Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
roque pisze: ↑26 maja 2023, 12:11
Przy okazji wizyt w stolicy, zdarzało mi się godzinami przesiadywać w takim wielkim premium salonie Superbetu,
tam nic ciekawego nie ma, dodali jakies plej stejszyn i maszyny i to w sumie tyle. A poza tym, nie mieli az tak super obrotu jak na punkt premium.
Te kanapy i fifa to był dla mnie jakiś hit jak zobaczyłem. Mało zachęt i pokus żeby grać? to wpierdolili konsole, żeby jeszcze bardziej chciało się tam siedzieć xD
roque pisze: ↑26 maja 2023, 13:35
Te kanapy i fifa to był dla mnie jakiś hit jak zobaczyłem. Mało zachęt i pokus żeby grać? to wpierdolili konsole, żeby jeszcze bardziej chciało się tam siedzieć xD
ja nie lubie grac w gry takze to nie dla mnie .
Choc superbet byl fajnym bukmacherem, jak jeszcze gralem to sporo korzystalem na cashbacku u nich.
Dr.Football1 pisze: ↑26 maja 2023, 22:26
ale jak widze Mazura czy Boromira to az moje czarne serduszko sie cieszy
Legendy
No dobra, kupiłeś mnie
Lecz ojciec rzekł do swoich sług: "Przynieście szybko najlepszą szatę i ubierzcie go; dajcie mu też pierścień na rękę i sandały na nogi! Przyprowadźcie utuczone cielę i zabijcie: będziemy ucztować i bawić się, ponieważ ten mój syn był umarły, a znów ożył; zaginął, a odnalazł się". I zaczęli się bawić.