Nowy koronawirus (COVID-19)
Ponoć szczepionki lepiej znoszą żarty i nie robi im się tak smutno jak ludziom.
Tzn. takie były wyniki ulicznej sondy wśród 100 losowych szczepionek.
Tzn. takie były wyniki ulicznej sondy wśród 100 losowych szczepionek.
Dirty mind
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Ja 26 maja mam druga dawke Pfizera.
Jezeli po tej dacie zaczne pisac stawiajac przecinki to znaczy ze zostalem scipowany i juz nie jestem soba.
Jezeli po tej dacie zaczne pisac stawiajac przecinki to znaczy ze zostalem scipowany i juz nie jestem soba.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Jeśli szczepionka odpowie Ci, że sprawia jej przykrość Twoje zachowanie, wtedy możesz uznać, że tę granicę przekroczyłeś.
Dzięki. Czyli luz blues.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Dokładnie tak, luz blues, nie ma się co obruszać, że ktoś sobie z takich tematów żartuje
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Wpadł kadłubek do betoniarki i mu się pomieszało.
Ja za dzieciaka miałem wstrząs anafilaktyczny na przykład, po jakiejś szczepionce. Na covida jeszcze się nie szczepiłem, mam odroczone, więc nie wiem co będzie z reakcją organizmu. Zależy też od tego którą, ale mundurowe szczepią gownem którego ludzie nie chcą, więc pewnie Astra, chociaż ostatnio była Moderna przez chwilę.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Przyszła babka 50+ lat na szczepienie do przychodni gdzie pracuje mama moja dziewczyny. Już miała wejść do budynku, już miała być za 5 minut zaszczepiona... a tu jeb padła jak długa (prawdopodobnie z powodu słońca). Reanimacja, cucenie, nawet lekarz wybiegł... na szczęście wszystko w porządku. ALE jakby tak padła 5 minut po szczepieniu, a nie 5 minut przed szczepieniem, to by była afera na całą Polskę i głośne nagłówki że baba zemdlała (prawie zginęła) po Pfizerze. 
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Nie no czasami jak się grało to ktoś rzucał tekst w stylu "jesteś zagubiony jak kadłubek w betoniarce".
Dowcipów jest trochę, ale bardziej w stylu:
kadlubek do mamy:
-mamo mamo daj ciasteczko
-idz umyj raczki - odpowiada mama
-ale mamo, ja nie mam raczek
-nie ma raczek, nie ma ciasteczka
- piotrcies

jeden user wrzuciłby tu news i napisał „ja niczego nie sugeruje, wnioski wyciągnijcie sobie sami”.sickstick pisze: ↑12 maja 2021, 16:21 Przyszła babka 50+ lat na szczepienie do przychodni gdzie pracuje mama moja dziewczyny. Już miała wejść do budynku, już miała być za 5 minut zaszczepiona... a tu jeb padła jak długa (prawdopodobnie z powodu słońca). Reanimacja, cucenie, nawet lekarz wybiegł... na szczęście wszystko w porządku. ALE jakby tak padła 5 minut po szczepieniu, a nie 5 minut przed szczepieniem, to by była afera na całą Polskę i głośne nagłówki że baba zemdlała (prawie zginęła) po Pfizerze.![]()
- piotrcies

jeden user wrzuciłby tu news i napisał „ja niczego nie sugeruje, wnioski wyciągnijcie sobie sami”.sickstick pisze: ↑12 maja 2021, 16:21 Przyszła babka 50+ lat na szczepienie do przychodni gdzie pracuje mama moja dziewczyny. Już miała wejść do budynku, już miała być za 5 minut zaszczepiona... a tu jeb padła jak długa (prawdopodobnie z powodu słońca). Reanimacja, cucenie, nawet lekarz wybiegł... na szczęście wszystko w porządku. ALE jakby tak padła 5 minut po szczepieniu, a nie 5 minut przed szczepieniem, to by była afera na całą Polskę i głośne nagłówki że baba zemdlała (prawie zginęła) po Pfizerze.![]()
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
Jak ja byłem to w sumie 2 kobity zasłabły. Ale 27 stopni w cieniu a my zamknieci w szklarni na 15 minut. To mówię do elewa " chłopie otwórz tu wrota zeby był ruch powietrza. Nie wiem czy pomogło ale jak wychodziłem pojawił się podajnik z wodą a dwóch ze służby przygotowawczej zaczęło otwierać "szklarnie ". Dodam że wyszedłem mokry taki tam zaduch był.
Na szczęście klientka która zasłabła od razu sugerowała zę po prostu od początku było jej duszno i czuła że zejdzie więc "wiara" ogarniała emocje
Na szczęście klientka która zasłabła od razu sugerowała zę po prostu od początku było jej duszno i czuła że zejdzie więc "wiara" ogarniała emocje
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944