Talenty ze słabszych lig południowoamerykańskich

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

No to po co o nim piszesz???!!! Załóż temat "Utalentowani murzyni" i popisz o nich.
Obrazek
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post autor: RoRo »

Corinthians pisze:No to po co o nim piszesz???!!! Załóż temat "Utalentowani murzyni" i popisz o nich.
Jedni robia tematy o talentach białych inni o czarnych a inni o latynosach. No paranoja :roll: Moze wszyscy wypowieadzieli by sie w temacie utaletnowani gracze co ?? A nei taki pisze costam costam costam .. ale to afrykanin ...

I co ze afrykanin ?? Napisz o tym w temacie o talentch z wysp brytyjskich bo cos takeigo jest ... :wink:
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
Awatar użytkownika
WestCoast
Żenujący nabijacz :/

Post autor: WestCoast »

najlepsi mlodzi latynosi to aguilre z idepediente oraz diego z internacionalu!!
Awatar użytkownika
_K@LFa$_
Junior
Junior
Kontakt:

Post autor: _K@LFa$_ »

Ja bym chciał cos powiedziec o talencie z trzeciej ligi brazyliskiej,z klubu RS Futebol.Chodzi mi mianowicie o Edersonie który juz gra chyba w Nice.Moim zdaniem jest on dobrym zawodnikiem technicznym,ma potencjał i żelazny charakter.Moim zdaniem następca Ronaldihno :!: :!: :!:
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

_K@LFa$_ pisze:Ja bym chciał cos powiedziec o talencie z trzeciej ligi brazyliskiej,z klubu RS Futebol.Chodzi mi mianowicie o Edersonie który juz gra chyba w Nice.Moim zdaniem jest on dobrym zawodnikiem technicznym,ma potencjał i żelazny charakter.Moim zdaniem następca Ronaldihno :!: :!: :!:
K@#$. Maniak CeMa sie znalazl. Spojrzcie na jego wszystkie posty :/ Propnuje jakas range, badz Bana.
:)
Awatar użytkownika
_K@LFa$_
Junior
Junior
Kontakt:

Lakier a co ja Ci takiego zrobiłem??Jestem tutaj nowy wiec poprostu mam chce wyrazic swoje zdanie na jakis temat.I niemam zamiaru sie z nikim kłocić :D :D :D

PS: A mój temat o Leo Messi też uwazasz za dziwny??Bo wiesz chcę wiedziec co poprostu inni o nim sądzą bo dużo sie o nim słyszy.

Pozdro :D :D
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

_K@LFa$_ pisze:Lakier a co ja Ci takiego zrobiłem??Jestem tutaj nowy wiec poprostu mam chce wyrazic swoje zdanie na jakis temat.I niemam zamiaru sie z nikim kłocić :D :D :D
Co nie oznacza, ze nie moge Cie zgnojic. Nigdy nie widziales Edersona w akcji, wiec poprostu sie o nim nie wypowiadaj.
:)
Awatar użytkownika
_K@LFa$_
Junior
Junior
Kontakt:

No dobra zgnojić mogłes,ale wiesz liga francuska na Canale+ czasami leci i jak gra Nice to widac Edersona w akcji.Ale proponuje żebysmy skonczylismy zwadę,OKI :?: :?: :?: :?:

oki doki, ale to nie czacik koffaniutki. Ostatni raz takie pościki uchodzą bez ostrzeżonka. Nie tylko w tym temaciku. // Niggaz
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Premo »

Wie ktoś coś więcej o talencie z ligi chilijskiej, a konkretnie Colo-Colo czyli Matiasie Fernandezie? Podobno Real go obserwuje od jakiegoś czasu i jeszcze kilka innych klubów. Wiem tylko, że ma 20 lat i jest ofensywnym pomocnikiem.

Obrazek
Obrazek
HALA MADRID!
Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post autor: Kaczormistrz »

juz zostal zaklepany przez Villareal, od stycznia przenosi sie do Europy, umowa podpisana
Obrazek
Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi »

Premo pisze:Wie ktoś coś więcej o talencie z ligi chilijskiej, a konkretnie Colo-Colo czyli Matiasie Fernandezie? Podobno Real go obserwuje od jakiegoś czasu i jeszcze kilka innych klubów. Wiem tylko, że ma 20 lat i jest ofensywnym pomocnikiem.
Widziałem z nim chyba 3 mecze( nie licze filmików na YouTube) powiem ze koleś jest b.dobry i Villarreal napewno nie pożałuje tego transferu. Głowna zaleta to rzuty wolne który bije znakomicie. Gra na pozycjo ofensywnego pomocnika lub napastnika, dobry drybling typowy, słabszy w defensywie, południowoamerykanski playmaker 8) Warunkami fizycznymi nie grzeszy i liga Hiszpańska powinna być dla niego odpowiednim miejscem do rozwoju bo wątpie aby Villarreal był szczytem jego możliowsci. W Chile jest uznawany za największy talent i tarktowany iście po królewsku. Troche pompują balonik ale narazie wytrzymuje :wink: Jeśli miałbym go porównywać to na myśli mi przychodzi wielki piłkarz Chilijski którego bardzo lubiłem Jose Luis Sierra :roll: Warto odać że Matias z pochodzenia jest argentyniczykim i jak był małym chłopcem wyemigrował do Chile 8) Chelsea podobna była bardzo blisko transferu ale im nie wyszło :twisted: i odbrze :wink:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”