mnie zaden link nie dziala, moge Ci udowodnic "print screenem"
nie nauczyli Cie edytowac postow
za post pod postem nalezy sie ostrzezenie
a moze Ty jestes matka Kyle'aBaqu pisze:może po prostu Cartman
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

Napisal gosc, ktory wkleja relacje meczowe z Onetucloner pisze:po 2. - nie nabijaj [nikt Cie o nic nie prosil, a Ty ni stad, ni z owad podajesz spieprzone linki]
A co do linkow to dzialaja. Byc moze tylko Tobie nie dzialaja, ale czy to jest powod zeby oglaszac calemu swiatu
A co do tematu. Dobry byl odcinek kiedy wybierali maskotke dla druzyny - "Gigantyczna Lewatywa" kontra "Kanapka z Kupa"
Ostatnio zmieniony 30 lis 2005, 19:42 przez Krzysztof Jarzyna, łącznie zmieniany 1 raz.
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."