Jakim jestes kibicem??

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Jakim jestes kibicem??

pseudo kibicem
20
11%
kibiecem patritom
16
9%
wiernym kibicem
88
48%
czynnym kibicem
8
4%
niewiernym kibicem
5
3%
wiernym i czynnym zarazem
48
26%

Liczba głosów: 185

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tomachos »

MvB pisze:Kibic Milanu od sezonu 97/98... Pamiętam jeszcze mecze Patricka Kluiverta w barwach Rossonerich

A ja pamietam jeszcze jak wchodził z ławki w Ajaxie :wink:
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: ossy »

jestem:

insektem, kibicem niedzielnym który nie ogląda Calcio i meczy, i najwazniejsze, ze jestem kibicem klubu ktory nie ma kibiców :lol:
no i szczekam
Obrazek
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Premo »

ossy pisze:no i szczekam
Głośniej, bo nie słyszę! :lol:

To i ja coś maznę. Jestem kibicem Realu od 2000 roku. Czyli od tego momentu, kiedy Real wygrał LM i pomyślałem, że będę im kibicowa (miałem wtedy 8 lat). Mecze oglądam dosyć często, choć był taki moment kiedy w ogóle przestałem interesować się piłką ze względu na moje wyniki w nauce (właściwie nie miałem żadnych zródeł informacji prócz gazet). Bywały lepsze i gorsze momenty (te teraz są :P ), ale jestem wierny mojemu klubikowi i myślę, że tak już pozostanie.
Obrazek
HALA MADRID!
Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post autor: Woju83 »

Barcelonie kibicuję od 1999 roku. Były to dobre czasy dla Blaugrany, mistrzowie Hiszpanii. Pamiętam do dziś wielu świetnych piłkarzy. Uwielbiałem Overmarsa, jego znakomite dryblingi, jednak cholera gdyby nie kontuzje :? Jednak po 1999 przyszły lata suche, bez owowcne, problemem było częsta zmiana trenerów, aż w końcu przyszedł Mister :twisted: No Ronaldinho, który rozpoczął wielką Barcelonę. Później Eto'o, Deco i wielu innych 8) No wykształtowała się wielka Barca :twisted: W tamtym sezonie Campoeone, w tym sezonie raczej też, no i jeszcze LM :twisted: Jeśli te puchary w tym roku zdobędziemy będę wniebowzięty :) Więc mogę się nazwać kiicem wiernym, ponieważ jak już wyżej napisałem, kibicuję Barcelonie od małego, przez wszystkie jej kłopoty i sukcesy :wink: No i jeszcze czynnym, mimo iż jeszcze nie byłem na Nou Camp i nie oglądałem żednego z meczów Barcy na żywo, to zawsze gdy transmitowali radiowo czy telewizyjnie. Aż mi sie łezka w oku zakręciła :wink:

Visca el Barca!
Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post autor: Kebab »

No więc jestem kibicem Realu już od 9 lat dosyć długo.Myślę że jestem kibicem który jest ze swoim klubem na dobre i na złe.Kibicuje także Barcelonie między innymi dlatego że byłem na stadionie Camp Nou(kurde wielki stadion).Także lubię i darzę sympatią ale aż tak bardzo nie kibicuje to Arsenal, Celtic.I nie mogłem zapomnieć o mojej(naszej) Legii z wiadomych przyczyn.

Górą Legia
Hala Madrid
Arsenal King
Hail Hail Celtic
Visca El Barca
HALA MADRID
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

Kebab pisze:No więc jestem kibicem Realu już od 9 lat dosyć długo.Myślę że jestem kibicem który jest ze swoim klubem na dobre i na złe.Kibicuje także Barcelonie między innymi dlatego że byłem na stadionie Camp Nou(kurde wielki stadion).
Kebab pisze:Hala Madrid
Kebab pisze:Visca El Barca
[']

To się w pale nie mieści, że się tak wyrażę.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post autor: j1mmy »

To się w pale nie mieści, że się tak wyrażę.
Może jest to osoba wyzbyta z negatywnych emocji. Lubi zwyczajnie drużyny które grają ładny football :)
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

j1mmy pisze:Może jest to osoba wyzbyta z negatywnych emocji. Lubi zwyczajnie drużyny które grają ładny football
W takim razie co tam robi Legia :> :P :wink:
Górą Legia
Hala Madrid
Arsenal King
Hail Hail Celtic
Visca El Barca
Wyraźnie brakuje tutaj jeszcze Milanu, Interu no i Glasgow Rangers.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post autor: j1mmy »

W takim razie co tam robi Legia
Jak jest z Wawy to jest się albo z nimi albo przeciwko nim ;d
Niggaz pisze:Wyraźnie brakuje tutaj jeszcze Milanu, Interu no i Glasgow Rangers.
E to już by podpadalo ;d
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Niggaz wiedziałem że się będziecie dziwić.Lubię Real bardziej od Barcy ale Barcelone kibicuje bo mam sentyment do Capm Nou i ich kibiców (no i oczywiście Ronaldinho)

Jak skończysz 12 lat to Ci przejdzie. // Niggaz
HALA MADRID
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Berik »

Kebab a nie byles czasem na stadionie w Kepnie? bo potrzebujemy takich kibicow jak Ty! wkoncu nie kazdy kocha za stadion :lol:
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Ale berik kocha sie klub dlatego że stadion się podobał powiedziałem lubie ten klub bo mam sentyment do stadionu kibiców i Ronaldinho a także ladnie dla oka grają.Wogóle klub który kocham jest Real i koniec kropka.Barcelone lubie i tyle.Aaa i jeszcze jedno Niggaz 12 lat to ja skonczyłem wtedy kiedy ty byłeś jeszcze w pieluchach.Pozdro.
HALA MADRID
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Kebab pisze:Aaa i jeszcze jedno Niggaz 12 lat to ja skonczyłem wtedy kiedy ty byłeś jeszcze w pieluchach.
W takim razie wypada mi tylko napisać, że Ci współczuję bo piszesz jakbyś miał mniej niż 12 lat. Zresztą Twój gryps very kiepski.
Kebab pisze:Wogóle klub który kocham jest Real i koniec kropka.
No dobra. A dlaczego akurat Real kochasz? Pytam poważnie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Dlaczego kocham Real no to poważnie Ci odpowiem obejrzałem dwa trzy mecze spodobali mi sie jako drużyna i zacząłem ich lubić.Ja pisze jak 12 latek bardzo ciekawe.
HALA MADRID
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Berik »

Kebab pisze:laczego kocham Real no to poważnie Ci odpowiem obejrzałem dwa trzy mecze spodobali mi sie jako drużyna i zacząłem ich lubić.Ja pisze jak 12 latek bardzo ciekawe.
Ale jako druzyna pod wzgledem sportowym czy pod wzgledem urody poszczegolnych zawodnikow? :lol:
"Mój Boże. Do sal wykładowych przychodzą małpy. Darwin był idealistą i marzycielem, zapewniam pana. Jaka tam ewolucja. Zanim trafię na jednego myślącego, muszę stoczyć bitwę z dziesięcioma orangutanami. "
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”