Domek nr 10 (temat luźny)
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
U mnie w pracy dwie osoby tym handlują. Jaka to jest sekta, to nie mam pytań xd
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
No, jak wszystkie Avony i inne MLMy. Dlatego dyskretnie poruszam temat z Wami, bo gdybym zapytała na Instagramie albo forum lokalnych matek, nie umiałabym się opędzić od przedstawicielekpiotrcies pisze:U mnie w pracy dwie osoby tym handlują. Jaka to jest sekta, to nie mam pytań xd
Ciekawe jakie mają na tym prowizje. Przy takiej kwocie to nawet 10% jest spoko kasą.
No, tutaj dużo dopłacasz za patent i niezawodną markę. Czyli jak zwykle w takich przypadkach.
Ech! Czemu mnie to nie dziwi?
Kumpela z zespołu miała w delegacji i jak byłyśmy razem w Krk w kwadrans ogarnęła nam taki ajerkoniak, jakiego jeszcze nie piłam. Kosmos!
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Mam Thermomix, wspaniała sprawa, moja nie gotująca dotąd dziewczyna nagle stała się mistrzynią kuchni. Natomiast jak kogoś nie stać to zawsze można kupić Lildomix, czyli Thermomix z Lidla - znajoma ma i nie widzę specjalnie różnicy. a cena 2-4 razy niższa.
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Oglądałam parę porównań i widziałam, że czasem sobie radzi słabiej z niektórymi obszarami. Ale za to ma trochę większą misę - i to jest super. Z drugiej strony - widzę na forach, że bywa awaryjny, czego o Thermomixie nie można powiedzieć, bo ludzie mają go po 20 lat i po opiniach widzę, że rzeczywiście śmiga bez problemów.
A Tobie jak idzie?
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2828
Ja mam tefalomix. Też jest spoko. Idealne ciasto na pierogi w 4 minuty. Czasem jeszcze zrobię zupę krem z dyni, curry krewetkowe, czy sernik
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Wczoraj robiłem krewetki z ananasem (na patelni xd) + ryż po meksykańsku, wyszło świetne ale mi waliło owocami morza przez całą noc (przez remont elewacji nie mam możliwości otwierania okna). Z dwojga złego kurczakiem tak nie wali 
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Kiedy chcesz być jak Zidane...
Pokojowo rozstałem się dzisiaj z pracodawcą po czterech latach z powodu odczuwanego wypalenia zawodowego. Trzy miesiące wypowiedzenia. Jeszcze niczego nowego nie mam. Wiem jednak, że potrzebuję odpocząć i potrzebuję zmiany. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
Pokojowo rozstałem się dzisiaj z pracodawcą po czterech latach z powodu odczuwanego wypalenia zawodowego. Trzy miesiące wypowiedzenia. Jeszcze niczego nowego nie mam. Wiem jednak, że potrzebuję odpocząć i potrzebuję zmiany. Tak będzie lepiej dla wszystkich.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Ciekawe, tez cztery lata siedzę w swojej obecnej pracy i tez przez ten cały syf jaki się tam odwala coraz bardziej nosze się z zamiarem odejścia. Moze twoje odejście to również jakiś znak dla mnie.
- piotrcies

Dołączam do grona zmęczonych.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
Te, masz jakąś poduszkę finansową i zero kredytów na karku? Wypalenie, wypaleniem, ale rzucanie ręcznikiem, kiedy nie masz jeszcze alternatyw...dość odważne.Kluchman pisze: ↑27 maja 2021, 19:02 Kiedy chcesz być jak Zidane...

- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
Nie mam kredytów i mam poduszkę na rok spokojnie. Jeśli nie będę mógł znaleźć satysfakcjonującej pracy to może to dawać wiele frustracji, ale nie z takiego powodu, że będę musiał przejść na dietę o chlebie i wodzie.
- piotrcies

Serwis Nasza Klasa zostanie wyłączony za 2 miesiące. Korzysta ktoś jeszcze z tego?:D