Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Ilka pisze: ↑30 gru 2021, 16:26
A tak na poważnie to chyba Ty coś pisałeś o swojej chorobie??? Było nic nie pisać. Teraz dopóki będziesz na to reagował to tak będzie
Sęk w tym, że nie pisał nic o chorobie. To moje wnioski. Chyba prawdziwe, bo się kolega wściekł.
Nie? Mi się wydawało że gdzieś wspomniał ... Choć nie wszystkie jego posty czytałam ..
Te o narzekaniu że nie ma jakiś kanałów sportowych, bo trzeba płacić to kojarzą mi się z ... Molnarem
Na szczęście trochę inny styl.
Ilka - nie pisac? Masz meza? Jak rozmawiasz z innym, tez mu nie mowisz?
Jestem kibicem. Znam sie na sporcie w sobie wlasny sposob. I komentuje. Bo zyje tymi transmisjami.
A moje zycie i moja choroba to moja tragedia. Nie pracuje, nie mam zony, dzieci. To chyba starczy. Paktofonika na smierci schizofrenika dorobila sie wszystkiego. Ale takich ludzi jest wiecej.
Nie chce do tego wracac. Wykryli mi schizofrenie 7 lat temu. Nie chce do tego wracac. Moze kiedys.
No czyli dr cloner trafił z wnioskami i diagnozą po paru postach (0 zdziwienia).
Teraz pytanie, mamy współczuć, zrzutka.pl uruchomić? Traktować właśnie z przymrużeniem oka jak proponowałem (a Ty się wściekleś)? czy normalnie tak jak innych? Jeśli ta ostatnia opcja to właśnie jej doświadczyłeś.
Napisze tylko po swojemu co to jest schizofrenia. Narasta pod wplywem narkotykow, ale i nie tylko. Zeby nie leki, zastrzyki, slyszalbym glosy. Glos sumienia. Gdy jestes naznaczony, wiesz, ze to twoja zmora. Ale nie da sie od tego uciec. Glos/glosy to twoja rzeczywistosc, bo nie da sie uciec od rzeczywistosci. I gdy jest to glos kogos kogo juz nie spotkasz w zyciu, lub spotkasz, nie daj Boze, jestes oganiety lekiem, tesknota i nie jestes w stanie dzialac. Tylko myslisz, a ja zaczynam myslec juz o smierci powoli. Poniewaz mam dosc tego wstydu. Wszyscy traktuja mnie notmalnie, a za plecami gadaja jak cloner. Skad to wiem? Slysze glosy.
matt_ pisze: ↑30 gru 2021, 16:43
Twoja tragedia to żaden powód do wyszydzania, wyśmiewania, ale już pisanie głupot i zasłanianie się wcześniejszym jest słabe.
Zjazd formy skoczkow w kilka miesiecy nie jest normalny. Mam prawo. Mogli zawiesic narty i nie przystepowac do tego sezonu. Mam prawo do oceny, bo jestem kibicem.
Pinturicchio pisze: ↑30 gru 2021, 16:52
Wszyscy traktuja mnie notmalnie, a za plecami gadaja jak cloner
Ale głupota. Ja nie gadam za plecami. Ja gadam wprost w oczy.
To bys dostal w ryja.
Czyli wszystko źle
Mówić otwarcie nie można, za plecami nie można.
Traktować normalnie (tak jak ja do tej pory) nie można, z przymrużeniem oka też nie. Ech, faktycznie chory typ.
Życzę zdrówka, otwieram zaraz jakąś butelkę, taki beforek, wypije Twoje zdrowie. w tym jestem dobry.
cloner pisze: ↑30 gru 2021, 16:53
Ale głupota. Ja nie gadam za plecami. Ja gadam wprost w oczy.
To bys dostal w ryja.
Czyli wszystko źle
Mówić otwarcie nie można, za plecami nie można.
Traktować normalnie (tak jak ja do tej pory) nie można, z przymrużeniem oka też nie. Ech, faktycznie chory typ.
Życzę zdrówka, otwieram zaraz jakąś butelkę, taki beforek, wypije Twoje zdrowie. w tym jestem dobry.
Nie po prostu pisz o mnie wariacik. A nie "uwazaj na niego, to chory typ, ma zolte papiery". Ja jestem dzentelmenem. Jakbys mnie uderzyl, nie oddalbym. Ale wrocilbym z siekiera. Ale znam typow, ze za te zolte papiery od razu by oddali. Moja historia jest milosna. Spokojnie, cloner. Wypijmy za zdrowie, milosc i huczny Sylwester. Konkurs w Ga-pa na kaca.