Bigos pisze:Siemka, mam pytanie, gra jest ogolnie spoko, lecz trzeba za nia placic. Wiem, ze NSS 1 jest darmowa dla uzytkownikow forum. Czy moglby mi ktos napisac, jak zdobyc taki kodzik darmowy??
Praktycznie do kazdej wersji kody sa na emulach wystarczy dobrze poszukac
saviola
sie ma prosze o pomoc w sprawie gry new star soccer potrzebuje wersji 3.09
nigdzie jej nie moge znalezc prosze jesli masz to wyslij mi moze spakuj na maila podgorski_krzysztof@o2.pl wraz z kodem bo normalnie juz nie moge i napisz czy kod recznie wpisac czy mozna skopiowac dzieki wielkie pozdrawiam
mam maly problem nie dziala mi juz wersja 3.09 na zadnym z trzech kodow jakie mam , czy to baggen czy dereli czy ten burh ... cos tam . nie dziala mi, chyba dlatego ze zainstalowalem wersje 3.11 a potem ja skasowalem oczywiscie i wszystko co mialem z nss no i dalej nic nie dziala jak robilem chyba z 10 razy reinstalke wszystkich wersji moze ktos pomoc ss wielkie dzieki z gory pozdrawiam
-=MiC=- pisze:Sieja11 jesli zainstalowales 3.11 to teraz tylko ta wersja bedzie Ci dzialac. Jesli chcesz zeby 3.0.9 zaczela dziala musisz zrobic formata.
To nie ładnie to dalej szukam kodziku do tej wersji
bardzo prosze o KOD do 3.11, jak najszybciej mi przeslijcie najlepiej na nr GG 4557856 tak się zajawiłem na tą giere
imie Guliwer
blond włosy
Wisła Kraków
napastnik
Trochę się wkręciłem w tę grę. Mam mały problem. Jednak obawiam się, że z biegiem czasu ten problem może narastać. Otóż mój gracz biegnie i zalicza glebę. Jaką umiejętność w takim razie muszę podpakować?
Premo pisze:Otóż mój gracz biegnie i zalicza glebę
to problem alkoholu ;] poprostu twój gracz ma za dużo promili we krwi, dlatego biegnie i się wywraca. wprawdzie picie podnosi morale, ale wpływa na "stabilność" gracza na boisku.