Kto zdobędzie Pichichi w sezonie 2005/2006?
-
Mati_Ronaldinho
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 0
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
- Maateusz_JuveFan
- Rezerwowy

Ja tam mysle ze napewno nie Aimar, przeciez on nigdy tylu bramek nie pakowal.
Zdecydowanego faworyta nie mam chociaz bylby nim Eto'o gdyby poprawil skutecznosc bo w zeszlym sezonie mogl spokojnie dojsc do 30 gdyby nie marnowal tylu swietnych okazji.
a Ronaldo to Ronaldo ostatnio(tzn. w przeciagu zeszlego sezonu) mu sie tak forma wahała ze nic nie jestem w stanie powiedziec.
Zdecydowanego faworyta nie mam chociaz bylby nim Eto'o gdyby poprawil skutecznosc bo w zeszlym sezonie mogl spokojnie dojsc do 30 gdyby nie marnowal tylu swietnych okazji.
a Ronaldo to Ronaldo ostatnio(tzn. w przeciagu zeszlego sezonu) mu sie tak forma wahała ze nic nie jestem w stanie powiedziec.
Ten temat "zasnol" na chwile
. Nikt tutaj nic juz nie pisze bo wszyscy wiedza kto bedzie "Pichichi" w tym sezonie
. Tak sie sklada ze liga hiszpanska gra dzisiaj 17 kolejke. Barcelona grala wczoraj i wygrala 2:0 po golach Etoo, ktory ze swoimi 17 golami w 17 meczach idzie dzielnie do przodu w klasyfikacji
. Nikt chyba nie jest w stanie go dogonic. Na drogim miejscu jest Ronaldinho z 10 golami a na trzecil Villa z Valencji majacy 9 goli. Ronaldo jest trzeci z 8 golami i chyba nie ma zamiaru juz wiecej strzelac. 
- Milanista11
- Trampkarz

- Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN
Moim zdaniem Eto'o wygra.
Pierwsze pięć miejsc według mnie:
1. Samuel Eto'0 (bez kometarza)
2. Diego Forlan (ma duże szanse)
3.Thierry Henry (o ile trafi do Barcy)
4.Mateja Kezman (czekamy na powót do wielkiej formy)
5.Ronaldo (choć nie wierze w to jego 5 miejsce)
To już nawet śmieszne nie jest. Wracaj do Mediolanu. Poważnie. // Niggaz
Pierwsze pięć miejsc według mnie:
1. Samuel Eto'0 (bez kometarza)
2. Diego Forlan (ma duże szanse)
3.Thierry Henry (o ile trafi do Barcy)
4.Mateja Kezman (czekamy na powót do wielkiej formy)
5.Ronaldo (choć nie wierze w to jego 5 miejsce)
To już nawet śmieszne nie jest. Wracaj do Mediolanu. Poważnie. // Niggaz
MILAN jest najlepszy!!!!
MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MILAN i tylko MILAN
MILAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MILAN i tylko MILAN
- Tobik33
- Kluczowy Zawodnik

Myśle że oczywiste jest to że wygra Eto'o, gdy Ronaldo w pierwszych kolejkach strzelał co mecz myslałeż że to będzie walczył o Pichichi, patrząc na to że Eto'o może opuścić 4 spotkania wyjeżdzając na puchar narodów Afryki. Jednak Ronaldo złapał kontuzje, i jest kompletnie bez formy. Eto'o murowany kandydat na Pichichi. Jednak nigdy nie mów nigdy, może znajdzie się ktoś taki jak w tamtym sezonie jak Forlan może Villa
POZDRO 4@ll
POZDRO 4@ll