Domek nr 10 (temat luźny)
- Mr.Chris
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2002
- Kibicuję: Manchester United
Widzę nie jestem jedyny od zielonej herbaty. U mnie szklanka wody na śniadanie i przed snem, a w trakcie dnia przeważnie zielona herbata, czasami biała.
Napojów słodzonych unikam i jedynie do drinków kupuję. Podobnie soki, ale ten się zdarzy od święta napić i bez alkoholu.
Napojów słodzonych unikam i jedynie do drinków kupuję. Podobnie soki, ale ten się zdarzy od święta napić i bez alkoholu.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2024, 17:56 przez Eyesmon, łącznie zmieniany 1 raz.
Life is an unexpected journey
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4322
- Kibicuję: AC Milan
Pozdro z Phu Quoc miśki. Tu jest sporo herbaty 

Wysłane z mojego Pixel 7 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego Pixel 7 przy użyciu Tapatalka
Life is an unexpected journey
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2310
- Kontakt:
W USA woda gazowana nazywa się "club soda" i w efekcie wódka z "club soda" to dość popularny koktajl w tutejszych barachDelpiero14 pisze: ↑19 mar 2024, 9:08 też nie rozumiem. Tzn rozumiem jeśli używają tego jako zapity, wtedy wiadomo, nie popijesz wódki wodą. Raczej średni pomysł.

Jak piję wódkę to tylko przepijam wodą z cytryną, ewentualnie dorzucam mięty. Polecam.
Biedronka z Lidlem toczą wojnę cenową, ale jak pierwszy dyskont zaliczył wpadkę z truskawkami trzeba samemu szukać informacji o zagrożeniu. Gdzie służby, gdzie sanepid? Za takie coś powinny lecieć milionowe kary.
Biedronka z Lidlem toczą wojnę cenową, ale jak pierwszy dyskont zaliczył wpadkę z truskawkami trzeba samemu szukać informacji o zagrożeniu. Gdzie służby, gdzie sanepid? Za takie coś powinny lecieć milionowe kary.
- Zygmunt-1
- Gwiazda

- Reputacja: 1414
- Kibicuję: od czasu do czasu
Nie korzystam zbyt często z FB, ale zaktualizowała mi się aplikacja i zniechęca mnie do tego jeszcze bardziej. Przy czyszczeniu historii wyszukiwania, chyba w tym samym miejscu, gdzie było "Usuń" jest teraz "Zaczep". Ostatnio zerkałem na profile znajomych, których dawno nie widziałem lub nie miałem z nimi jakiegoś większego kontaktu. Dziś obu przypadkowo zaczepiłem 
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2749
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Kurcze w czwartek idę pierwszy raz w życiu ingerować w naturę. Widzę, że tyle dziewczyn i kobiet ma sztuczne rzęsy, jedne bardziej naturalne, drugie wielkie wachlarze więc postanowiłam spróbować i ja. Moje są długie ale rzadkie więc można je trochę zagęścić. Oczywiście jak najbardziej naturalnie. I do wczoraj się bardzo jaralam tym, a dziś jak trochę poczytałam to wkradł się niewielki strach
A jak tam Wasze żony/dziewczyny mają naturalne- swoje czy doklejane?
A jak tam Wasze żony/dziewczyny mają naturalne- swoje czy doklejane?
-
Kuba199292
- Lider Drużyny

- Reputacja: 120
- Kibicuję: Liverpool Lech Poznań
Moja narzeczona kompletnie się nie maluje , bo twierdzi , że jak ma się komuś podobać to będzie się i taka podobać 
Problem z takimi pytaniami jest taki, że prawie każdy facet Ci odpowie, że oczywiście woli naturalne, ale jednocześnie prawie każdy z nich wyrabia sobie opinię głównie na postawie dość skrajnych przypadków, które widać na pierwszy rzut oka. Bo przecież nikt z nas nie podchodzi do ładnych kobiet na ulicy z pytaniem: 'ładne rzęsy/piersi/posladki/usta - prawdziwe czy sztuczne?'
Dopiero, jak jest to owczywiste, to sie większości nie podoba. Inaczej po prostu nie wiemy.
Dirty mind
- PietroBosman
- Gwiazda

- Reputacja: 944
Tak z ciekawości - ile to będzie Cię kosztować?Ilka pisze: ↑19 mar 2024, 23:00 Kurcze w czwartek idę pierwszy raz w życiu ingerować w naturę. Widzę, że tyle dziewczyn i kobiet ma sztuczne rzęsy, jedne bardziej naturalne, drugie wielkie wachlarze więc postanowiłam spróbować i ja. Moje są długie ale rzadkie więc można je trochę zagęścić. Oczywiście jak najbardziej naturalnie. I do wczoraj się bardzo jaralam tym, a dziś jak trochę poczytałam to wkradł się niewielki strach![]()
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Ostatnio monsterki albo dziki. Ale tak max 6 tygodniowo.
Ja znowu wylądowałem w Łodzi. Trochę znowu poszaleliśmy wczoraj na piotrkowskiej, dzisiaj do Tomaszowa, a potem lecimy dalej, na Mazury
Da się jakoś czytać tego twittera bez zakładania tam nawet taktycznego konta? Teraz wszystko w tych nitkach, to miały być krótkie informacje, odpowiednik sms, a tu jakaś moda na wielkie artykuły porozbijane na sto postów i oczywiście pierwsze pięć to wstęp, darczyńcy i pozdrawiam żonę 

Chyba moze byc ciezko. Pomijajac nitki, ktore sa rozne. Od tych typowo szitowych po te, ktore spokojnie sa zalazkiem mocnych artykulow i warto przeczytac.Boromir pisze: ↑20 mar 2024, 8:33 Da się jakoś czytać tego twittera bez zakładania tam nawet taktycznego konta? Teraz wszystko w tych nitkach, to miały być krótkie informacje, odpowiednik sms, a tu jakaś moda na wielkie artykuły porozbijane na sto postów i oczywiście pierwsze pięć to wstęp, darczyńcy i pozdrawiam żonę![]()
Konto jednak sie przydaje zeby stworzyc baze ludzi do obserwowania i wylapywania w tym scieku naprawde wartosciowych tresci. No ale to juz zalezy od preferencji i czego oczekujesz, co chcialbys czytac. Na pewno kazdy znajdzie cos dla siebie, natomiast nie ma co ukrywac, odkad za ten portal wzial sie Musk, to wyglada to gorzej. Na szczescie to nadal ludzie sa sila tego serwisu.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
A ja nie czytam tweetera.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.