Torrent, DC++, programy do ściągania plików
Hmmm... mam jeszcze jedno pytanie ( choc na tamte poprzednie nikt mi nieudzielił odpowiedzi
) Tak więc jesli dajmy na to ściagłem Fm'a, weszłem w download z Managerem, jest tam 8 bibliotek z tym samym, wypakowuje jedna instaluje gre, jednak kiedy wchodze to wyskakuje mi jakas informacja po angielsku... Wie ktos o co w tym chodzi?? 
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- Reputacja: 0
Proponuje pierwszy link na samej górze. Jest tam dużo seedów więc powinien być wysoki transfer. Im więcej seedów tym szybszy transfer._Tiesto_ pisze:A np. z tego linka:
t
To żeby ściagnąć FM'a to który mam wybrac torrent?? Bo tam jest napisane games itp. Jednak niechce na darmo ściągać jakiś niepotrzebnych rzeczy, bo niekojarze angielskiego... To żeby ściągnąc gre to który torrent mam wybrac? Sory za takie pytania głópie, ale ja dopiero w tym próbuje sie obiegac...
EDIT:
Co to jest że:
Sciagnieto: 111.45mb wliczając 512kb błędnych danych
Czy to znaczy że wystapił jakiś błąd??[/i]
Nie martw się sciągnołem FM-a 06 z torrentów też pisało ,że ściągnięto błędne dane było to chyba 2mb. Ale gdy ściągnołem FM-a i zainstalowalem gre wszystko było OK. Nie zawsze jak nie pisze games to oznacza ,że to nie jest gra. Naciśnij na torrenta na samej górze, rozwinie ci się krótka taka lista. Na samym dole pisze co ściągniesz. FM 2006: mds i mdf. Czyli żeby gra ci zadziałała potrzebny jest alcohol lub jakiś inny program. Jest to napewno Football Manager 2006

Karmelinho 15 Dzieki WIELKIE za wytłumaczenie
Jednak:
Ja mam program BitComet do ściagania torrentów, czy do tego żeby gra działała musze ściagnąć cos jeszcze??
A z tej strony wezme ten pierwszy Fm, jak napisałes... i mam klikac na Download. torrent tak?, czy ten link pod spodem, bo jak już będe to sciagał to raczej żeby wszystko było dobrze!
Jeszcze raz dzieki
Pozdrawiam!
Jednak:
Karmelinho15 pisze:Czyli żeby gra ci zadziałała potrzebny jest alcohol lub jakiś inny program
Ja mam program BitComet do ściagania torrentów, czy do tego żeby gra działała musze ściagnąć cos jeszcze??
A z tej strony wezme ten pierwszy Fm, jak napisałes... i mam klikac na Download. torrent tak?, czy ten link pod spodem, bo jak już będe to sciagał to raczej żeby wszystko było dobrze!
Jeszcze raz dzieki
Pozdrawiam!
- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

- maestro
- Podwójne standardy
- Reputacja: 174
- Kontakt:
Na drutach najlepiej, a jak nie umiesz, to poproś babci, na pewno Ci zrobi crackak@li pisze:wiec musisz zrobic cracka
Masz to kilka stronek, może coś znajdziesz. Jeśli nie, polecam jeszcze jedną, niezawodną wyszukiwarkę do cracków - google.pl
astalavista.box.sk
allseek.info
newcracks.net
crackfind.com
crackspider.net
cracksearchengine.net
cracks.thebugs.us
andr.net
freeline.us
ithaki.net
Aiii, Ty piracie...
'I am only a small part of a huge black and white flag that grows with the passing of the years and if each one of you looks closely at it, you will find your own name written on it.' Alessandro Del Piero
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Ja znalazłem jeden link Formuly 1 http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=8073262
Poszukaj jeszcze na www.isohunt.com i www.mininova.org
Poszukaj jeszcze na www.isohunt.com i www.mininova.org

- Karmelinho15
- Pierwszy Skład

Ja mam. Pierwszy torrent z filmem ma 700mb. http://torrent.net.pl/download.php/cea3 ... ID.torrent
A drugi 340: http://torrent.net.pl/download.php/767e ... 5D.torrent
A drugi 340: http://torrent.net.pl/download.php/767e ... 5D.torrent

- kibic_korony
- Rezerwowy