Talenty ze słabszych lig południowoamerykańskich
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Reputacja: 0
- Kontakt:
Jedni robia tematy o talentach białych inni o czarnych a inni o latynosach. No paranojaCorinthians pisze:No to po co o nim piszesz???!!! Załóż temat "Utalentowani murzyni" i popisz o nich.
I co ze afrykanin ?? Napisz o tym w temacie o talentch z wysp brytyjskich bo cos takeigo jest ...

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
K@#$. Maniak CeMa sie znalazl. Spojrzcie na jego wszystkie posty_K@LFa$_ pisze:Ja bym chciał cos powiedziec o talencie z trzeciej ligi brazyliskiej,z klubu RS Futebol.Chodzi mi mianowicie o Edersonie który juz gra chyba w Nice.Moim zdaniem jest on dobrym zawodnikiem technicznym,ma potencjał i żelazny charakter.Moim zdaniem następca Ronaldihno![]()
![]()
-
Kaczormistrz
- Administrator

- Reputacja: 0
Widziałem z nim chyba 3 mecze( nie licze filmików na YouTube) powiem ze koleś jest b.dobry i Villarreal napewno nie pożałuje tego transferu. Głowna zaleta to rzuty wolne który bije znakomicie. Gra na pozycjo ofensywnego pomocnika lub napastnika, dobry drybling typowy, słabszy w defensywie, południowoamerykanski playmakerPremo pisze:Wie ktoś coś więcej o talencie z ligi chilijskiej, a konkretnie Colo-Colo czyli Matiasie Fernandezie? Podobno Real go obserwuje od jakiegoś czasu i jeszcze kilka innych klubów. Wiem tylko, że ma 20 lat i jest ofensywnym pomocnikiem.