Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
OK to teraz ja mam problem z pewną samoładującą sie stroną. Miałem nie tak dawno 2 wiruski na kompie i po ich usunięciu (jak widać coś z nich zostało) cały czas ładuje mi się strona: http://www.ad-w-a-r-e.com/cgi-bin/Popup ... &rnd=30436
Jest to pusta witryna, ale dość często się ładuje. Jest jakiś sposób na zablokowanie jej ? Żaden antivir nic nie wykazuje...
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
no właśnie już na tej stronie sprawdzałem i do 4 nie ma napisów, są tylko do pierwszej części. ktos już napewno ogladał ten film, więc niech napisze skąd miał napisy. prosze
Za co będę się was "czepiał": głównie za wstrętny SPAM i wulgaryzmy, chamstwo wobec inych użytkowników forum, bezsensowne posty, durne i nikomu niepotrzebne komentarze, podważanie autorytetu Administratora i Moderatora, kłótnie.
Loco pisze:no właśnie już na tej stronie sprawdzałem i do 4 nie ma napisów, są tylko do pierwszej części. ktos już napewno ogladał ten film, więc niech napisze skąd miał napisy. prosze
ej a słyszałes kiedys o czyms takim jak google ? tam napewno znajdziesz to czego szukasz
Ja mam ostatnio taki problem, używam Avant Browsera, ale co chwile mi jakieś reklamy itp. wyskakują w Internet Explorerze .
Wiecie jak temu zaradzić ?
Po prostu ustaw AB jako domyślną przeglądarke i jeśli ma taką opcje : "Sprawdzaj czy ta przeglądarka jest ustawiona jako domyślna" to ja włącz
A tak BTW to nie lepiej zablokować te reklamy w AB ?