Juventus cz.2 (zbiorczy)
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Dzisiaj wychodzimy najmocniejszą trójką w ataku. Obawiałem się, że Allegri jednak zagra asekuracyjnie i posadzi Dybalę lub Moratę na ławce. Z Veroną zdało to egzamin więc liczę, że teraz będzie podobnie. Obrona taka sama jak z Sassuolo. Jak zagrają na tym samym poziomie to można drżeć o wynik

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2826
Juventus cz.2 (zbiorczy)
#AtalantaJuve
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Coś asekuracji jednak jest
No i Rabiot niby do ochrony lewej strony, spoko że jest trio jak się bawić to grubo
Juventus cz.2 (zbiorczy)
A co z Zakarią że *niema go w pierwszej jedynastce?
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Za Rabiota zagrałby Arthur więc też by było asekuracyjnie 
Zakaria był awizowany wcześniej, nie wiem dlaczego go nie ma
Zakaria był awizowany wcześniej, nie wiem dlaczego go nie ma

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Dla mnie dziwne jest że De Sciglio w 1 składzie po ostatnim meczu.
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Ważny mecz wiec świeżaka w lidze nie wrzuca się na głęboką wodę jak się jest Allegrim 

Jakby nie było toamy 5 pomocników o powiedzmy takim samym potencjale, a tylko trzy miejsca
ważne że jest Loca, w drugiej wejdzie Zakaria, może będzie szansa obu zobaczyć razem grających.
Jakby nie było toamy 5 pomocników o powiedzmy takim samym potencjale, a tylko trzy miejsca
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Chyba Bonnuci, chłop lamił całą pierwszą połowę, później było lepiej bo Juventus zaczął grać tylko na jednej połowie boiska trenując strzały.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
De Sciglio dał się robić za każdym razem jak amator. Bonucci też oczywiście był słaby, ale na pewno nie gorszy od Matteo. Gol i dwie najgroźniejsze sytuacje szły jego stroną, a on stał jak słup

- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Ale ile znaczy rasowa klasowa 9 w zespole gdzie dotychczas jej brakowało. Vlahovic ciągle pod grą, ciągle można na niego grać itd. zupełnie nowe możliwości
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Jprd, kolejny mecz na remis i kolejna [ch**] do oglądania. Dość już mam tej gry na stojąco.
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Szczęsny [k****] po co ty ciągle to robisz. Chłopie. Senegal, bodajże Porto w LM, teraz to. Po co [k****] wychodzisz z tej bramki. Dobrze ci idzie to na [ch**] znowu psujesz wszystko?
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Delpiero14 pisze: ↑13 lut 2022, 21:14 Jprd, kolejny mecz na remis i kolejna [ch**] do oglądania. Dość już mam tej gry na stojąco.
Co Szczęsny odjebał

Juventus cz.2 (zbiorczy)
Cały czas piłka szuka Vlahovicia