Najlepsi Piłkarze Bundesligi

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
doberman90
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Najlepsi Piłkarze Bundesligi

Post autor: doberman90 »

Podawajcie Całe 11 lub obojętnie ilu jak dlamnie to ci zawodnicy są najlepsi

Weidenfeller
Roque Junior Patrick Owomoyela Lucio Marcelo Bordon

Rafael van der Vaart Rosicky Ballack Marcelinho

Smolarek Makkay
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1488
Kibicuję: Inter Mediolan

Post autor: coco »

Kahn
Sagnol Dede Lucio Metzelder
Deisler Rosicky Borowski Ballack
Klose Makkay
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: limansky »

brakarz: Timo Hildebrand, Frank Rost
obrona: Dede, Juan, Patrick Owomoyela, Marcelo Bordon, Valerian Ismael
pomoc: Rosicky, Smolarek, Marcelinho, Lincoln, Bastian Schweisteiger, Michael Ballack
atak: Tomasson, Soren Larson, Claudio Pizarro, Dimitar Berbatov
Obrazek
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post autor: kama_reda »

Taki temat już był i został zablokowany przez modów :roll: Mam nadzieje, że teraz bedzie inaczej.

Weidenfeller
Sagnol - Lucio - Boulahrouz - Jansen
Marcelinho - Demichelis - Ballack - van der Vaart
Klose - Klasnic
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 »

To ja też sobie nabiję :jupi:
Weidenfeler
Sagnol-Ismael-Mertesacker-Jansen
Schweisteiger-Borowski-V.d.Vaart
Klose-Klasnic-Mintal
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post autor: kama_reda »

Diamen23 pisze:To ja też sobie nabiję
Traktuj to jak chcesz, ja tego tak nie traktuje.

I od razu pytanie do Ciebie. Dlaczego sądzisz, że Ismael jest lepszy od Lucio, bo tak wnioskuje z twojego postu :?:
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post autor: adrian7776 »

Simon Jensch
Sagnol Lucio Ismael Metzelder
Rosicky Marcelinho Borowski vDV
Smolarek Pizarro
Jagiellonia Pany Żółto-Czerwone szatany !!
Arsenal wielka druzyna zwalona ekipa. Tottenham i zwalona druzyna i zwalona ekipa.
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 »

kama_reda pisze:
Diamen23 pisze:To ja też sobie nabiję
Traktuj to jak chcesz, ja tego tak nie traktuje.

I od razu pytanie do Ciebie. Dlaczego sądzisz, że Ismael jest lepszy od Lucio, bo tak wnioskuje z twojego postu :?:
Ismaela wstawiłem , bo narazie jest transferem udanym i chciałem go wyróżnić w ten sposób. Wogóle obaj są świetni i obaj zasługują żeby się znaleść w pierwszej 11.
Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Kaka_ACM »

11 bundesligi:

Roman Weidenfeller - pewnie interweniujacy goalkeeper. Defensywa Borussi nie należy do najlepszych w lidze , więc Roman ma w każdym meczu dużo pracy, oczywiscie wywiązuje się z niej bardzo dobre. Zawodnik bardzo efektywny, bardzo równa forma. Będą z niego ludzie :wink:
Willy Sagnol - kilka lat gry w Bayernie zrobilo z niego obrońce światowego formatu, już teraz stara sie o Jego podpis kilka elitarnych klubów. Bezbłędny w defensywie, potrafi zainicjować akcje prawą flanką.
Lucio - klasa światowa. Zawodnik bardzo ambitny, świetnie kieruje defensywą Bawarczyków. Strzela sporo bramek. Zawsze gra na maxa :!:
Daniel Van Buyten - solidny obrońca, świetnie gra głową. Podobnie jak poprzednik zdobywa sporo bramek. Kapitan Hamburga. W duzej mierze to zasługa Belga iż HSV straciło tylko 7 bramek.
Philip Lahm - wielki talent. Rozpoczynal kariere w Bayernie, lecz tam nie dostrzegli jego ogromnych mozliwości. Na szczęście zostal "tylko"wypożyczony do Stuttgartu i tam dojrzal piłkarsko. Teraz ponownie wrócil do Bayernu by zabłysnąć na arenie międzynarodowej. Jego atuty to: szybkosć, zdecydowanie, doskonaly drybling oraz gra "obiema" nogami .
Tim Borowski - przez ostatni rok poczynił ogromne postepy. Z zawodnika rezerwowego stał sie pierwszoplanową postacią drużyny, co zaowocowało powołaniem do reprezentacji narodowej. Skuteczny w defensywie, słynie z potęznego uderzenia. Prawdziwy walczak.
Bastian Schweinsteiger - wychowanek Bayernu. Niezwykle uniwersalny zawodnik. Nie sprawia mu problemu gra po prawej stronie czy lewej stronie pomocy, również jako obrońca nie zawodzi. Swietna technika i blyskotliwość to Jego największe atuty. Rośnie na gwiazde światowego formatu, i myśle że pod okiem pana Magatha takową zostanie.
Tomas Rosicky - mózg Borussi. Zawodnik bardzo kreatywny, co w połączeniu z nieprzeciętna technika daje Mu wielkie mozliwości. Tomek zdecydowanie powinien przeniesc sie do lepszego klubu, gdyż w Dortmundzie co miał to juz pokazał. A zasługuje na więcej..
Michael Ballack - podpora reprezentacji Niemiec, prawdziwy lider. Potrafi wziąść ciężar gry na swe barki. Doskonala gra głową, piekielne uderzenia z dystansu i łatwośc dochodznia do sytuacji bramkowych mówi samo za siebie.
Rafael Van der Vart - trudny charakter. Nieprzeciętna technika i blyskotliwośc pozwala mu na osiagniecie sukcesu. Na razie zacumowal w HSV..zobaczymy na jak długo?! Prawidziwy playmaker.
Roy Makkay - przyznam iz mialem tutaj dylemat, lecz postawilem na Holendra. Doskonala gra prawą, jak i lewą nogą, świetna gra głową i poteżne uderzenie z dystansu to głowne zalety Roya. Bieżacy sezon nie jest już tak idealny, ale myśle iż Roy nie powiedział jeszcze ostatniego słowa :wink:
Ławka rezerwowych
1. Timo Hildebrand
2. Marcelo Bordon
3. Daniel Jensen
4. Martin Demichelis
5. Marcelinho
6. Mirosław Klose
7. Łukasz Podolski

Pozostali zawodnicy godni uwagi to : Naldo, Arne Friedrich, Ivan Klasnić, Ebi Smolarek :wink: , Dimitar Berbatov
Tematy "naj": W związku ze zwiększającą się ilością zakładanych tematów, który w swoim tytule mają "naj" czy też "jedenastka", pragniemy poinformować, że każda kolejna próba założenia takiego wątku będzie karana.
zamykam / kaczormistrz
Silniejsi od zazdrości, pecha i niesprawiedliowości..
Forza Milan !
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”