Manchester United (zbiorczy) (cz.2)
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 693
- Kibicuję: Manchester United
Carrick/Fletcher. No to będzie jazda.

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1136
- Kibicuję: Ac Milan
Banter era z Milanu przeniosła się do Manchesteru
Zadziała nową miotła i kontrakt na 2 lata
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Czyli wychodzi na to że pudrowanie trupa ciąg dalszy, tylko makijaż inny.
Mimo wszystko trochę szkoda takiego potencjału bo, z cały szacunkiem ale wątpię żeby kolejna klubowa legenda bez odpowiedniego cv miała jakoś znacząco podnieść jakość i osiągane wyniki. Ciekawe czy to tylko na dogranie sezonu i w nowej kampanii rusza z jakaś poważna kandydatura.
Mimo wszystko trochę szkoda takiego potencjału bo, z cały szacunkiem ale wątpię żeby kolejna klubowa legenda bez odpowiedniego cv miała jakoś znacząco podnieść jakość i osiągane wyniki. Ciekawe czy to tylko na dogranie sezonu i w nowej kampanii rusza z jakaś poważna kandydatura.
Na razie wychodzi, że United kompletnie nie było gotowe na zwolnienie Solskjaera, co jednak dziwne, bo trochę się o tym spekulowało.Delpiero14 pisze: ↑21 lis 2021, 8:46 Czyli wychodzi na to że pudrowanie trupa ciąg dalszy, tylko makijaż inny.
Jakieś 1,5 roku temu pisałem, że Ole nic nie osiągnie w United. Wówczas w odpowiedzi przeczytałem, że rozumie ducha United i będzie dobrze.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 993
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Przecież jest dobrze...dla rywali tego klubu
To prawda. Oby jak najdłużej w tych czeluściach pozostali.
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2447
- Kontakt:
W sumie chętnie bym zobaczył Zidane'a w United. Niby wszystko wskazuje na to, że czeka na posadę w reprezentacji, ale
No i z drugiej strony tę reprezentację zawsze może dostać. Jak nie po najbliższym mundialu to za kilka lat, gdy będzie jakaś zmiana selekcjonera. To mu nie ucieknie. Tylko nie wiem nawet, czy on w ogóle mówi po angielsku i ma w ogóle jakieś ambicje pracy w nowych dla siebie ligach.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6336
- Kibicuję: 4rsenal
To już jest gdybanie. Victor Moses zdobywał na prawym wahadle mistrzostwa z Chelsea i Interem, mimo że przed Conte znał tę pozycję tylko z gazet z lat 90-tych, zaś swoje najlepsze sezonu rozgrywał jako napastnik. Alex Oxlade-Chamberlain na prawym wahadle za Wengera wyglądał jak złoto, paradoksalnie odszedł z klubu bo nie lubił grać na tej pozycji (xD). Przykłady można dwoić i troić.
Jednego jestem pewien. Sancho chodziłby u Conte lepiej na wahadle, niż chodził u OGSa na swojej nominalnej pozycji.
-
Realista69 2.0
- Kapitan

- Reputacja: 423
Glazer powinien próbować zatrudnić Lopetegui. Z nim jest jakaś szansa na top4 na koniec sezonu, a z Fletcherem to od razu wywieszenie białej flagi.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8412
nie no, następny mecz za dwa dni, ktoś go musi poprowadzić. Mam nadzieje, ze to opcja na tydzień-dwa do ogłoszenia następcy, a nie do końca sezonu.Delpiero14 pisze: ↑21 lis 2021, 10:14 Czyli wychodzi na to że pudrowanie trupa ciąg dalszy, tylko makijaż inny.
Jeśli z tymczasowym mamy dograć rozgrywki, to bardziej podoba mi się nazwisko Blanca, który również jest typowany jako trener na czas poszukiwań. Niby pracuje gdzieś tam w Katarze czy innej Arabii Saudyjskiej, ale odszedł z poważnej piłki kilka lat temu i to byłaby okazja, żeby przypomnieć światu swoje nazwisko. A i doświadczenie od duetu Fletcher-Carrick dużo większe.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2447
- Kontakt:
Ej, to nie ja napisałem. 
- ryba_82
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 806
Steve Bruce jest wolny 
PS szkoda ze Ole poleci, United może zrobić się konkurencyjne.
PS szkoda ze Ole poleci, United może zrobić się konkurencyjne.

- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1518
- Kibicuję: Inter Mediolan
Ja ciągle czekam na jakieś info że Rudi Garcia jest brany pod uwagę. Obok Zidana najlepsza opcja.