Chlopaczek pisze: ↑03 mar 2022, 18:17I prawidlowo sie domagal. Za zdradziecka kurwe to mozna wylapac artykul 216 a nie 2wp po taniosci.
Za zlamana kurwe w sumie tez.
Chlopaczek pisze: ↑03 mar 2022, 18:17I prawidlowo sie domagal. Za zdradziecka kurwe to mozna wylapac artykul 216 a nie 2wp po taniosci.

To jest własnie to, o co powinien był walczyć od początku, jeszcze przed wojną. IMO jego największy błąd w całej sprawie: przelicytowanie przed wojną. Było wiadomo, że nie wejdzie do NATO, ale to było jak najbardziej możliwe.

Na nich niech się Zelenski dziś skupi. Uznanie za ich organizację terrorystyczną podważyłoby strefę wpływów Rosji w Afryce i Azji.
To jest nie do końca tak, tzn. to prawda, ale kontekst jest trochę inny.

Ja myślę, że wywiad USA ich dokładnie poinformował kto jedzie. Nimi, jak w przypadku psów Khadyrova zajmuje się grupa Alfa z ukraińskiego specnazu, czyli ich najbardziej elitarna jednostka.czarny samael pisze: ↑03 mar 2022, 20:28 Na nich niech się Zelenski dziś skupi. Uznanie za ich organizację terrorystyczną podważyłoby strefę wpływów Rosji w Afryce i Azji.

Ale mi nie o tę część chodzi. Mi chodzi o tych, którzy siedzą w Syrii, czy Mali albo pozostałości w Libii jeśli jeszcze tam są.seba82 pisze: ↑03 mar 2022, 20:38Ja myślę, że wywiad USA ich dokładnie poinformował kto jedzie. Nimi, jak w przypadku psów Khadyrova zajmuje się grupa Alfa z ukraińskiego specnazu, czyli ich najbardziej elitarna jednostka.czarny samael pisze: ↑03 mar 2022, 20:28 Na nich niech się Zelenski dziś skupi. Uznanie za ich organizację terrorystyczną podważyłoby strefę wpływów Rosji w Afryce i Azji.
Ciekawe w jakiej liczbie Ukraińcy z Legii Cudzoziemskiej wrócili, to są dopiero wariaty. Miękkiej gry tam nie będzie.