Domek nr 10 (temat luźny)

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Kiedy robimy zlot forum?

17-19 kwietnia
2
18%
24-26 kwietnia
0
Brak głosów
8-10 maja
1
9%
15-17 maja
3
27%
22-24 maja
5
45%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2002
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Mr.Chris »

Widzę nie jestem jedyny od zielonej herbaty. U mnie szklanka wody na śniadanie i przed snem, a w trakcie dnia przeważnie zielona herbata, czasami biała.

Napojów słodzonych unikam i jedynie do drinków kupuję. Podobnie soki, ale ten się zdarzy od święta napić i bez alkoholu.
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4322
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Eyesmon »

.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2024, 17:56 przez Eyesmon, łącznie zmieniany 1 raz.
Life is an unexpected journey
Awatar użytkownika
Eyesmon
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4322
Kibicuję: AC Milan

Post autor: Eyesmon »

Pozdro z Phu Quoc miśki. Tu jest sporo herbaty :)Obrazek

Wysłane z mojego Pixel 7 przy użyciu Tapatalka

Life is an unexpected journey
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2310
Kontakt:

Post autor: Magnum »

Delpiero14 pisze: 19 mar 2024, 9:08 też nie rozumiem. Tzn rozumiem jeśli używają tego jako zapity, wtedy wiadomo, nie popijesz wódki wodą. Raczej średni pomysł.
W USA woda gazowana nazywa się "club soda" i w efekcie wódka z "club soda" to dość popularny koktajl w tutejszych barach ;)
Obrazek
Hannibal
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 1085

Post autor: Hannibal »

Jak piję wódkę to tylko przepijam wodą z cytryną, ewentualnie dorzucam mięty. Polecam.

Biedronka z Lidlem toczą wojnę cenową, ale jak pierwszy dyskont zaliczył wpadkę z truskawkami trzeba samemu szukać informacji o zagrożeniu. Gdzie służby, gdzie sanepid? Za takie coś powinny lecieć milionowe kary.
Awatar użytkownika
Zygmunt-1
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1414
Kibicuję: od czasu do czasu

Post autor: Zygmunt-1 »

Nie korzystam zbyt często z FB, ale zaktualizowała mi się aplikacja i zniechęca mnie do tego jeszcze bardziej. Przy czyszczeniu historii wyszukiwania, chyba w tym samym miejscu, gdzie było "Usuń" jest teraz "Zaczep". Ostatnio zerkałem na profile znajomych, których dawno nie widziałem lub nie miałem z nimi jakiegoś większego kontaktu. Dziś obu przypadkowo zaczepiłem :badziewie:
:witam:
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2749
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post autor: Ilka »

Kurcze w czwartek idę pierwszy raz w życiu ingerować w naturę. Widzę, że tyle dziewczyn i kobiet ma sztuczne rzęsy, jedne bardziej naturalne, drugie wielkie wachlarze więc postanowiłam spróbować i ja. Moje są długie ale rzadkie więc można je trochę zagęścić. Oczywiście jak najbardziej naturalnie. I do wczoraj się bardzo jaralam tym, a dziś jak trochę poczytałam to wkradł się niewielki strach ;)

A jak tam Wasze żony/dziewczyny mają naturalne- swoje czy doklejane? :)
Kuba199292
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 120
Kibicuję: Liverpool Lech Poznań

Post autor: Kuba199292 »

Moja narzeczona kompletnie się nie maluje , bo twierdzi , że jak ma się komuś podobać to będzie się i taka podobać 😅
Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2129

Post autor: venomik »

