Liga Mistrzów (zbiorczy)
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Zepsuliście nam Onane, przecież mentalnie to był top
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Spokojnie. Ile gość zagrał meczów w United? Skąd wiesz że nie zagra jeszcze 5 sezonów i w każdym będzie znakomity. Nie skreślaj piłkarza po kilku słabszych momentach. Myślę że nie przez mental mu dzisiaj piłka uciekła. Miał mental świetnie bronić w kluczowych momentach LM to chyba to nie jest jakimś problemem.
Serio jaki sens ma skreślanie zawodnika po tak krótkim czasie? Emocje na bok.
-
Realista69 2.0
- Kapitan

- Reputacja: 423
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Pep był dogadany z City nieco wcześniej. Poza tym w City już mu montowali ekipę, pościągali ludzi z Barcelony - zero szans.
-
Realista69 2.0
- Kapitan

- Reputacja: 423
Liga Mistrzów (zbiorczy)
MU mogło spokojnie przebić tamte MC i do tego jesteście zdecydowanie większym klubem.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Ale się kurde nacieszył Manchester ...
- masacra
- Gwiazda

- Reputacja: 1682
Liga Mistrzów (zbiorczy)
No, też chciałbym zobaczyć Pepa w United 
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Trochę mam już dość. Bronię ich zbyt często, nie da się tego ciągle robić. Onany nie przekreślam, ale tak mnie wkurwiają decyzje personalne ETHa, że mam totalnie dość. Nawet Moyes mnie tak nie wkurwiał. Tzn wkurwiał mnie, ale czym innym.
Onana zaledwie 25% obronionych strzałów, powolny na linii i nie jest to jego pierwszy błąd. To nie jest kiepskie wejście do drużyny, ale katastrofa. Albo nie dojechał z mentalem, który podobno ma wybitny albo po prostu cały czas był przeciętniakiem, który miał jeden dobry sezon.
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Słabe to United mimo wydania tyle kasy na transfery
- masacra
- Gwiazda

- Reputacja: 1682
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Najgorsze (dla kibiców United) chyba jest to, że Bayern wcale nie gra jakiegoś wielkiego meczu a to i tak wystarcza do pykniecia Manchesterku
Zero organizacji, zero presingu, zero ambicji. Trochę wygląda jak schyłkowy Ole. Nudnawy się ten serial robi. Aktorzy się zmieniają, reżyserzy niby też ale fabuła w kółko ta sama
Zero organizacji, zero presingu, zero ambicji. Trochę wygląda jak schyłkowy Ole. Nudnawy się ten serial robi. Aktorzy się zmieniają, reżyserzy niby też ale fabuła w kółko ta sama
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Nie ma siły biegać Biedaczester, to jest w tym meczyku najgorsze, a nie nawet ten babol Onany.
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 679
- Kibicuję: Manchester United
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Lepszy serial znajdziesz jak poczytasz wypociny w temacie United jaki z Ten Haga rewolucjonista i że trzeba mu dać czas bo buduje coś niezwykłego. Sami eksperci. A teraz ironizująmasacra pisze: ↑20 wrz 2023, 22:28 Najgorsze (dla kibiców United) chyba jest to, że Bayern wcale nie gra jakiegoś wielkiego meczu a to i tak wystarcza do pykniecia Manchesterku
Zero organizacji, zero presingu, zero ambicji. Trochę wygląda jak schyłkowy Ole. Nudnawy się ten serial robi. Aktorzy się zmieniają, reżyserzy niby też ale fabuła w kółko ta sama![]()

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Teraz to można gdybać co by było .. Ale fakt faktem, że każdy trener nie ogarnia się w tym klubie. Nie napiszę, że psuje MU, bo piłkarze też są tutaj winni no ale od odejscia Fergusona to Czerwone Diabły szły w dół, a teraz na tym dnie sobie dryfuje ...Realista69 2.0 pisze: ↑20 wrz 2023, 22:07MU popełniło jeden błąd, a kosztował już setki mln funtów. W 2016 zamiast walczyć o Pepa postawili na Mou.
Oni nie mają charakteru. To jest zlepek średnich piłkarzy ... Aż szkoda mi Rashforda bo też chyba się zatrzymał..
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Taka jest moja prawda futbolu

Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd