Zwykle robiłem znacznie więcej, ale bywały dni, na przykład deszczowe, gdzie potrzeba dodatkowej motywacji i pewności, że już się wyrobiło założony limit - zamiast zgadywać, czy to już, a tak naprawdę mieć tylko 6000
Domek nr 10 (temat luźny)
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Dla własnej ciekawości. Lubię statystykę, więc interesują mnie takie rzeczy jak ilość kroków, średnia długość kroków itd. Oprócz tego tak jak wyżej można dać sobie jakiś plan, żeby dla własnego zdrowia się go trzymać.
Poza tym jest yo jedna ze 100 funkcji zegarka, która po prostu jest dodatkowa ciekawa funkcja. A skoro jest to warto korzystać.
Poza tym jest yo jedna ze 100 funkcji zegarka, która po prostu jest dodatkowa ciekawa funkcja. A skoro jest to warto korzystać.
- DDK
- Legenda Futbolu

Dobra, mały remont mieszkania skończony, dzisiaj klucze odebrane. Jeszcze w czwartek porządne sprzątanie i w piątek z powrotem przeprowadzam się do siebie. Dobrze, bo ostatnie 3 tygodnie były dość mocno męczące - jednak nigdzie się człowiek nie czuje tak jak u siebie w domu.
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Jeżeli ktoś wezwie mnie na swiadka w sensie jakas pokrzywdzona osoba w jakimś przestępstwie finansowym to musze się stawić? Bo słyszę od ludzi że nie, ale czytam na necie takie coś.
"Należy zacząć od tego, że osoba wezwana na rozprawę w charakterze świadka ma obowiązek stawić się w sądzie. Z tego obowiązku nie zwalnia jej ani uprawnienie do odmowy składania zeznań (które omówię w odrębnym artykul), ani też znikoma wiedza na temat faktów związanych z daną sprawą."
"Należy zacząć od tego, że osoba wezwana na rozprawę w charakterze świadka ma obowiązek stawić się w sądzie. Z tego obowiązku nie zwalnia jej ani uprawnienie do odmowy składania zeznań (które omówię w odrębnym artykul), ani też znikoma wiedza na temat faktów związanych z daną sprawą."
- Hersk
- Ćwierkator

I jak do tego doszło np w Krakowie to mam jechac 600km zeby pare zdan powiedziec? Popierdolone
Dostaniesz zwrot kosztów podróży.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- DDK
- Legenda Futbolu

Zadzwoń i spytaj czy nie możesz złożyć zdalnie zeznań albo żeby przekierowali przesłuchanie gdzieś w Twoje miejsce zamieszkania. Jak jak 3 razy się umawiałem do Rzeszowa to udało się, że w końcu miałem przesłuchanie w Krakowie.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Trzeba. Kolega 3 czy 4 razy chodził mówić, że przybył po całym zdarzeniu jak była już policja i nic nie widział, bo wcześniej tylko przejeżdżał i skupiał się na drodze.
- Hersk
- Ćwierkator

Od dzisiaj zacząłem brać ashwagandhe. To serio tak działa? @DDKty chyba bierzesz coś pamiętam.
Ludzie mówią że działa bardzo. Jestem ciekaw mega.
Ludzie mówią że działa bardzo. Jestem ciekaw mega.
- DDK
- Legenda Futbolu

Ja zacząłem brać jak robiłem przez jakiś czas 2 treningi dziennie i dość mocno dbałem o regenerację. Wydaje mi się, że lepiej mi się spi, ale ja nie mam jakichś wielkich super odczuć. Biorę już kilka lat, podobnie jak Wit d, c, Omega 3 czy zma.
Najlepiej się śpi po alkoholu lub całkowicie wypoczętym i bez zmartwień.
Kiedyś miałem sam problemy, ale jakoś przeszło
Kiedyś miałem sam problemy, ale jakoś przeszło
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Taaaaaa po alkoholu szczególnie.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Po alkoholu może się zasypia szybko, ale niewiele ma to wspólnego z regeneracją.
@Hersk na sen są lepsze produkty. Ashwa jest w czasie okres, gdy w życiu pojawia się dużo stresu i kortyzol szaleje.
@Hersk na sen są lepsze produkty. Ashwa jest w czasie okres, gdy w życiu pojawia się dużo stresu i kortyzol szaleje.