"Me so sucky"
South Park
- petru
- Administrator

- Reputacja: 680
- Kibicuję: Konstytucja
Nie wiem czy pamiętacie ten odcinek Stan i Kyle demaskowali nieuczciwy festyn, a Cartmanowi wydawało się, ze jest wietnamską prostytutką... Teksty Cartmana są wzięte z Full Metal Jacket, dopiero teraz się zorientowałem.
"Me so sucky"
.
"Me so sucky"
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
piwus pisze:Nie wiem czy pamiętacie ten odcinek Stan i Kyle demaskowali nieuczciwy festyn, a Cartmanowi wydawało się, ze jest wietnamską prostytutką... Teksty Cartmana są wzięte z Full Metal Jacket, dopiero teraz się zorientowałem.
Pamiętamy, pamiętamy
'Chłopaki...miałem dziwny sen...śniło mi się, że jestem wietnamską dziewczyną i wygrałam konkurs na rodeo...a potem biczował mnie Leaonardo Di Caprio'
http://www.southparkquotes.com/
Tutaj macie najlepsze teksty z South Parku'u
Miło tak sobie powspominać 
Obecnie zaczynam 6 serie ściągniętą z MrTwig'a, w której o dziwo nie slychać głosu
nie wiem co się stało, ale wszystkie odcinki z tej serii, które ściągnąłem nie mają głosu
Jakby ktoś wiedział o co chodzi to byłbym wdzięczny.
5 seriami, które ukończyłem jestem zachwycony. Tyle świetnych odcinków. Cartman przechodzi samego siebie. Bardzo przypadł mi do gustu odcinek 'Scott Tenorman must die' i geniusz zła Cartman w najlepszej postaci
Pozatym część, która nie pamiętam jak się nazywała, ale była dwuodcinkowa
Chodzi o tą gdzie Satan ma kłopoty z Saddamem, a Cartman i spółka zakładają własny Kościół
Eric mówi tam śmiesznym baptywstowskim akcentem 
To te, ktore zapamiętałem najlepiej. Ale i tak wszystkie zachwycają
'Screw you guys, I'm going home'
Tutaj macie najlepsze teksty z South Parku'u
Obecnie zaczynam 6 serie ściągniętą z MrTwig'a, w której o dziwo nie slychać głosu
5 seriami, które ukończyłem jestem zachwycony. Tyle świetnych odcinków. Cartman przechodzi samego siebie. Bardzo przypadł mi do gustu odcinek 'Scott Tenorman must die' i geniusz zła Cartman w najlepszej postaci
Pozatym część, która nie pamiętam jak się nazywała, ale była dwuodcinkowa
To te, ktore zapamiętałem najlepiej. Ale i tak wszystkie zachwycają
'Screw you guys, I'm going home'
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
MrTwig czasami tak ma ze nie chce sie przez pare dni uruchamiac.Co jakis czas staraj sie wejsc w koncu sie uda (do marca musi wtedy nowe odcinki zaczna umieszczac).
Co do stron z epizodami to musisz poszukac na roznych forach.Najlepiej obcojezycznych.Tam podaja czesto linki do prywatnych serwerow na ktore wrzucaja pojedyncze odcinki albo cale seria.Google i jazda.
Co do stron z epizodami to musisz poszukac na roznych forach.Najlepiej obcojezycznych.Tam podaja czesto linki do prywatnych serwerow na ktore wrzucaja pojedyncze odcinki albo cale seria.Google i jazda.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
Dobra, poradziłem sobie, ale dzięki za informacje o twigu, bo to dla mnie najlepsza stronka do ściągania odcinków 
No właśnie...nowa seria
Ciekawi mnie jak sobie Matt&Trey poradzą
Nadal będę się tarzał po podłodze ze śmiechu czy może niczym mnie nie zaskoczę
E tam...pewnie dadzą rade
Tyle na świecie się działo...tyle tematów do odcinków. Dadzą rade...muszą 
Chlopaczek pisze:do marca musi wtedy nowe odcinki zaczna umieszczac).
