Losowanie Grup MS 2006
To jest skład Bildu (gazeta niemiecka)- podali że Polska będzie tak graćŁukasz[ACM] pisze:vieris czy to jest Twój skład Polski na MS Mam nadzieje że to rzeczywiście pomyłka Dudek na bramce Kosowski w obronie Rasiak na flance Smolarek na środku Nie, nie to napewno pomyłka. Z takim składem to byśmy nie wyszli z żadnej grupy, nawet najsłabszej
http://www.sport.wp.pl/kat,19372,wid,81 ... 252161.995
No to jest z Niemieckiej gazety tylko tego nie dopisałem we wczesniejszym poście bo mi się coś zawiesiło A tak wogóle to ten Bild to niezły szmelc takie pierdoly pisać najlepsze jest ze Rasiaka na prawym skrzydle wystawili bo on to w swoim calym piłkarskim zyciu moze z 2 km przebiegłŁukasz[ACM] pisze:vieris czy to jest Twój skład Polski na MS Mam nadzieje że to rzeczywiście pomyłka Dudek na bramce Kosowski w obronie Rasiak na flance Smolarek na środku Nie, nie to napewno pomyłka. Z takim składem to byśmy nie wyszli z żadnej grupy, nawet najsłabszej
Jak dla mnie to zdecydowanie grupa CŁukasz[ACM] pisze:Jaką grupe uważacie za gr. " śmierci "
1.Argentyna
2.WKS
3.Serbia i Cz.
4.Holandia
Praktycznie to tylko Serbia i Czarnogora nie bedzie sie liczyla w grze o awans (tak mi sie zdaje) pozostale 3 zespoly napewno beda walczyly o 1 miejsce w grupie.
Ta 11 Polski Bilda to jest jakies nieporozumienie. W zyciu chyba nie widzieli jak nasi graja
Nasza grupa nie jest zła.Moglo byc duzo gorzej. Szczerze mowiac to tylko niemcy sa faworytami , a pozstale 3 zespoly maja rowne szanse. Oby z tych 3 pozostalych najlepsza okazala sie Polska
Panie kochany, ja nie architekt. Kafle kładę. Każą kłaść to kładę, nie każą to nie kładę...
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Reputacja: 0
- Kontakt:
Masz rację, zdaje Ci sięHenry 007 pisze:Praktycznie to tylko Serbia i Czarnogora nie bedzie sie liczyla w grze o awans (tak mi sie zdaje)
Henry 007 pisze: pozostale 3 zespoly napewno beda walczyly o 1 miejsce w grupie.
Henry 007 pisze:Polska
Do modów: Czy za świadome pisanie nazw krajów z malej litery, też są WP?Henry 007 pisze:niemcy

WKS ma potencjał na zajęcie przynajmniej 3 miejsca. Mają niezły skład , a i wszystko zależy od formy. Mogą być czarnym koniem tej imprezy (zaraz po PolsceCorinthians pisze:Mówisz, że WKS jest w stanie prześcignąć Argentynę i Holandie?! Ty wiesz co to jest za kraj? To, że mają Drogbe, Arune, i innych gadów, to nie znaczy, że od razu mistrzostwo świata wygrają.
A tak , czy słyszeliście , że polski hymn ma wykonywać Iwan i Delfin?
- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
A kto 4 lata temu mowil ze Senegal jest w stanie wygrac z Francja a mieli tylko wtedy jednego slynnego "gada"Corinthians pisze:Mówisz, że WKS jest w stanie prześcignąć Argentynę i Holandie?! Ty wiesz co to jest za kraj? To, że mają Drogbe, Arune, i innych gadów, to nie znaczy, że od razu mistrzostwo świata wygrają
Tak wiec moze nie przekreslaj ich, ja jestem zdania ze moga wyeliminowac Argentyne, ktora ostatnio zawiodla na calej linii
A oprocz gadow ktorych wymieniles maja Konana, Toure, Kalou, Akale - wiec moga zrobic niepsodzniakne i to wielka, czarny kon dla mnie
Zas argentyna to juz nie ta sama druzyna, niektorzy mlodzi nie ograni w Europie zas inni troche juz wypalenii
Wracajac do naszej grupy

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
Corinthians pisze: Mówisz, że WKS jest w stanie prześcignąć Argentynę i Holandie?! Ty wiesz co to jest za kraj? To, że mają Drogbe, Arune, i innych gadów, to nie znaczy, że od razu mistrzostwo świata wygrają.
Corinthians to Ty
Zdziwiło mnie to zdanie , że WKS nie ma szans na wyjście z grupy własnie od Ciebie
Dla mnie teżczeher pisze:czarny kon dla mnie
- Corinthians
- Vamos Argentina!
- Kontakt:
Może i trochę przesadziłem, ale wg mnie WKS jest najsłabszym zespołem tej grupy. Warto przypomnieć, że Senegal 4 lata temu nie grał w grupie śmierci, i wyszedł na drugim miejscu. Argentyna, chociaż 4 lata temu odpadła w fazie grupowej to jednak pokonała Nigerię - czyli zespół z Afrykiserek408 pisze:Corinthians to Ty
Nie chce się z Wami kłócić, ale nie moge sobie wyobrazić WKS na 2, a nawet na 3 miejscu.

