oprócz Icardiego na pół roku z opcją wykupu, poszła też okejka na wypożyczenie na pół roku z opcją wykupu Martiala, a kolejnym napastnikiem do wypożyczenia na pół roku z opcją wykupu jest Scamacca. Ważne to mieć jakąś koncepcję budowy drużyny. Jest super
Bodajże Agresti podawał, że możemy się spodziewać dokładnie takiego składu bo ostatnio Allegri próbował tego ustawienia na treningach. Zobaczymy co ma za pomysł z taką chałą w pomocy
"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Berna mocno pracuje na nowy kontrakt. Nie wiem jak wy ale ja bym go w takiej dyspozycji dalej widział w Juve. Oczywiście pod warunkiem że zgodzi się na te obniżkę.
O dziwo Berna przypomniał sobie jak się gra w piłkę, kolejna piękna asysta
Dramatycznie się to ogląda z tą mgłą. Myślałem, że to chłopaki race odpalili
"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Widze tradycyjnie. Szybko strzelony gol a potem gówno i gra na alibi (a rywal swoje okazje stwarza i jest groźny). Pachnie powtórka z rozrywki i remisem 1-1.
Przecież Bologna to mniej więcej nasz poziom więc nie można się otworzyć
Fajny początek, później dalej ciśnięcie i standardowo oddanie inicjatywy, głęboka obrona i od czasu do czasu jakaś kontra. Ja też czuję bramkę Bologni w powietrzu chociaż zagrozić poważnie nie potrafią. Jakiś babol się pewnie wturla
Inteligentnie to zrobił bo pokazał McKenniemu żeby szedł w prawo, za nim pobiegł obrońca, a Cuadrado w swoim stylu strzelił. W końcu spokojny wynik bo coś się chłopaki nie kwapili do ataków
Sluchajcie jestem tu nowy. Dalem kilka wpisow. A juz dostalem ostrzezenie, bana i nominacje na "dziwaka" roku. Od razu zaznacze, ze nie uzywam twitter. Jezeli dla was kazda dyskusja w temacie Juventusu konczy sie skandalem, a trolling live w tematach wrogow ozncza trolling to ja dziekuje za forum. Wiecie co jest lepsze dla zbanowanego uzytkownika? Ze ma od razu na tablicy ostatni wpis. Nie musi miec swiadomosci, ze napisano 3-4 strony. Tego czasem nie da sie czytac. Os fabuly postu zazwyczaj wzbogacona jest jakims przytykiem do kogos tam. Piszcie pelne posty bez dotykania. To moze wtedy bedziecie miec tu mniejszy burdel. A co do meczu kspitalnie Cuadrado. A Locatelli? Jak zwykle, gral za gleboko. Ciezko oceniac w tej mgle, ale bronilismy sie jak monolit. 7 ostatnich spotkan, tylko 2 stracone bramki. Jest postep, ja tak to czuje. Ale to dopiero wyjasni zimowe mercato. Musza byc podjete jakies kroki. Bez tego nie mamy szans nawet z Vilarreal.
Pinturicchio pisze: ↑18 gru 2021, 21:25
Sluchajcie jestem tu nowy. Dalem kilka wpisow. A juz dostalem ostrzezenie, bana i nominacje na "dziwaka" roku.
Dałeś 248 wpisów co nijak ma się do słowa kilka. Ostrzeżenie, ban i nominacja (to akurat moja sprawka) wzięły się z tego, że z tych 248 postów 248 nie miało sensu, ładu ani składu. Co jest swego rodzaju wyczynem.