No właśnie...nowa seria
Nadal będę się tarzał po podłodze ze śmiechu czy może niczym mnie nie zaskoczę
- Chlopaczek
- Ten obcy
Pewnie ze dadza rade nie ma obaw.Zrobia kolejne 3 sezony a potem znowu przedluza kontrakt na nastepne.
Ja jestem tak nastawiony do South Parku ze nawet gdyby zrobili odcinek w ktorym chlopcy przez caly czas siedza i patrza sie w sciane a Carman co 5 minut rzuca "Matka Kayla to glupia dziwka" - to i tak by mnie to smieszylo
Ja jestem tak nastawiony do South Parku ze nawet gdyby zrobili odcinek w ktorym chlopcy przez caly czas siedza i patrza sie w sciane a Carman co 5 minut rzuca "Matka Kayla to glupia dziwka" - to i tak by mnie to smieszylo
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
- Chlopaczek
- Ten obcy
Chlopaczek pisze:A w okolicach 22 marca rusza emisja 10 sezonu
Ja dopiero teraz miałem okazję ściągnąć. Odcinek bardzo dobry moim zdaniem. Jest parę świetnych momentów. Matt&Trey postanowili wyjść naprzeciw tym co sądzą, ze 'głos Chef'a odszedł z powodu ostatniego odcinka o scjentologach
Na razie więcej nie napiszę, aby nie psuć Wam niespodzianki.
- Chlopaczek
- Ten obcy
Wlasnie dobrze ze mi przypomniales.
Wielkie faki dla Chefa a raczej Isaac Hayesa ktory podkladal glos tej postaci.
Nie przeszkadzalo mu jak w South Parku jechali po innych wyznaniach.Jak uzywali sobie i wiele razy osmieszali to w co wierza katolicy a takze mormoni.Ale jak dobrali sie do scjentologii to wiele cie oburzyl.
† ci w ryj Hayes bo nie wiem co jest symbolem scjenotologii.
Wielkie faki dla Chefa a raczej Isaac Hayesa ktory podkladal glos tej postaci.
Nie przeszkadzalo mu jak w South Parku jechali po innych wyznaniach.Jak uzywali sobie i wiele razy osmieszali to w co wierza katolicy a takze mormoni.Ale jak dobrali sie do scjentologii to wiele cie oburzyl.
† ci w ryj Hayes bo nie wiem co jest symbolem scjenotologii.
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
Chlopaczek
bo właśnie ja słyszałem 2 wersje i nie wiem, która prawdziwa. Jedna, że miał udar(czy coś takiego), a druga właśnie związana ze scjentologią. Pierwsza werska, która usłyszałem była ta o religii(o ile to wyznanie można nazwać religią
) i byłem oburzony i zniesmaczony trochę.
A odcinek już oglądałeś? Jeśli tak to co o nim sądzisz?
bo właśnie ja słyszałem 2 wersje i nie wiem, która prawdziwa. Jedna, że miał udar(czy coś takiego), a druga właśnie związana ze scjentologią. Pierwsza werska, która usłyszałem była ta o religii(o ile to wyznanie można nazwać religią
A odcinek już oglądałeś? Jeśli tak to co o nim sądzisz?
- Chlopaczek
- Ten obcy
Matt powiedzial wyraznie ze poszlo o scjentologie.
Nowego odcinka jeszcze nie ogladalem.Mam limit na neo 7 giga i juz go wykorzystalem w tym miesiacu.Jak mi tylko przywroca to dociagam 7 serie do konca w DvDRip i ten nowy odcinek.
Przy okazji wielkie faki dla francuskiej Telekomunikacji Polskiej za te limity.
Nowego odcinka jeszcze nie ogladalem.Mam limit na neo 7 giga i juz go wykorzystalem w tym miesiacu.Jak mi tylko przywroca to dociagam 7 serie do konca w DvDRip i ten nowy odcinek.
Przy okazji wielkie faki dla francuskiej Telekomunikacji Polskiej za te limity.
Tak utrzymuje Iks
Tak utrzymuje Iks
- Chlopaczek
- Ten obcy