AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Seba, serio, ignor. Ja dałem i forum stało się piękniejsze. Mówię ci. Szkoda nerwów
-
Realista69 2.0
- Kapitan

- Reputacja: 423
Tu bym polemizował. Dla mnie to jest ozob. (:
Ostatnio zmieniony 20 lis 2021, 22:56 przez Realista69 2.0, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy się nie uważałem za eksperta piłkarskiego, bo są tu ludzie którzy o pojęciu taktycznym mają o niebo większe pojęcie ode mnie.
Specem.od mercato nie jestem, po prostu wiem kogo obserwować i kto coś wie.
Czegoś nie potwierdziły media? Nie moja wina, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem a potem wypominasz.rzeczy,. których ktoś nie napisał.
I to jest ostatnia wiadomość w Twoją stronę.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1380
- Kibicuję: AC Milan
Możecie nie cytować tego indywiduum? Wielu ludzi ma go w ignorze i nie ma ochoty czytać wypocin życiowego przegrywa, którego jedynym sukcesem jest ucieczka z kraju i dwucyfrowa liczba followersów na ćwierkaczu.

Zawsze, Marcinie, to lepsze niż mieszkanie u mamy w wieku 40 lat i rżnięcie biznesmena w necie. No, ale ty nie pierwszy i nie ostatni.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
Viola 5 strzałów na bramkę i 4 bramki, 2 bramki sami sobie strzeliliśmy.
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1319
Mimo dużej przewagi i bycia lepszym przez nasze karygodne błędy (Tata,Gabbia,Theo) przegrywamy z Viola. Taki mecz zawsze sie zdarza w sezonie i może lepiej ze stało sie to teraz. Wyszły dzisiaj mocno urazy bo Gabbia Tatar czy Messias z ławki nie pojawili by sie na boisku gdyby nie szpital w milanello na nie któryh pozycjach.
Taki mecz tylko uświadamia mi jak istotnym piłkarzem jest Tomori. Gość wciąga nosem tą Serie A na swojej pozycji i trzeba szybko nim się cieszyć bo za max 2 sezony wróci do premier league.
Musze wam powiedzieć że jak zobaczyłem newsa że Anglik wypadł to pomyslalem ze moze być ciezki mecz wiedzać ze Romagnoli nie radzi sobie z takimi Vlahoviciami, Ale jak o 19.50 okazało sie że Kapitano jest tylko straszakiem a z szafy wyciagniety zostaje Gabbia czułem ze coś sie odpierdoli i wraz z rumunem bedą miec słabszy dzień. Nie stawiam nigdy przeciw Milanowi ale chyba powinienem....
Taki mecz tylko uświadamia mi jak istotnym piłkarzem jest Tomori. Gość wciąga nosem tą Serie A na swojej pozycji i trzeba szybko nim się cieszyć bo za max 2 sezony wróci do premier league.
Musze wam powiedzieć że jak zobaczyłem newsa że Anglik wypadł to pomyslalem ze moze być ciezki mecz wiedzać ze Romagnoli nie radzi sobie z takimi Vlahoviciami, Ale jak o 19.50 okazało sie że Kapitano jest tylko straszakiem a z szafy wyciagniety zostaje Gabbia czułem ze coś sie odpierdoli i wraz z rumunem bedą miec słabszy dzień. Nie stawiam nigdy przeciw Milanowi ale chyba powinienem....
-
Realista69 2.0
- Kapitan

- Reputacja: 423
Z każdym kolejnym meczem utwierdzam się w przekonaniu, że Saelemaekers to młodsza kopia Bernardeschiego. Zero jakiejkolwiek finezji.
Pierwszy mecz w tym sezonie którego nie oglądałem racząc sie perłą mocną na Zamojskiej starówce.
Widziałem skrót i widziałem trzech niuedacznikow czyli Tatę Gabbie i Theo i w sumie nie jestem jakos specjalnie zaskoczony.
Niestety ale Theo chyba nigdy nie bedzie topowym obrońcą z przodu rewelacja z tylu momentami dramat fajny materiał na wahadło ale zbyt nieodpowiedzialny zeby grac w czwórce. Po Rumunie kazdy spodziewal sie babola i ten nie zawiódl a Gabbia to przeciętniak
do tego malo grajacy co musialo sie odbic na dyspozycji.
Widziałem skrót i widziałem trzech niuedacznikow czyli Tatę Gabbie i Theo i w sumie nie jestem jakos specjalnie zaskoczony.
Niestety ale Theo chyba nigdy nie bedzie topowym obrońcą z przodu rewelacja z tylu momentami dramat fajny materiał na wahadło ale zbyt nieodpowiedzialny zeby grac w czwórce. Po Rumunie kazdy spodziewal sie babola i ten nie zawiódl a Gabbia to przeciętniak
do tego malo grajacy co musialo sie odbic na dyspozycji.
Zaciekawiłeś mnie, czyżby naczelny "moralizator" naszego forum nie uzależnił się od "rodzicielskiego cycka" ? Nie żeby mnie to dziwiło
Mecz ekscytujący, żeby nie było, że poza tematem jestem.
- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 34
- Kibicuję: Juve
1 porazka. A to dopiero 13 kolejka. Passa przerwana. Juve goni hyhy
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1380
- Kibicuję: AC Milan
Zgadza się. Ale w tym tempie (3-5 pts na pół roku) dogoni może gdzieś w sierpniu 2022 r. hyhyhy

- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 34
- Kibicuję: Juve
A ja mam inna teorie. W 2 kolejki odrobilismy 5 pkt. Jak tak dalej pojdzie, to zdazymy przed runda rewanzowa. Hyhy