Juventus cz.2 (zbiorczy)
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Dobry ten Nojer w bramce Sass
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Co 40letni Pegolo dzisiaj wyrabia na bramce to głowa mała. Szacuneczek, jak Buffon

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Koleś od blisko dekady w Sassuolo, gra parę meczów rocznie, przyjezdza na JStadium i gra mecz życia.
Gdybym nie kibicował Juve to bym życzył Sassuolo wygranej ze względu na jego występ.
Gdybym nie kibicował Juve to bym życzył Sassuolo wygranej ze względu na jego występ.
Dirty mind
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Piękny pan jest panie Dusan.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Będzie samobój, ale 90% bramki Valaho. Całe szczęście bo kolejne 30 minut by mnie zabiło
Powtórka z tyłu pokazała, że obrońca Sassuolo dał rękę do tyłu przez co był samobój. Gdyby nie wpadła to zapewne byłby karny więc totalnie dziwne zachowanie piłkarza gości
Powtórka z tyłu pokazała, że obrońca Sassuolo dał rękę do tyłu przez co był samobój. Gdyby nie wpadła to zapewne byłby karny więc totalnie dziwne zachowanie piłkarza gości
Ostatnio zmieniony 10 lut 2022, 22:58 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Juve w drugiej połowie jak wściekłe osy.McKennie dwie setki...Dusan magic touch.Dobrze, że uporali się z nimi w ciągu 90(plus) minut.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
To był ewidentny samobój bo piłka w żaden sposób nie leciała w światło bramki. Póki co zaliczone na OG i tak zapewne zostanie

- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 34
- Kibicuję: Juve
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Usnalem... nie widzialem. Widzialem skrot. Duzo akcji. Slupki. A Vlaho znowu pokazal klase przy tym golu. Gral Locatelli? Jak srodek wygladal? Kaio Jorge gral? Wprowadzili kogos nowego? Atalanta znowu przegrala. Chyba nie maja z nami szans o top 4. Kibice Fiorentiny znowu beda klnac na Juventus, jak odpadna.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Tak na chłodno to w drugiej połowie Sassuolo było wręcz miażdżone. Szok, że bramka wpadła dopiero pod koniec spotkania. Świetny mecz Pegolo, naprawdę wczoraj forma wręcz wybitna. Do tego dwa słupki gdzie przy słupku De Ligta do teraz się zastanawiam jak to nie wpadło
Jednak jak Sassuolo szło z kontrą to obrona się gubiła, szczególnie prawa strona po której biegał DS. Locatelli z Rabiotem wprowadzili trochę świeżości, ale mieliśmy na tyle dużą przewagę, że ciężko było zauważyć różnicę (chodzi mi oczywiście o drugą połowę). Dybala zmotywowany jak nigdy
Całe szczęście nie mają 120 minut w nogach, geniusz Vlaho zrobił co miał zrobić i chwała mu za to. Pozostaje ojebać Atalantę w niedzielę i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń
Jednak jak Sassuolo szło z kontrą to obrona się gubiła, szczególnie prawa strona po której biegał DS. Locatelli z Rabiotem wprowadzili trochę świeżości, ale mieliśmy na tyle dużą przewagę, że ciężko było zauważyć różnicę (chodzi mi oczywiście o drugą połowę). Dybala zmotywowany jak nigdy
Całe szczęście nie mają 120 minut w nogach, geniusz Vlaho zrobił co miał zrobić i chwała mu za to. Pozostaje ojebać Atalantę w niedzielę i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Czy ty serio nie potrafisz sobie dodać np flashscore do ulubionych, żeby nie pytać kto grał, kto wszedł i jakie są składy?Pinturicchio pisze: ↑11 lut 2022, 9:06 Usnalem... nie widzialem. Widzialem skrot. Duzo akcji. Slupki. A Vlaho znowu pokazal klase przy tym golu. Gral Locatelli? Jak srodek wygladal? Kaio Jorge gral? Wprowadzili kogos nowego? Atalanta znowu przegrala. Chyba nie maja z nami szans o top 4. Kibice Fiorentiny znowu beda klnac na Juventus, jak odpadna.
- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 34
- Kibicuję: Juve
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Ale opisowa relacja to co innego. Takze idz juz sobie. Chciales sie popisac?Padik pisze: ↑11 lut 2022, 9:54Czy ty serio nie potrafisz sobie dodać np flashscore do ulubionych, żeby nie pytać kto grał, kto wszedł i jakie są składy?Pinturicchio pisze: ↑11 lut 2022, 9:06 Usnalem... nie widzialem. Widzialem skrot. Duzo akcji. Slupki. A Vlaho znowu pokazal klase przy tym golu. Gral Locatelli? Jak srodek wygladal? Kaio Jorge gral? Wprowadzili kogos nowego? Atalanta znowu przegrala. Chyba nie maja z nami szans o top 4. Kibice Fiorentiny znowu beda klnac na Juventus, jak odpadna.