Juventus cz.2 (zbiorczy)
- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 34
- Kibicuję: Juve
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Zreszta ok. [ch**] klade na te forum. Jestescie [ch**]. Ani tu zcwami pogadac ani [ch**] wylogowuje sie I tu nie wchodze swiat pilki [ch**] nie swiat pilki nara kutasy wszyscy na jednego banda przydupasow
2wp//delpiero
2wp//delpiero
Juventus cz.2 (zbiorczy)
W sumie zabawne jest, że Zakaria miał odciążyć w defensywie Loce i dać mu pograć wyżej, a jeden zmienia drugiego
wiadomo kiedy Berna wraca?

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Nie widzę, żebyś pytał jak grał ten i tamten, tylko czy grali w ogóle. Sorry, ale takie rzeczy średnio rozgarnięty szympans potrafi sprawdzić w 20 sekund stawiając w kiblu poranną dwójkę.
- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

Juventus cz.2 (zbiorczy)
To chyba proste, ze jak nie widzialem meczu to chcialem wiedziec jak zagrali. Jak pytam czy gral Locatelli to normalne, ze mialem tez na mysli jak gral. Ale dobra nie bede sie klocil. Mam juz dosc tej narracji wszyscy na jednego. Nie bede uchodzil za maskotke. Zero luzu, zero swobody. Po co mi klotnie? Pisac tu i tak nikt nie umie. Gadac nie chcecie, to sobie gadajcie sami. Wylogowuje sie stad. Na tym forum nie ma zadnej atmosfery. Glupio madry taki tu najczesciej spotykam przypadek. Bujajcie. Starczy tego cyrku.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Papatki
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Obstawiam że wróci w przeciągu max 2 tygodni. Przyjmujemy zakłady?
Life is an unexpected journey
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Jakie dwa tygodnie, on jeszcze dzisiaj coś napisze.
- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Masz racje pierdole zydow i komuchow. Polska to kraj zydow i komuchow. [ch**] wam w dupe.
wp//delpiero
- Pinturicchio
- Kluczowy Zawodnik

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Hehehe obrazili sie. Zydy I komuchy. W rodzinach tego pelno co? Bujaka! Psy!
zegnam//delpiero
zegnam//delpiero
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Juventus cz.2 (zbiorczy)
ja mam kolejnego ozoba Juventusu na ignorze, ale nie zmienia to faktu, ze czytac forum jest ciezko. Najebane bezsensownych postow jest pelno, a jakies ciekawe watki znikaja w ogniu pytan o wynik, ktory mozna sprawdzic na flashscore.
Podzielam zdanie wyzej.
Podzielam zdanie wyzej.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Zapomniałem, że trzeba sobie googlować na tym forum więc:
Coraz mniej JuventinichPinturicchio pisze: ↑11 lut 2022, 10:10 Zreszta ok. [ch**] klade na te forum. Jestescie [ch**]. Ani tu zcwami pogadac ani [ch**] wylogowuje sie I tu nie wchodze swiat pilki [ch**] nie swiat pilki nara kutasy wszyscy na jednego banda przydupasow

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."