O, obronili
O futbolu na luzie...
O futbolu na luzie...
Chciałem empirycznie doświadczyć, jak Atletico męczy bułę z zespołem walczącym o utrzymanie a tu karny w 8. minucie, w dodatku taki hmmm
O, obronili
O, obronili

O futbolu na luzie...
Mendy wygrał dwa trofea w ostatnich dwóch meczach. Było tak wcześniej? 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
O futbolu na luzie...
Mendy z Chelsea, ten grzeczny

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
O futbolu na luzie...
Atletico - Getafe po 1. połowie jednak zawyża średnią bramek w dzisiejszym meczach La Ligi, mimo że nie zapowiadało się na to 

O futbolu na luzie...
To tylko dlatego, że Atletico jest komiczne
chciałbym zobaczyć live z szatni w przerwie i Simeone w akcji 

- ryba_82
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 805
O futbolu na luzie...
Simeone ogarnie w szatni i Atletico to wygra. Szkoda tylko że sam Diego albo zarząd poszedł w piłkarzy nie pasujących do taktyki Argentyńczyka i mamy to co mamy. Gdyby nie to, to pewnie i pucharów byłoby więcej a kto wie może i nawet Puchar Europy.

- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
O futbolu na luzie...
Ależ meczycho
- ryba_82
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 805
O futbolu na luzie...
Zachęceni opiniami z forum, ilością bramek i wynikiem na styku 90% nas włączy druga połowę meczu Atleti a tam będzie zonk:zero sytuacji i emocji

O futbolu na luzie...
Obstawiłem dzisiaj na wieczór m.in. bts (obie strzelą) w meczu Lyonu z Niceą. Jak nie nazywać tej ligi ogórkową kiedy trzecia drużyna w lidze do 80 minuty ma zero strzałów, a mecz kończy z jednym xD

- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
O futbolu na luzie...
Ponoć kolejny piłkarz Premier League aresztowany za atak na dziewczynę. Wygląda na jakąś epidemię 
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
O futbolu na luzie...
Na razie nie wiadomo kto to (i czy faktycznie to jest jakaś prawdziwa afera, bo podało tylko The Sun). Mam nadzieję, że to nikt z United (choć jedno z kont ze sporą liczbą followersów podało nazwisko jednego z naszych jako potencjalnego zatrzymanego), bo tego bagna byśmy już nie wytrzymali.