AC Milan (zbiorczy)

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%

Liczba głosów: 85

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Kaka_ACM »

Jutrzejszy mecz będzie bardzo istotny, musimy dalej naciskać na Juve! Trzeba pamietać iż kolejni rywale tj. Schalke, Inter będa druzynami zdecydowanie bardziej wymagajacymi, więc o stracie punktów z Chievo nie ma mowy. Ancelotti bardzo rozsadnie postapił z Seedorf'em, holender ostatnio grał 'nom stop' więc kilka "lużnych' dni wyjdzie Mu na dobre.
Myśle iż jutro zagramy tak:

Kod: Zaznacz cały

Dida
Stam Nesta Maldini Kaladze
          Pirlo 
  Gattuso      Jankulovski
          Rui Costa
    Inzaghi        Sheva
Myśle, że swoja szanse w drugiej częsci dostanie :
Kaka ( chociażby 20/25 ', zobaczymy czy po ostatnim urazie nie ma śladów)
Vieri badz Gila
Vogel ( powinien zmienic Rino bądz Pirlo)
Zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie..
Forza Rossoneri!! FORZA MILAN!!
Silniejsi od zazdrości, pecha i niesprawiedliowości..
Forza Milan !
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- »

No tak niby łatwy przeciwnik ale czy nie za łatwy ?
W Weronie mamy taki sam bilans dwie wygrane i dwie wygrane te wygrane odnotowalismy w dwoch ostatnich latach wiec mozna mozna sadzic ze na poczatku gry w Serie A Chievo Carlo nie rozpracował takktyki i gry Chievo jak widzimy juz chyba rozgryzł ich licze na Sheve bo on tam najwiecej bramek zdobył dla nas wydaje mi sie ze Gila jednak od poczatku zagra.
Patrzac na tabele mozna zauwazyc ze Cheivo mało bramek strzela 16 bramek i 6 pozycja :shock: i jeszcze nadodatek stracili mniej bramek niz my :lol: no ale tam zupełnie inna taktyka wszystko opiera sie na defensywie oby nie stracic i moze z jakas kontra zakonczy sie bramka.
Takze zapewne zamuruja sie na własnej połowie i beda wychodzic z kontrami dlatego nasi obrony musza uwazac.

Mam nadzieje ze zobaczymy dobry wystep naszych piłkarzy licze na bramke Marka (o ile zagra :wink: ) pozatym trzeba uwazac zeby zaden z piłkarzy nie złapał kontuzji bo sadne dzni nadchodza dla nas musi miec wszystkich sprawnych na 100%.

Cholera Ambro znow nie powołany :płacze: (kiedy on ta kontuzje wyleczy :?: )
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Kendo »

Według mnie skład będzie wyglądał następująco:
Dida-Maldini,Stam,Nesta,Kaładze-Jankulovski,Pirlo.Gattuso,Rui-Sheva,Pippo

Najbardziej z calego skladu podoba mi sie zestawienie ataku bo przeciez takim atakiem przy koncu zdobywalismy Lige Mistrzów=). Waham sie nad pozycja marka ale jak ma nie zagrac Seedorf to moze marek go zastąpi

Ze składem nic pewnego bo to sa tylko me przypuszczenia :wink: :

AVIA ŚWIDNIK
Design
Junior
Junior

Post autor: Design »

Według mnie skład będzie wyglądał następująco:
Dida-Maldini,Stam,Nesta,Costacurta -Serginho ,Pirlo.Gattuso,Rui Costa,Sheva,Gilardino

Strona acmilan.uk.pl poszukuje newsmanów na strone widze ze na tym forum jest duzo kibiców rossoneri moze znajdzie się ktosz kto bedzie chcaił pisac dla strony acmilan.uk.pl
kontakt: gg:5282190 e-mail: trojan90@gazeta.pl
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Słusznie Hunter zauważył ze mało traca bramke ale to własnie konsekwencja catenacio. nie lubie grać z tym klubem :( W ekipie Chievo zabraknie Alberto Fontany który przeżywał 3 młodość :D i doświatczonego defensora Lorenzo D' Anny. Maja w skladzie agrają Pellissiera - który duzo strzela i Zizu z Afryki - Victora Obinna :]

Milan bez Clanenca Seedorfa który tylko odpocznie przez Schalke nie zagra jeszcze Cafu :( i Ambro :(... Zagra Sergio i Marek od pierwszej miunty na flankach. Choc Włosi typuja pomoc Czech obrona Gruzin. :roll: Atak chyba bez Gili. Sheva - Pippo. A z nimi Costa. Kaka' zagra pewnie tylko końcówke. Mając w planach mecz z Schalke.

Latwo nie bedzie na pewno. Chievo wysoko w tabeli. Co prawda ich gra nie powala ale pkt maja. Potrafi grać z kontry i punktować rywala. Obok Violi to druga "rewelacja sezonu" Wierze że ich pokonamy bez większych problemów ale trzeba zagrać skutecznie :!: skutecznie panowie :!:

A Włosi taki skład typują:

Chievo (4-4-2): Squizzi; Malagò, Mandelli, Scurto, Lanna; Semioli, Sammanrco, Giunti, Franceschini; Amauri, Pellissier. W grze ustawienie 4-3-2-1 ...:roll: :wink:

Milan (4-3-1-2): Dida; Stam, Nesta, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Rui Costa; Gilardino, Shevchenko.

