Fajnie się dzwoni do klienta przedstawiając taka informacje.
Domek nr 10 (temat luźny)
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Drugi mój klient wyrok prawomocny unieważniający umowę kredytową 
Frankowicz? 
Piątek
Wczoraj ogłosili podwyżki, jutro rano na rower, potem 40-tka kumpla, idzie wiosna- to jest życie
Wczoraj ogłosili podwyżki, jutro rano na rower, potem 40-tka kumpla, idzie wiosna- to jest życie
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
Jak mam wstać na 8 do pracy a pracuje z domu więc specjalnie wcześnie nie muszę to jest męka, ciężko się zwlec z łóżka.
Weekend, nawet jak pójdę później spać (a dla mnie już 22.30 to bardzo późno), jak wczoraj koło 00 to pobudka koło 8 to standard, sam z siebie.
Też tak macie ?
Weekend, nawet jak pójdę później spać (a dla mnie już 22.30 to bardzo późno), jak wczoraj koło 00 to pobudka koło 8 to standard, sam z siebie.
Też tak macie ?
Mam to samo, ale dzień w dzień wstaje 5-6. Nawet po dobrze wypitym wieczorze.Enjo pisze: ↑16 mar 2024, 8:25 Jak mam wstać na 8 do pracy a pracuje z domu więc specjalnie wcześnie nie muszę to jest męka, ciężko się zwlec z łóżka.
Też tak macie ?
Pracuję w 100% z domu i dziwię się temu co pisze ale jest to bardzo mocno męczące. Nie mniej jednak, trzeba dzieci wysłac do przedszkola i szkoły, więc jestem w stanie trzymać dyscyplinę wstawania. Gorsze wg mnie są zmiany 16-24 z domu ale co zrobić 
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
W tygodniu Twoja głowa myśli o odpoczynku więc ciężko jest wstać, a w weekend gdzie masz luz to się budzisz normalnie bo organizm jest do tego przyzwyczajony. Tak to widzę.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
No wg tego spales 8 godzin, ile bys chcial 
Ja to nie pamietam kiedy spalem do jakiejs 9-10 (niewazne o ktorej bym sie polozyl, a w sumie tym pozniej sie poloze tym z reguly wczesniej sie budze - co na przyklad widac w tygodniu), ostatnio pewnie 9 lat temu w liceum lub na jakims poczatku studiow. Chyba z wiekiem to zniknelo. Swiat bez budzikowego terroru bylby na pewno lepszy.
Ja to nie pamietam kiedy spalem do jakiejs 9-10 (niewazne o ktorej bym sie polozyl, a w sumie tym pozniej sie poloze tym z reguly wczesniej sie budze - co na przyklad widac w tygodniu), ostatnio pewnie 9 lat temu w liceum lub na jakims poczatku studiow. Chyba z wiekiem to zniknelo. Swiat bez budzikowego terroru bylby na pewno lepszy.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Wstaje do pracy codziennie po 5, przychodzi weekend i nie wstaje sam z siebie. Dzisiaj np obudziłem się wcześniej, bo muszę jechać po siostrę o 11, jutro to pewnie nawet budzika nie nastawię i wstanę o jakieś 12.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Rezus
- Legenda Futbolu

Mój organizm się tak zaprogramował, że po 8 godzinach i tak się budzę.
- Rezus
- Legenda Futbolu

Oczywiście jeśli się ułożą okoliczności. Dzisiaj mi się, zapewne, uda i kilka dni temu też chyba spałem 8 godz. Więc w tygodniu mi wyszło 2 razy.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Ja śpię średnio 7,5h - idę spać koło północy i wstaje o 8. W weekendy jak nie nastawiam budzika to niezależnie o której pójdę spać (nawet 23) to wstaje 9-10. A zdarzalo się, że potrafiłem spać nawet 12h.