Ja latem czy po bieganiu robię sobie swój izotonik: woda, cytryna, miód i szczyptą soli. Wiadomo miód też słodki, ale trochę zdrowszy niż cukier
Domek nr 10 (temat luźny)
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
A u mnie wczoraj w trakcie 11km spaceru wjechał kebs na otro.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
dziwne te uzależnienie ludzi od słodkich napojów. Imo główny powód otyłości wśród społeczeństwa. Mało osób pije wodę, a ja np. lubię. Jak się gdzieś jedzie ze znajomymi to wszędzie leją się jakieś słodkie soki itp, czyli syf.
Takie słodkie to najlepiej smakuje jak się właśnie często tego nie pije. Raz na parę tygodni taka zimna colka w upał jest bardzo spoko. Tak samo po mega wysiłku fizycznym, wtedy to nawet piwo smakuje.
A ja właśnie sobie dziś kupiłem do pracy Oshee witamin water zero. 555 ml o smaku cytryny - pomarańczy. Ohydne w smaku 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
też nie rozumiem. Tzn rozumiem jeśli używają tego jako zapity, wtedy wiadomo, nie popijesz wódki wodą. Raczej średni pomysł.
Sam pije jedynie wodę, zieloną herbatę i czasem kawę, ale już też rzadko. Ogólnie to głównie jadę na wodzie i tak jest świetnie. Czuję się o wiele lepiej.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Nie no z tego co pamiętam to pod względem smaku to jeden z najgorszym napojów
Ja się trzymam. W tym roku kupiłem chyba jedną pepsi ale to zagranicą to wiadomo, że się nie liczy. I zszedłem z 2 do 1 dziennie jeśli chodzi o energetyki, tak to tylko woda.
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
mi kiedys nasz wspolny znajomy powiedzial, ze oshee to gowno i tak mi to zapadlo w pamiec, ze nie pilem tego nigdy
Ja pije czasem napoje zero, ale to w ramach nagrody, tj po treningu albo szklanke do jakiegos posilku. Nie jest tak, ze ide do lodowki i pije przy pracy. Do tego mam wode w karafce. Kupuje tylko baniaki 5l i sobie przelewam - oszczednosc kasy jak i i nie mam tyle butelek w domu.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2867
Mam praktycznie tak samo, tylko z większą ilością kawy. Kiedyś do śniadania czy kolacji nie wyobrażałem sobie innej rzeczy niż ciepła herbata a dzisiaj na spokojnie popijam zwykłą wodą.Delpiero14 pisze: ↑19 mar 2024, 9:08 Sam pije jedynie wodę, zieloną herbatę i czasem kawę, ale już też rzadko. Ogólnie to głównie jadę na wodzie i tak jest świetnie.
A proszę Cię, bardzo często tak popijam.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Po wysiłku fizycznym zimna cola to jest cudo! Miałam na nią ochotę w sobotę po bieganiu, ale nie była z lodówki to sobie odpuściłam
Co do wódki to znam kilka osób, które zawsze popijają wodą
i kaca zero. Tak mówią. Ja tam nie wiem, bo wódki nie pije.
Co do wódki to znam kilka osób, które zawsze popijają wodą
W barze to najlepiej zagryzać cytryną lub pomarańczą, od razu dawka witamin wbija do organizmu. 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Hersk
- Ćwierkator

- Reputacja: 3052
- Kibicuję: Reprezentacji Polski
Ja też woda popijałem albo wodą z cytryna a przed melanzem rosołek gorący i następnego dnia świeżutki
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 945
Teraz piję sobie yerbe z dodatkiem smakowym- mięta pieprzowa plus jabłko. Nie będę reklamował strony...ale można znaleźć duży wybór.