- czeher
- Nałogowy hazardzista

- Reputacja: 1
Francja, Dania, Urugwaj, Senegal - jezeli dobrze pamietam, hmm no nie wiem czy nie mozna tego podpiac pod grupe smierci, Owczensy Mistrz Swiata i Europy - poza tym Senegal dalej tez sobie calkiem niezle radzil, pechowa przegrana z SzwecjaCorinthians pisze:Warto przypomnieć, że Senegal 4 lata temu nie grał w grupie śmierci, i wyszedł na drugim miejscu.
Tego bym nie powiedzial, trudno wskazac najslabsza druzyne, chyba troche latwej najmocniejsza - jak dla mnie jest to Holandia choiaz kto wieCorinthians pisze:ale wg mnie WKS jest najsłabszym zespołem tej grupy
Mysle iz niektorzy troche przeceniaja Argentyne, Zobaczymy co Stankovic i spolka zaprezentuje
To lepiej powoli zaczynaj sie oswajac z taka mozliwosciaCorinthians pisze:ale nie moge sobie wyobrazić WKS na 2, a nawet na 3 miejscu

"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce
- _K@LFa$_
- Junior

- Kontakt:
Heh
Ja uważam,że Polska trafiła na bardzo dobrą grupę.Mamy ogromne szanse na wyjście z grupy,ponieważ w tej grupi liczyc sie będą Niemcy i nasza reprezentacja.Wątpie żeby ekipa Ekwadoru uporała sie z S-Kadrą(można sie było o tym przekonać podczas towarzyskiego meczu w Barcelonie,wygranego 3:0).Kostaryka nie posiada zbytnio gwiazd,no może oprócz Paula Wanchope,no a tak poza tym z reprezentacją Polski grali chyba dwa mecze towarzyskie i z nimi przegrali.Drugim dla mnie przynajmniej powodem że reprezentacja Polski szczęśliwie trafiła jest to,że jesli zajmniemy pierwsze lub drugie miejsce to zagramy z zespołem z grupy drugiej.W drugiej grupie moim zdaniem liczyć sie będzie tylko Anglia oraz Szwecja.I własnie Polska powinna trafic na jeden z tych zespołów
A tak przy okazji wg.mnie najsilniejszą grupą jest grupa:
F:
-Brazylia
-Chorwacja
-Australia
-Japonia
oraz grupa E:
-Włochy
-Ghana
-USA
-Czechy
A tak przy okazji wg.mnie najsilniejszą grupą jest grupa:
-Brazylia
-Chorwacja
-Australia
-Japonia
oraz grupa E:
-Włochy
-Ghana
-USA
-Czechy
Z jednej strony racja, ale nie sądzę, by Wybrzeże Kości Słoniowej zagrało gorzej od Serbów. To trochę nieprawdopodobne.Corinthians pisze:Nie chce się z Wami kłócić, ale nie moge sobie wyobrazić WKS na 2, a nawet na 3 miejscu.
Ja słyszałam, że zaśpiewa Doda...Diamen23 pisze:A tak , czy słyszeliście , że polski hymn ma wykonywać Iwan i Delfin? Łypiący Hardkor Wink
Przecienianie Argentyny... ciekawa możliwość. Z jednej strony to wspaniały zespół, ale z drugiej to masz rację - przecież oni nic nie zdobywają!czeher pisze: Tego bym nie powiedzial, trudno wskazac najslabsza druzyne, chyba troche latwej najmocniejsza - jak dla mnie jest to Holandia choiaz kto wie
Mysle iz niektorzy troche przeceniaja Argentyne, Zobaczymy co Stankovic i spolka zaprezentuje
Jakbyśmy pokonali Niemców, w składzie nie byłoby Rasiaka, Lewandowskiego i innych Brazylijczyków naturalizowanych na Polaków, to jestem spokojna.czeher pisze: Wracajac do naszej grupy Exclamation to wiecie ze jezlei wyjdziemy to trafimy na ANGLIE badz SZWECJE Exclamation Exclamation Exclamation czyli nasi odwieczni rywale w przeroznych eliminacjach, zawsze staja nam na drodze - watpie czy poradzimy sobie z nimi
Pozdrawiam.
The land, sea, rivers, trees, the stars, the sky
That and this
We're part of a bigger plan
Don't know what it is...
That and this
We're part of a bigger plan
Don't know what it is...