AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Ta drużyna byłaby o niebo mocniejsza gdyby na dwóch pozycjach grali lepsi piłkarze.
Dzisiaj Leao momentami wręcz osmieszal pilkarzy Romy.
Dzisiaj Leao momentami wręcz osmieszal pilkarzy Romy.
Orsato już błysnął w podobnej sytuacji w tym sezonie, pajac jeden...
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
Problemem jest ze w pierwszej jedenastce grają tuzy typu Krunic guroud czy Diaz. Ta ostatnia dwójka po za pojedynczymi meczami gra beznadziejny sezon. Wczoraj policzyłem Giroud na pięć piłek z rzędu zagrywanych do francuza zanotował on 5 strat z rzędu. Krunic ma problem z podanie Na 7-10 metrów.
Bardzo mocno prosimy się o brak LM I nawet nie będzie mi tego Milanu żal. No udowadniamy co tydzień że nie chcemy grać w champions. Piłkarze w tamtym sezonie grali z nozem w zębach teraz ja tego w ogóle nie widzę. I nie mówmy o zmęczeniu bo po za francuzami ta drużyna nie ma prawa być zmęczona przez duża rotacje w trakcie sezonu
Bardzo mocno prosimy się o brak LM I nawet nie będzie mi tego Milanu żal. No udowadniamy co tydzień że nie chcemy grać w champions. Piłkarze w tamtym sezonie grali z nozem w zębach teraz ja tego w ogóle nie widzę. I nie mówmy o zmęczeniu bo po za francuzami ta drużyna nie ma prawa być zmęczona przez duża rotacje w trakcie sezonu
Podobno Wolfsburg pyta o Rebicia 
Pewnie znowu jakiś deal jak poprzednio, Rebic za Vrancxa.
Zły to znak, kiedy ludzie przestają rozumieć ironię, alegorię, żart.
Plus jakas gotówka z ich strony.
Belg nie przekonuje więc wolałbym sam hajs.
Belg nie przekonuje więc wolałbym sam hajs.
Monza musi wykupić Pessine a więc zarobimy 7,5 bańki. Ciekawe czy te grosze pójdą na mercato.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Tak, na nowego napastnika. Styknie akurat na kontrakt dla Firmino.
Chyba Ty 
Leao i Giroud zaczną na ławce.
Czyżby znowu ciężary ?
Czyżby znowu ciężary ?
- gilardino11
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1295
Milan w tym sezonie ma w każdym meczu ciężary. Wygrał na ostatnie 8 meczy w lidze dwa. No to że na następne 4 mecze pewnie dwa wtopimy jest nie mal pewne. Był czas punktować a drużyna miała wyjebane
Pioli chyba trochę przesadza z tą rotacją na końcu okaże się że zostaniemy bez finału LM i LM w przyszłym roku
Zobaczymy co zrobi w sobotę w meczu z Lazio 
- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan
na Lazio wyjdziemy na galowo, na Spezię znowu będzie kombinowanie
tak czy siak nawet jakby miał grać dzisiaj pierwszy skład to i tak by nie zamknęli tego meczu w 45-60 minut ;]
ze zmianami Pioli też nie trafia w tym sezonie praktycznie. Jedynie co w tym składzie na dziś zmienił to CdK przesunął na szpicę, Leao na skrzydło (bo z ławki nie przypominam sobie by dał fajny impuls) i w teorii mamy ciekawy kwartet ofensywny z możliwością wymiennością pozycji, ale to tylko teoria
tak czy siak nawet jakby miał grać dzisiaj pierwszy skład to i tak by nie zamknęli tego meczu w 45-60 minut ;]
ze zmianami Pioli też nie trafia w tym sezonie praktycznie. Jedynie co w tym składzie na dziś zmienił to CdK przesunął na szpicę, Leao na skrzydło (bo z ławki nie przypominam sobie by dał fajny impuls) i w teorii mamy ciekawy kwartet ofensywny z możliwością wymiennością pozycji, ale to tylko teoria