Domek nr 10 (temat luźny)
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4326
- Kibicuję: AC Milan
Są izotoniki bez cukru. Możesz tez zrobić sobie wode z cytryną
Life is an unexpected journey
- Quercus
- Lider Drużyny

- Reputacja: 400
- Kibicuję: MUFC
Polecam kawę i herbatę. Nie sądziłem, że kiedykolwiek będę się interesował smakiem i aromatem poszczególnych ziaren kawy czy liści herbaty. Jeśli chcesz coś smacznego i zdrowego, to jednak nie ma wyjścia. Plusem jest to, że jak z winem, jest to ciekawy element kultury danego kraju, który łączy się z turystyką.
Jak się lepiej psychicznie poczujesz to sobie tę puszkę coli raz na jakiś czas wypij i nie panikuj.

- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Yerba Mate.
A pisałem gdzieś, żeby dodał cukier?
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Owoce same w sobie maja cukier przeciez
@Hersk wypij sobie raz na jakiś czas napój zero ,tyle. Chemii i tak spożywamy tyle w pożywieniu, że rozsądne spożywanie napojów tego typu nie zrobi Ci krzywdy. Pij też normalnie soki tłoczone, a nie z koncentratu albo sam wyciskaj.
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Nie słuchaj internetowych mądrali!Tylko woda skapująca ze stalaktytu w mało uczęszczanej jaskini rozwiąże problem dobrego nawodnienia.
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Spróbuj takie coś jak waterdrop. Rozpuszczasz jak typową multiwitaminę, ale zdrowsze i nie musisz wypijać od razu.
+1Quercus pisze: ↑18 mar 2024, 20:49Polecam kawę i herbatę. Nie sądziłem, że kiedykolwiek będę się interesował smakiem i aromatem poszczególnych ziaren kawy czy liści herbaty. Jeśli chcesz coś smacznego i zdrowego, to jednak nie ma wyjścia. Plusem jest to, że jak z winem, jest to ciekawy element kultury danego kraju, który łączy się z turystyką.![]()
Dobra schłodzona herbata jest idealnym rozwiązaniem.
Jeżeli potrzebujesz mieć picie ze sobą,.rozwiązaniem jest butelka cold brew,
Co do samej herbaty - do wyboru, do koloru. Ja przykładowo bardzo lubię cytrusowe rooibosy.
#injacekwetrust
Przypomniał mi się ten wywiad co był dość popularny jakiś czas temu. Ten z tym ekspertem co tłumaczył, że alkohol to trucizna. No i generalnie to ja się z typem zgadzam, są na to badania i nie ma co się oszukiwać, że lampka wina to dobrze na trawienie, a piwo nawadnia.PietroBosman pisze: ↑18 mar 2024, 21:10 Nie słuchaj internetowych mądrali!Tylko woda skapująca ze stalaktytu w mało uczęszczanej jaskini rozwiąże problem dobrego nawodnienia.
Tylko że zanim typ do tego przeszedł to wytłumaczył wszystkim, że w swoim gabinecie ma jakiś mega drogi oczyszczacz do powietrza który mu robi powietrze jak w Alpach, a w domu jakiś filtr do wody, który mu robi wodę z lodowca i że on kranówy to nie poleca.
No brzmiał jak szur, mnie nie przekonał.

Mnie znowu śmieszą wszystkie fit celebrytki, które wszystko zastępują skyrem. Zrobi taka skyra z wiórkami kokosowymi i produkuje się jakie to pyszne Rafaello XD Oczywiście nie można zjeść zwykłego serka wiejskiego, jedynie w grę wchodzi taki z napisem PROTEIN.