Dwa lata temu dostałem leki od psychiatry, które pomogły. W ostateczności znowu po nie sięgnę, ale wolałbym nie musieć się faszerować.
Domek nr 10 (temat luźny)
Ja rok temu gdy miałem problemy to dostałem hydroxyzinum. Pomogło. W 2023 zdecydowanie musze prowadzić spokojniejszy tryb życia, bo te maratony melanżu po 3 dni do rana niedługo wykończą 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
robiłes w ostatnim roku podstawowe badania? Sprawdz krew, mocz i zobacz czy coś wyjdzie. Oprocz tego polecam ashwagandhe, ale to musisz sprawdzić bo na każdego działa inaczej.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2828
Ale możesz mieć w mobywatelu w telefonie
Nie musisz. Żadnej kary za to nie otrzymasz, ale może to wydłużyć kontrolę lub mogą zabrać Cię na komisariat. WARTO mieć ze sobą, ale w praktyce nie trzeba. Policja generalnie potrzebuje numer PESEL więc jak znasz go na pamięć to zweryfikują tożsamość na miejscu

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Sesto Elemento
- Kapitan

- Reputacja: 86
Dokładnie, mnie weryfikowali po peselu ostatnio i zadali pytanie kiedy dostałem ostatni mandat.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
U mnie odwrotnie. Przez długi długi czas miałem problem z regulacją snu, prawdopodobnie przez zbyt długie siedzenie przed kompem i światło niebieskie.
Oczywiście sama melatonina nie wystarczy - to tylko hormon syntetyczny, który jak dobrze pamiętam powoduje jedynie, że organizm postrzega dany moment jako dobry na pójście spać. Ja miałem tak, że po studiach gdzie raz chodziłem spać o 1 i się męczyłem przez godzinę, a raz o 5, pomogła mi przed pójściem do pracy w biurze, gdzie wypadało codziennie iść spać przed północą, żeby się porządnie wyspać. Teraz ogólnie mi ona pomaga zasnąć, nawet jeżeli biorę ją wybiórczo, po kilkanaście razy w miesiącu, ale organizm musiał się nauczyć, że jak tabletka to spać. Przez pierwsze parę miesięcy musisz się zmusić do regularności. I nie, nie mam problemu (większego niż przed melatoniną), żeby się wyspać bez niej
Oczywiście niewiele Ci ona da, jeżeli pijesz colę czy kawę hektolitrami lub masz złe warunki do snu, typu niewygodne łóżko, czy hałasy.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8368
Chyba u kolegi zamki będą wymieniane 
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Może kiedyś, jak nie będę miał co z kasą zrobić, teraz raczej nie jest mi to niezbędne. Niemniej muszę przyznać że możliwości to ma imponujące, nie wiedziałem że poszło to już w takim kierunku.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Grzane piwerko, "muszę" dokończyć bo moja już nie chce. 

Ps. hmm takie sobie, ogólnie sam bym nie zamawiał, chociaż to ja płaciłem.

Ps. hmm takie sobie, ogólnie sam bym nie zamawiał, chociaż to ja płaciłem.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Na mieście grzane piwo jest totalnie do dupy, tylko w warunkach domowych kiedy nie żałujesz składników

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Ogólnie wbiliśmy do knajpy po spacerze gdzie piździło strasznie więc to było dla rozgrzania się, chociaż w samej knajpie było gorąco. 

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1511
- Kibicuję: FC Barcelona
Fajne, fajne ale w cholerę drogie. Za jakieś 200-300 zł bym może pomyślał nad tym.
Ogólnie to mam identyczne podejście jak Ty, im mniej przy sobie, tym lepiej. Teraz wychodzę z telefonem, kluczem z brelokiem Barcy i brelokiem otwierającym klatkę oraz jeśli jadę autem - kluczykiem do niego. To wszystko i jest to zajebiste. I pewnie chciałbym mieć możliwość wychodzenia tylko z telefonem.
Dowód osobisty, prawo jazdy, dowód rejestracyjny? W mObywatelu. Klucz z pilotem do bramy w firmie? Zostawiam w aucie. Pilot do szlabanu na osiedlu? W aucie. Minimalizm - I like it.
Przecież druk możesz trzymać w aucie.
Panie, to co piszesz, to dla mnie jakaś abstrakcja. Sen mam świetny, a w okresie zimowy, gdzie ściemnia się po 16 w zasadzie wtedy mógłbym iść spać. Co innego, że obudziłbym się o jakiejś 4 i nie mógł później zasnąć, bo organizm uznał, że już się wyspałem.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.