Jak trafiliście na to forum?
- Wojtas0001
- Skład C

- Reputacja: 0
- Kontakt:
Opowiem wam pewna historię...
Dawno dawno temu gdy na swiecie nie bylo jeszcze internetu razem z kolegami szukalismy miejsca do zabawy.
Roznie bywalo, bawilismy sie tu i tam. A to granatami na Omaha Beach, a to w St. Petersburgu, pewnego razu w Beoingu 747 jak lecielismy w jakies wieze, podobno w Nowym Jorku. No ale jak to bywa z glupimi zabawami szybko sie nam znudzilo. Musielismy znalezc cos nowego, tworczego i innego niz wszystko, zajmojacego duzo czasu i dajacego wiele przesmiewczych powodow do smiechowych atakow. I tak wlasnie gdy gdzies okolo niecalego roku temu podkladalismy bombe w centrum londynu (zamach nam niestety nie wyszedl) ktos z tlumu krzyczal "Wejdz idioto na pilka.pl i se ponabijaj, a nie spokojnym ludzia bomby pod dupy podkladasz". Od tamtej chwili caly czas chodzilo nam jedna mysl po glowie. Jak wejsc na pilka.pl? Czy sa do tego jakies specjalne drzwi, brama czy moze jakas winda. Nie mielismy zielonego pojecia, az w koncu w kafejce zwanej internetowa pewien chlopak, ktory zwal sie nabijaczem pokazal nam swoj raj(forum pilka.pl). Zaczelismy go nasladowac i tak zostalismy tu do dzis dnia.
Dawno dawno temu gdy na swiecie nie bylo jeszcze internetu razem z kolegami szukalismy miejsca do zabawy.
Roznie bywalo, bawilismy sie tu i tam. A to granatami na Omaha Beach, a to w St. Petersburgu, pewnego razu w Beoingu 747 jak lecielismy w jakies wieze, podobno w Nowym Jorku. No ale jak to bywa z glupimi zabawami szybko sie nam znudzilo. Musielismy znalezc cos nowego, tworczego i innego niz wszystko, zajmojacego duzo czasu i dajacego wiele przesmiewczych powodow do smiechowych atakow. I tak wlasnie gdy gdzies okolo niecalego roku temu podkladalismy bombe w centrum londynu (zamach nam niestety nie wyszedl) ktos z tlumu krzyczal "Wejdz idioto na pilka.pl i se ponabijaj, a nie spokojnym ludzia bomby pod dupy podkladasz". Od tamtej chwili caly czas chodzilo nam jedna mysl po glowie. Jak wejsc na pilka.pl? Czy sa do tego jakies specjalne drzwi, brama czy moze jakas winda. Nie mielismy zielonego pojecia, az w koncu w kafejce zwanej internetowa pewien chlopak, ktory zwal sie nabijaczem pokazal nam swoj raj(forum pilka.pl). Zaczelismy go nasladowac i tak zostalismy tu do dzis dnia.
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/
- kibic_korony
- Rezerwowy

- japko
- Imitacja forumowicza

- Kontakt:
Mój brat sobie tutaj pisał no i bardzo chwalił to forum.
na początku myślałam że mnie wkręca z tym że jest najlepsze i w ogóle ale jak miałam wpadkę z F13 postanowiłam że się tu zarejestruje. No i jestem ...
na początku myślałam że mnie wkręca z tym że jest najlepsze i w ogóle ale jak miałam wpadkę z F13 postanowiłam że się tu zarejestruje. No i jestem ...
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 10:30 przez japko, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Przemek_filozof
- Junior

-
Jagiellonczyk
- Pierwszy Skład

- .::Buffon::.
- Żenujący nabijacz :/
- harni7
- Żenujący nabijacz :/
- Kontakt:
Hmmmm....Moja przygoda z tym forum zaczęła się tak, że szukałem info o legendach piłki nożnej i przyciągnęła mnie ta strona dużo wiadomości o piłce. Zauważyłem forum zarejestrowałem się i jestem.
w zasadzie nie rozmawialismy , ale ciesze sie z tego bo harni prezentuje sobą mizerny poziom. Ranga nabijacza mówi wszystko (i KJ nie broń go teraz jak powiedział , że woli ciebie)
- Zaza
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1
hehe dobre Ja nie pamietam jak trafiłe tu jak aktywny użytkownik Zaza ale coś mi sie przypomniało
Jak jeszcze piłka nie miała tyle fanów i też Zaza nie było czynnym użytkownikiem tej że strony przyciagną mnie tu pewnego dnia ... doping
Wyszukiwarka znalazła jeden z takich 'mocnych artukułów"
i potem już się zaczeło Dodaj do zakładek ulubionych
Co prawda jeszcze nie było jatki ale z czasem ...
Co by nie mówić już troche jestem czynnym użytkownikiem pilka.pl [No ja i tata oczywiście
]A były przeciesz news na poczatku które miało po 400 czy 500 komenatrzy
jednak z takich wiązanek mnie wciągneła
A teraz kibicuje nie tylko Milanowi czy Calcio ale i Wam drodzy bracia i siostry 
Jak jeszcze piłka nie miała tyle fanów i też Zaza nie było czynnym użytkownikiem tej że strony przyciagną mnie tu pewnego dnia ... doping
Wyszukiwarka znalazła jeden z takich 'mocnych artukułów"
Co by nie mówić już troche jestem czynnym użytkownikiem pilka.pl [No ja i tata oczywiście
- Adriano_FcI
- Ja tu tylko nabijam
A ja tu trafiłem przez stronke www.pilka.pl i tam nacisnłem FORUM i tak sie zaczęło.. 
!!!...FoRzA RaGaZzI...!!!