Domek nr 10 (temat luźny)
Najlepsza z mozliwych odpowiedzi.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jaką mam bekę jak czytam posty forumowych domowiczów.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Bardzo się cieszę, że humor gituwa.
Mnie za to zastanawia delikatnie, jak osoba obwieszczająca na okrągło, że ma tyle luzu i dystansu, tak łatwo się spina.
Mnie za to zastanawia delikatnie, jak osoba obwieszczająca na okrągło, że ma tyle luzu i dystansu, tak łatwo się spina.
W którym miejscu znalazłeś moją spinkę?
Pół godz temu napisałem, że gdzieś straciłem troche złota i sam po sobie cisnę bekę.
Pół godz temu napisałem, że gdzieś straciłem troche złota i sam po sobie cisnę bekę.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Pewnie, pełen luz, to tylko forum, wiadomo.
Właśnie. To jest najbardziej właściwa odpowiedz na moje pytanie.
[ch**], lecę z baletem dalej, jak pisalem wczoraj, u mnie party zaczyna sie przed 17, wiec bez sensu trzeźwieć.
Szampan do śniadania w sam raz. Zdrówko.

Szampan do śniadania w sam raz. Zdrówko.

- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Można się pogubić. Jestem skomplikowany
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Te wasze dialogi to się na serial nadają xD a właśnie, urwał mi się film przy oglądaniu the office i dopiero wstałem.
Pytanko. Bo lata temu obejrzałem breaking bad, z dwa lata temu poprawiłem i obejrzałem znowu. Czy serial Zadzwoń do Saula jakoś przecina się z losami ludzi z BB? czy np w jakiś odcinku spotkać można Waltera i ćpuna? Czy to jest mimo wszytko odrębny twór, o losach gościa który odegrał znaczącą rolę w BB, ale jednak twór odrębny?
Pytanko. Bo lata temu obejrzałem breaking bad, z dwa lata temu poprawiłem i obejrzałem znowu. Czy serial Zadzwoń do Saula jakoś przecina się z losami ludzi z BB? czy np w jakiś odcinku spotkać można Waltera i ćpuna? Czy to jest mimo wszytko odrębny twór, o losach gościa który odegrał znaczącą rolę w BB, ale jednak twór odrębny?
Już to pisałem jakiś czas temu: przynajmniej jest zabawniej, dzieki moim postom.
Zgodnie z moim - od jakiegoś czasu - motto: grunt to fun
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
4 sezon skończyłem, teraz obejrzałem ostatni odcinek jescze raz bo wczoraj na nim przysnalem. Bawię się znakomicie tylko momentami ta celowa żenada, która tam ma miejsce jest tak realistycznie oddana, że naprawdę... Aż skręca
A czytałem że Michaela nie będzie w ostatnich sezonach i nie jest już tak śmiesznie, prawda to? Jakoś sobie nie wyobrażam bez niego serialu na razie
https://www.meczyki.pl/newsy/krzysztof- ... o/185928-n

Ależ to jest wspaniały newsKrzysztof Stanowski przegrał proces ws. naruszenia dóbr osobistych wytoczony przez Dariusza Tuzimka. Musi go teraz przeprosić