Design widze że oparłeś taktyke na mercato :) Stam po sezonie :P A Lugano ? kto wie :lol:

Ta strona to ma przyszłośc ? czy narazie tak tylko chcesz spróbowac sił ??
Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Ajgor »

No łatwy mecz to to faktycznie nie będzie, bo ta ich obrona jest niezła, np. Mandelli ostatnio pokazał klasę... Cieszy mnie, że Costa od początku. Dobrze też, że wreszcie Marek będzie miał okazję poważniejszą coś pokazać, mam nadzieje, że potewierdzi formę... A ciekawe czemu Sergio nie ma, jakoś bym go chętnie niż Kakhę widział, chociaż ostatnio też nienajgorzej Gruzin grał...

FORZA MILAN
Siamo della BRIGATA ROSSONERA

A.C.A.B.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

No własnie ostatnio Mandelli pokazał klase i już ploty meracto - Milan ? Juve ? :lol: źle - bo takie mecze motywóją ich zazwyczaj podwójnie :p

Kakha pewnie pokazał że juz może grać. Co prawda ta jego współpraca z Markiem z meczu z Brescia była rózna. To nie kiedy grali na obiek i klepe przednio :wink: oby dziś im to jeszcze lepiej wychodziło. A pamietajmy ze w popszedniej kolejce Cassetti zderzył się z Serginho i ten zszedł z boiska trzymajać sie za kolano. Ancelotti mówi że jest gotów do gry ale moze nie chce ryzykować.
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post autor: gilardino11 »

Panowie przecież Sergio niezagra bo nawet powołany niejest.A skład bedzie z kaladze i jankulovskim
Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

No to sprawa załatwiona z Sergio... a jak Mandelli by, odpukać, dziś też wymiatał, to by mu się jakoś pewnie dziwnie bliżej zrobiło na San Siro, albo Delle Alpi :) Ale pewnie Sheva go tak powkręca, jak Poborsky Heinze w pamiętnym meczu z ubiegłego sezonu 8)

No ja myślę, że skoro się Carlo zdecydował na taką lewą, to musi być nieźle z Markiem i Kakhą... Niech się pokażą, bo konkurencja dobrze zrobi, szczególnie na bokach...

A.C.A.B.
Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1295

Post autor: gilardino11 »

mamy oficialne składy chyba bez niespodzianek:

CHIEVO: Squizzi; Malagò, Mandelli, Scurto, Lanna; Semioli, Sammarco, Giunti, Franceschini; Amauri, Pellissier. All: Pillon.

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Rui Costa; Shevchenko, Gilardino. All: Ancelotti.

Mam nadzieje że dzisiaj Marek i Rui znów pokaże klase
Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Kendo »

I jednak Gila w pierwszej "11" a myslalem ze da odpoczac przed waznymi meczami i wpusci Pippo :(

Na lewej jednak Kaładze a Seedorf na jakimś pogrzebie jest :? i wreszcie jankulovski bedzie mial do zaprezentowania swoje umiejetnisci :lol:

A tak w ogóle to obstawiam na 3:1 dla nas
Gila Szewa Gila :)

AVIA ŚWIDNIK
Awatar użytkownika
Milanista11
Trampkarz
Trampkarz
Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN

Post autor: Milanista11 »

gilardino11 pisze:mamy oficialne składy chyba bez niespodzianek:

CHIEVO: Squizzi; Malagò, Mandelli, Scurto, Lanna; Semioli, Sammarco, Giunti, Franceschini; Amauri, Pellissier. All: Pillon.

MILAN: Dida; Stam, Nesta, Maldini, Kaladze; Gattuso, Pirlo, Jankulovski; Rui Costa; Shevchenko, Gilardino. All: Ancelotti.

Mam nadzieje że dzisiaj Marek i Rui znów pokaże klase

Faktycznie bez niespodzianek. Ciekawi mnie jedno: czy Shevchenko znów strzeli likla bramek????? Ja bym chciał...... Mój wynik 3-1 dla Milanu( tak samo jak Kendo)
MILAN jest najlepszy!!!!

MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MILAN i tylko MILAN
Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Kendo pisze:I jednak Gila w pierwszej "11" a myslalem ze da odpoczac przed waznymi meczami i wpusci Pippo

Jeśli zajdzie potrzeba to i Pippo zagra swoje :wink:

A co do Gili, to widocznie nie potrzebuje odpoczynku i jest w pełni sił, skoro nawet w meczu z Brescią w pierwszej jedenastce wyszedł...

A.C.A.B.
Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post autor: Łukasz_ »

Już prowadzimy :wink: Kaladze wyprowadza nas na prowadzenie :twisted: szybko zdobyta bramka napewno pozwoli nam zagrać z większym luzem. Piękna wrzutka Pirlo.
Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

No cóż... niestety koniec I połowy w naszym wykonaniu jaki jest każdy widzi... :? Trzeba pozmieniać, może Pippo dać... bez rewelacji narazie...

A.C.A.B.
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”