New Star Soccer 3
kilka istotnych informacji na temat pogrywania w NNS 3. NIE TRZEBA FORMATOWAĆ kompa jak zainstalowalo sie nowa wersje do ktorej nie ma jeszcze keya!!! sam mialem wersje 3.02, potem 3.11 a teraz stukam w ostatnia z serii w ktorej sa oryginalne nazwiska pilkarzy: 3.07. wystatrczy sciagnac program do czyszczenia rejestru o nazwie RegCleaner, odinstalowac wszystko co jest zwiazane z NSS 3 usunac wszystkie katalogi tej gry uruchomic RegCleanera i usunac wpis o nazwie "nieznany licencja". zainstalowac NSS-a, najlepiej wersje 3.07 zarejestrowac sie na nazwisko dostepne w necie i grac!
P.S. szkoda ze liga mistrzow jest tylko w krajach czolowki. to samo z pucharem UEFA. w polskiej lidze gralem Wisla i nie ma pucharow. musialem uciekac do wloch.
P.S. szkoda ze liga mistrzow jest tylko w krajach czolowki. to samo z pucharem UEFA. w polskiej lidze gralem Wisla i nie ma pucharow. musialem uciekac do wloch.
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

- Reputacja: 0
COś widze że temacik stanął
Chwalcie się swoimi wynikiami w grze a oto moje:
Jestem w środku 2 sezonu w Torpedo Moskva i po raz drugi zmierzam po 2 mistrzistwo. Zapowiada się ze będe raz królem strzelców [puki co ma 71 brmek
]. Dobrze mi idze w reprezenatcji [na 3 mecze 24 gole
] Mam kontrakty nie wiem z jakimiś cienikami ale jedyna znana firma z którą mam podpisany kontrakt to Reebook
A i mam jedno pytanie czy zarzyło wam się kiedyś że po pierwszym sezonie zostaliście kupieni
Jak po tym sezoonie nikt mnie nie kupi to będzie troche podejżane 
Jestem w środku 2 sezonu w Torpedo Moskva i po raz drugi zmierzam po 2 mistrzistwo. Zapowiada się ze będe raz królem strzelców [puki co ma 71 brmek
Przyczajony Dombroś, ukryty Dombroś.
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

-=MiC=- mam pary pytań..
1 Jestem wart 19.800.000 czy to już zagwarantuje mi wystepy w jakimś lepszym klubie
2 Zgłościć się na liste transferową w czasie czy po sezonie
3 Ile będe czekał na pierwszą ofertę
Przed ostatnim meczczem złożyłem prośbę o wystawienie w meczu strzeliłem 4 bramki a ofert nie ma...
1 Jestem wart 19.800.000 czy to już zagwarantuje mi wystepy w jakimś lepszym klubie
2 Zgłościć się na liste transferową w czasie czy po sezonie
3 Ile będe czekał na pierwszą ofertę
Youth Mesiash pisze:1 Jestem wart 19.800.000 czy to już zagwarantuje mi wystepy w jakimś lepszym klubie
Powiem ci ze 25.000.000 to maxymalna cena za pilkarze wiec. Ja po drugim sezonei za 30tys trafilem z GKS do Juventusu
Youth Mesiash pisze:Zgłościć się na liste transferową w czasie czy po sezonie
Zgłaszasz kiedy chcesz mam nadzieje ze wiesz gdzie to znalesc
Bedziesz czekal jak np w Menagerze czyli do okienka transferowego w polowie sezonu lub w noym sezonie. Czyli musisz troche jeszcze pogracYouth Mesiash pisze:Ile będe czekał na pierwszą ofertę Question Przed ostatnim meczczem złożyłem prośbę o wystawienie w meczu strzeliłem 4 bramki a ofert nie ma...
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

-
Ulamek1990
- Podawacz Piłek

new star soccer 3
Czy ktos moze mi powiedziec po co w new star soccer 3 kupic mozna konia i stajnie???
czy na koniu mozna zarabiać czy coś takiego ??? z góry dziękuje za odpowiedz
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

Tak jak kupisz konia w NSS3 to będziesz mógł na niego stawiaćUlamek1990 pisze:Czy ktos moze mi powiedziec po co w new star soccer 3 kupic mozna konia i stajnie??? Question Question czy na koniu mozna zarabiać czy coś takiego ??? z góry dziękuje za odpowiedz
Youth Mesiash pisze:Czyli w NSS nie będe więcej wart jak 25mln
No mi sie narazie nie udalo
Ulamek1990 pisze:Czy ktos moze mi powiedziec po co w new star soccer 3 kupic mozna konia i stajnie???
Im wieksza stajnia tym mozesz miec wiecej koni. Konie sa poto zeby startowaly w wyscigach, jesli twoj kon wygra wyscig to dostajesz za to spora kase. Mi osobiscie ta obcja sie nei podoba. Konie zadko wygrywaja i pozatym stajnie trzeba utrzymac, czyli kasa w plecy
Ulamek1990 pisze:czy na koniu mozna zarabiać czy coś takiego ???
Mozna zarabiac na wlasnym koni jesli wygra wyscig i jesli postawi sie na konia w wyscigu.
- Youth Mesiash
- Rezerwowy

Niektóre kobitki mają wymagania. Żeby mieć dziewczyne [nie wykluczone że potem żonę] musisz mieć pożądny dom nizłą furę i dużo kasy [niektóre dziewczyny chą jeszcze abyś był sławny]. Ja miałem żonę wziąłem rozwód ona mi potem zapłaciła żebym do niej wrócił. Przyjąłem kase wróciłem i na drugi dzień odszedłem raz jeszcze