Ilka pisze: 19 mar 2024, 23:00 A jak tam Wasze żony/dziewczyny mają naturalne- swoje czy doklejane?
Problem z takimi pytaniami jest taki, że prawie każdy facet Ci odpowie, że oczywiście woli naturalne, ale jednocześnie prawie każdy z nich wyrabia sobie opinię głównie na postawie dość skrajnych przypadków, które widać na pierwszy rzut oka. Bo przecież nikt z nas nie podchodzi do ładnych kobiet na ulicy z pytaniem: 'ładne rzęsy/piersi/posladki/usta - prawdziwe czy sztuczne?'
Dopiero, jak jest to owczywiste, to sie większości nie podoba. Inaczej po prostu nie wiemy.
Dirty mind
Awatar użytkownika
PietroBosman
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 944

Post autor: PietroBosman »

Ilka pisze: 19 mar 2024, 23:00 Kurcze w czwartek idę pierwszy raz w życiu ingerować w naturę. Widzę, że tyle dziewczyn i kobiet ma sztuczne rzęsy, jedne bardziej naturalne, drugie wielkie wachlarze więc postanowiłam spróbować i ja. Moje są długie ale rzadkie więc można je trochę zagęścić. Oczywiście jak najbardziej naturalnie. I do wczoraj się bardzo jaralam tym, a dziś jak trochę poczytałam to wkradł się niewielki strach ;)
Tak z ciekawości - ile to będzie Cię kosztować?
Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5285
Kibicuję: Tylko WISŁA

Post autor: DDK »

sickstick pisze: 19 mar 2024, 9:36
DDK pisze: 19 mar 2024, 9:09 Ja się trzymam. W tym roku kupiłem chyba jedną pepsi ale to zagranicą to wiadomo, że się nie liczy. I zszedłem z 2 do 1 dziennie jeśli chodzi o energetyki, tak to tylko woda.
A Monsterki jeszcze chlapiesz? :)
Ostatnio monsterki albo dziki. Ale tak max 6 tygodniowo.

Ja znowu wylądowałem w Łodzi. Trochę znowu poszaleliśmy wczoraj na piotrkowskiej, dzisiaj do Tomaszowa, a potem lecimy dalej, na Mazury :beer:
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6555

Post autor: Boromir »

Da się jakoś czytać tego twittera bez zakładania tam nawet taktycznego konta? Teraz wszystko w tych nitkach, to miały być krótkie informacje, odpowiednik sms, a tu jakaś moda na wielkie artykuły porozbijane na sto postów i oczywiście pierwsze pięć to wstęp, darczyńcy i pozdrawiam żonę :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1776
Kibicuję: WRE

Post autor: 19B10 »

Ilka pisze: 19 mar 2024, 23:00 A jak tam Wasze żony/dziewczyny mają naturalne- swoje czy doklejane?
Całe szczęście- swoje. Pewnie są różne wersje doklejonych, ale niektóre to są naprawdę mocno przesadzone. Podobnie jak półmetrowe szpony, ale to z reguły występuje chyba w zestawie.
Awatar użytkownika
Przema
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 955

Post autor: Przema »

Boromir pisze: 20 mar 2024, 8:33 Da się jakoś czytać tego twittera bez zakładania tam nawet taktycznego konta? Teraz wszystko w tych nitkach, to miały być krótkie informacje, odpowiednik sms, a tu jakaś moda na wielkie artykuły porozbijane na sto postów i oczywiście pierwsze pięć to wstęp, darczyńcy i pozdrawiam żonę :roll:
Chyba moze byc ciezko. Pomijajac nitki, ktore sa rozne. Od tych typowo szitowych po te, ktore spokojnie sa zalazkiem mocnych artykulow i warto przeczytac.
Konto jednak sie przydaje zeby stworzyc baze ludzi do obserwowania i wylapywania w tym scieku naprawde wartosciowych tresci. No ale to juz zalezy od preferencji i czego oczekujesz, co chcialbys czytac. Na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie, natomiast nie ma co ukrywac, odkad za ten portal wzial sie Musk, to wyglada to gorzej. Na szczescie to nadal ludzie sa sila tego serwisu.
Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post autor: Delpiero14 »

A ja nie czytam tweetera.

Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”