Polityka za granicą
Polityka za granicą
Dobrze, że Ukraińcy nie dyskryminują Polaków dostając pracę i lecąc w niej w [ch**].

Polityka za granicą
Szok i niedowierzanie, Polacy nie przepadają za upaińcami.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2311
- Kontakt:
Polityka za granicą
To nie dyskryminacja, tylko lenistwo i jak pracodawca sobie tego nie życzy, to pracownika niech zwolni.
Btw. Polacy też dyskryminują twoim zdaniem Polaków, bo dostają pracę i lecą w niej w [ch**].
Wierz mi, Polacy jako jeden z najbardziej cwaniackich narodów, to potrafią w pracy lecieć w [ch**] jak nikt! no może Włosi bardziej.
Aczkolwiek może się mylę... Ogólnie ludzie z wschodu są na zachodzie postrzegani jako bardzo pracowici w tym Polacy i o dziwo... także Ukraińcy.
Ja pracuje w miejscu gdzie jest zatrudnionych sporo osób z Ukrainy i wręcz przeciwnie, muszę przyznać otwarcie, że są bardzo pracowici i wręcz inni im mówią by nieco odpuścili, bo wszystkim podniosą normy przez nich.
Sebas Tian (Overlord)

- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Polityka za granicą
Nie jestem w stanie sobie wyobrazić żeby w jednym kraju trzymać jednych i drugich. Gdyby osiedlili się przykładowo gdzieś blisko siebie mogłoby dojść do bardzo nieprzyjemnych sytuacji i rękoczynów. Z resztą Rosjanie tacy byli zadowoleni z działań Putina i popierali agresje na Ukrainę więc niech teraz jadą na wojnę ginąć za swoją ukochaną ojczyznę.
Polityka za granicą
To nie do końca tak działa, przynajmniej w budżetówce.
Jasne, że nie wszyscy Ukraińcy to leserzy, ale tak samo nie wszyscy Polacy są źle nastawieni do Ukraińców a chcesz się bawić w propagandę.

- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Polityka za granicą
Jak dla mnie nie lubimy Ukraińców bo są tacy sami jak my, a my się nie lubimy wzajemnie między sobą nawet
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- sci
- Legenda Futbolu

Polityka za granicą
też dobra teoriaDelpiero14 pisze: ↑25 wrz 2022, 20:06A nie dlatego że są tacy jak wszyscy a my nie lubimy wszystkich?
- sci
- Legenda Futbolu

Polityka za granicą
Chyba, że cyganie. Cyganie są wstrętni
Polityka za granicą
Żadnych ruskich. Oni teraz anty a za pięć lat będą sobie malować dwugłowego orła na samochodach i robić takie sceny jak w Niemczech czy Czechach.

- sci
- Legenda Futbolu

Polityka za granicą
Ale oni nie są anty. Oni są za, tylko nie chcą za to umierać. Ja bym ich wszystkich przyjął i wsadził w pociąg na Ukrainę, tak jak przyjechali w guccich, louisach vuitonach i innych rolexach
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1373
- Kibicuję: AC Milan
Polityka za granicą
Nie. Takie same jest stanowisko państw bałtyckich. Ma to prostą przyczynę - za kilka dekad rosja może chcieć taką mniejszość 'wyzwalać' jak to robi na Ukrainie.

- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1294